Amin canım insallahhhAllah yardımcın olsunsağlıkla doğar inşallah.
Sancim normalde yoktu acilmamda yoktu. Ikinci doğumum olacak bu ilki normal dogum olmuştu. Kan akışı falanda düzgün olduğu için normali deneyelim dedi.Çok geçmiş olsun canım sagsalim atlatırsın inşallahsancın normalde çıktımı ? Biraz açılma olduğu için mi normal başlandı suni sancı niye direk verildi ? Bizi de bilgilendir
Anladim canım banada normal gorunuyo dedi leke geldi ama açılmam yokmuş yatirmadi ped dolusu gibi gelirse bekleme dedi şuan kaç artidasin ? Suni sancı nasıl bişey kolay ilerliyomu açılmaAmin canım insallahhh
Sancim normalde yoktu acilmamda yoktu. Ikinci doğumum olacak bu ilki normal dogum olmuştu. Kan akışı falanda düzgün olduğu için normali deneyelim dedi.
Suni sancı doğal sancıdan kat kat can acıtan bir şeymişAnladim canım banada normal gorunuyo dedi leke geldi ama açılmam yokmuş yatirmadi ped dolusu gibi gelirse bekleme dedi şuan kaç artidasin ? Suni sancı nasıl bişey kolay ilerliyomu açılma
Şekerle ilgili diyet yada insülin kullanımını Dr Doğumdan sonra bıraktırdı 40 ım çıkınca endokrine gözükücem amaŞuan şeker kalmadı ama değil mi canım? Inşallah o delikte kapanır çoğu çocukta oluyomuş ve 1 yasa kadar kapamıyormuş diye biliyorum. Ben insulin kullanmıyorum diyetle devam ediyorum en başından beri. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım ben 36.haftada gittim banada aynı hareketleri yapmamı söyledi doktorum.Ben ece vahapoğlunun hamileyken çekmiş olduğu squat videosuna göre yapıyorum hareketleri.Orda da diyorki videoda bu hareketleri bebek doğum kanalına girmeden yapmayın diyor.Kanala girmemiş olsaydı doktorun bu hareketleri yap demezdi benceKızlar mrb bnde dün gittim doktora 38+4 olduk şimdi doktor gecen hafta gittiğimde bi saat sonra bile gelebilirsin dedi bana ama bugun gittiğimde emekleme ve squat hareketi bol bol yapmanı istiyorum dedi kanala girmedi de ondan mı dedi anlamadım ayrıca şu nst den anlıya var mı çıkan rakamlardan hiçbirsey anlamıyorum
Bi arkadaşım fena ama dayanılmayacak bir sancı değil demişti.Acaba o da doz doz değişiyor mu açılmanın durumuna göre?Suni sancı doğal sancıdan kat kat can acıtan bir şeymişhaliyle de açılmayı baya hızlandırıo ama acısından dolayı anne adayları korkup istemiomuş
Ben bunu bilmiyordumbende öyle biliyorum kanlı olması şart değil dedi benim doktorumdahayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrular inşallah
Yaa ne güzel ne iyi doktormuş o öyle çok şanslısınEvet kuzum günlerimiz aynı bana geçen hafta daha iyi konuşmuştu sanki strese sokan insanlardan falan uzak dur demişti ben kanala falan girmiş mi diye sorduğumda bilmen gereken herşeyi ben sana söylerim sen onları düşünme demişti bebeğini kaykaydan sana kayarken hayal etmeni istiyorum demişti.. Bu gittiğimde de işte bu hareketleri önerdi cnm
Yok sanmıyorum doz doz olduğunu ama bünyeden bünyeye etkisinin değiştiğini biliyorum.Bi arkadaşım fena ama dayanılmayacak bir sancı değil demişti.Acaba o da doz doz değişiyor mu açılmanın durumuna göre?
Çok tşk ederim kuzum bnım Ayyy inş öyledir bnde bi bakayım o videoyaCanım ben 36.haftada gittim banada aynı hareketleri yapmamı söyledi doktorum.Ben ece vahapoğlunun hamileyken çekmiş olduğu squat videosuna göre yapıyorum hareketleri.Orda da diyorki videoda bu hareketleri bebek doğum kanalına girmeden yapmayın diyor.Kanala girmemiş olsaydı doktorun bu hareketleri yap demezdi bence.Açılmayı kolaylaştırmak için söylemiş olabilir.Nst rakamlarında da sol taraftaki nabzı sağ taraftaki de sancıyı ifade ediyor sanırım.Öyle bilmiyorum.O dalgalardan bende hiç bir şey anlamıyorum.
Ben 38+0 im bugun. Bn ilk doğumunda suni sancı ile oldu. Serum ayarı ile dozu arttırıp düşürebiliyorlar. Açılma hızı kişiden kişiye değişiyor. Senin daha günün var canimAnladim canım banada normal gorunuyo dedi leke geldi ama açılmam yokmuş yatirmadi ped dolusu gibi gelirse bekleme dedi şuan kaç artidasin ? Suni sancı nasıl bişey kolay ilerliyomu açılma
Çok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş Allah hepimize yardım etsin.Heleki ilk deneyimde acaba nasıl olacak nasıl bir his olaylar nasıl gelişecek insam düşün düşün daha çok heyecanlanıyorYok sanmıyorum doz doz olduğunu ama bünyeden bünyeye etkisinin değiştiğini biliyorum.
AminnÇok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş Allah hepimize yardım etsin.Heleki ilk deneyimde acaba nasıl olacak nasıl bir his olaylar nasıl gelişecek insam düşün düşün daha çok heyecanlanıyor
Korkutmak için söylemiyorum ama suni sancı berbat birşeyAnladim canım banada normal gorunuyo dedi leke geldi ama açılmam yokmuş yatirmadi ped dolusu gibi gelirse bekleme dedi şuan kaç artidasin ? Suni sancı nasıl bişey kolay ilerliyomu açılma
Değişiyor olabilir . Bence çok zır bir acı. Belki dayanılır ki bende dayandım ama açılma da yavaş ilerleyince çok yıprandım. Biraz da şans sanırım bazıları suni sancıyı alınca hızlıca doğuruyor . Bana tam 12 saat boyunca suni sancı verildi yine de açılma tam olmamıştı. Artık seni dinlendirelim sancıyı kesiyoruz dediler lakin zaten vücudumda öyle bir sancı vardı ki dinlen dinlenebilirsen. 6-7 saat daha bu şekilde geçtikten sonra tam açıklık oluştu bu defa da suyu kakslı geldi diye sezeryana alındımBi arkadaşım fena ama dayanılmayacak bir sancı değil demişti.Acaba o da doz doz değişiyor mu açılmanın durumuna göre?
Belkide o doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor olabilir.Bazıları açılma potansiyeli olmayınca sanırım hiç yormayalom suni sancı veripte sezeryana alalım diyorlar.Benim doktorum da açılma son raddeye yakınken veriyor sanırım bir arkadaşımdan biliyorum o da aynı doktora gitmişti.Korkutmak için söylemiyorum ama suni sancı berbat birşeyben mahvoldum suni sancıdan dolayı . Ve benim açılmam hiç kolay ilerlememişti saatlerce suni sancıya maruz kaldım birde üstüne sezeryan oldum ölü gibiydim ilk doğumdan sonra kötü bir tecrübeydi. Mümkünse kendi sancınızı çekin suni sancıya göre çok ama çok hafif kalır.
Değişiyor olabilir . Bence çok zır bir acı. Belki dayanılır ki bende dayandım ama açılma da yavaş ilerleyince çok yıprandım. Biraz da şans sanırım bazıları suni sancıyı alınca hızlıca doğuruyor . Bana tam 12 saat boyunca suni sancı verildi yine de açılma tam olmamıştı. Artık seni dinlendirelim sancıyı kesiyoruz dediler lakin zaten vücudumda öyle bir sancı vardı ki dinlen dinlenebilirsen. 6-7 saat daha bu şekilde geçtikten sonra RAM açıklık
Belkide o doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor olabilir.Bazıları açılma potansiyeli olmayınca sanırım hiç yormayalom suni sancı veripte sezeryana alalım diyorlar.Benim doktorum da açılma son raddeye yakınken veriyor sanırım bir arkadaşımdan biliyorum o da aynı doktora gitmişti.
Kesinlikle işte doktorlarla hastaneyle alakalı.Kimisi önemsemiyor kimisi de insaflı davranıyor demekki.Öyle ya da böyle bu çocuklar doğacak orda kalacak değillerben 3 cm açıkla ve kendi sancımla hastaneye gitmiştim doktor beklemedi suni sancıyı verdi . Benim doktorum da 7 cm Olana kadar falan bekleseydi belki o kadar yıpranmazdım .
Allah yardımcın olsun canımMerhabalar kızlar. Bugün randevum vardı hastaneye geldim. Muayenemi oldum bebek yine kilo almamış dopler yapıldı. Oradada AC yani karin gelişimi yine geri cıktı. 2.500 gr ölçüldü. Doktor bebek gelişmediği için suni sancı ile normal doğumu başlattı. Yatisim yapıldı. 14.30 da suni sancı verilmeye başlandı şu an 2.5 3 cm acikligim olmuş. Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden.
Aminnevet bilmiyoruz da bir de mesela ilacın dozu artıyormuş ama bünyeden bünyeye açılma olayı değişiyormuş mesela, ikinci doğumlarımız olsa bilirdik hayırlısı olsun hakkımızda
Orası öyle canım fakat benim çok travmatik olmuştu doğum sonrasında da baya zorlandım çocuğuma alışma olsun normal hayata tekrar dönme olsun. Çok şükür o günler geride kaldı yavrum sağlıklı büyümeye devam ediyorKesinlikle işte doktorlarla hastaneyle alakalı.Kimisi önemsemiyor kimisi de insaflı davranıyor demekki.Öyle ya da böyle bu çocuklar doğacak orda kalacak değiller.Tek sağlıkla gelsinlerde unuturuz bu acıları .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?