2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah yardımcın olsun sağlıkla doğar inşallah.
Amin canım insallahhh
Çok geçmiş olsun canım sagsalim atlatırsın inşallah sancın normalde çıktımı ? Biraz açılma olduğu için mi normal başlandı suni sancı niye direk verildi ? Bizi de bilgilendir
Sancim normalde yoktu acilmamda yoktu. Ikinci doğumum olacak bu ilki normal dogum olmuştu. Kan akışı falanda düzgün olduğu için normali deneyelim dedi.

Amin canım insallahhh

Sancim normalde yoktu acilmamda yoktu. Ikinci doğumum olacak bu ilki normal dogum olmuştu. Kan akışı falanda düzgün olduğu için normali deneyelim dedi.
Anladim canım banada normal gorunuyo dedi leke geldi ama açılmam yokmuş yatirmadi ped dolusu gibi gelirse bekleme dedi şuan kaç artidasin ? Suni sancı nasıl bişey kolay ilerliyomu açılma

Anladim canım banada normal gorunuyo dedi leke geldi ama açılmam yokmuş yatirmadi ped dolusu gibi gelirse bekleme dedi şuan kaç artidasin ? Suni sancı nasıl bişey kolay ilerliyomu açılma
Suni sancı doğal sancıdan kat kat can acıtan bir şeymiş haliyle de açılmayı baya hızlandırıo ama acısından dolayı anne adayları korkup istemiomuş

Şekerle ilgili diyet yada insülin kullanımını Dr Doğumdan sonra bıraktırdı 40 ım çıkınca endokrine gözükücem ama

Canım ben 36.haftada gittim banada aynı hareketleri yapmamı söyledi doktorum.Ben ece vahapoğlunun hamileyken çekmiş olduğu squat videosuna göre yapıyorum hareketleri.Orda da diyorki videoda bu hareketleri bebek doğum kanalına girmeden yapmayın diyor.Kanala girmemiş olsaydı doktorun bu hareketleri yap demezdi bence .Açılmayı kolaylaştırmak için söylemiş olabilir.Nst rakamlarında da sol taraftaki nabzı sağ taraftaki de sancıyı ifade ediyor sanırım.Öyle bilmiyorum.O dalgalardan bende hiç bir şey anlamıyorum.

Suni sancı doğal sancıdan kat kat can acıtan bir şeymiş haliyle de açılmayı baya hızlandırıo ama acısından dolayı anne adayları korkup istemiomuş
Bi arkadaşım fena ama dayanılmayacak bir sancı değil demişti.Acaba o da doz doz değişiyor mu açılmanın durumuna göre?

bende öyle biliyorum kanlı olması şart değil dedi benim doktorumda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrular inşallah
Ben bunu bilmiyordum benden de gelen akıntılar baya koyu sarı oluyor son günlerde arada öyle geliyor şimdi bir şüphelendim nişan mı diye . Neyse cuma kontrolüm var doktor ne dicek bakalım .
Yaa ne güzel ne iyi doktormuş o öyle çok şanslısın

Kizlar bugun nstden cikarken bi kadin geldi arkasindan da dr sanirim acilmaya bakti kadin bagirdi cati muayenesi zor oldu herhalde dedim kendi kendime meger 8 cm acilmasi varmis yatisini yaptilar, esini gordum onunda eli ayagi titriyordu heyecandan. Max. 1 aya bende boyle olcam esim cok heyecanlanir mi acaba ne yapar diye dusundum

Çok tşk ederim kuzum bnım Ayyy inş öyledir bnde bi bakayım o videoya

Ben 38+0 im bugun. Bn ilk doğumunda suni sancı ile oldu. Serum ayarı ile dozu arttırıp düşürebiliyorlar. Açılma hızı kişiden kişiye değişiyor. Senin daha günün var canim

Yok sanmıyorum doz doz olduğunu ama bünyeden bünyeye etkisinin değiştiğini biliyorum.
Çok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş Allah hepimize yardım etsin.Heleki ilk deneyimde acaba nasıl olacak nasıl bir his olaylar nasıl gelişecek insam düşün düşün daha çok heyecanlanıyor

Çok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş Allah hepimize yardım etsin.Heleki ilk deneyimde acaba nasıl olacak nasıl bir his olaylar nasıl gelişecek insam düşün düşün daha çok heyecanlanıyor
Aminn evet bilmiyoruz da bir de mesela ilacın dozu artıyormuş ama bünyeden bünyeye açılma olayı değişiyormuş mesela, ikinci doğumlarımız olsa bilirdik hayırlısı olsun hakkımızda

Korkutmak için söylemiyorum ama suni sancı berbat birşey ben mahvoldum suni sancıdan dolayı . Ve benim açılmam hiç kolay ilerlememişti saatlerce suni sancıya maruz kaldım birde üstüne sezeryan oldum ölü gibiydim ilk doğumdan sonra kötü bir tecrübeydi. Mümkünse kendi sancınızı çekin suni sancıya göre çok ama çok hafif kalır.
Bi arkadaşım fena ama dayanılmayacak bir sancı değil demişti.Acaba o da doz doz değişiyor mu açılmanın durumuna göre?
Değişiyor olabilir . Bence çok zır bir acı. Belki dayanılır ki bende dayandım ama açılma da yavaş ilerleyince çok yıprandım. Biraz da şans sanırım bazıları suni sancıyı alınca hızlıca doğuruyor . Bana tam 12 saat boyunca suni sancı verildi yine de açılma tam olmamıştı. Artık seni dinlendirelim sancıyı kesiyoruz dediler lakin zaten vücudumda öyle bir sancı vardı ki dinlen dinlenebilirsen. 6-7 saat daha bu şekilde geçtikten sonra tam açıklık oluştu bu defa da suyu kakslı geldi diye sezeryana alındım kabus gibiydi 5 yıl önce

Belkide o doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor olabilir.Bazıları açılma potansiyeli olmayınca sanırım hiç yormayalom suni sancı veripte sezeryana alalım diyorlar.Benim doktorum da açılma son raddeye yakınken veriyor sanırım bir arkadaşımdan biliyorum o da aynı doktora gitmişti.

ben 3 cm açıkla ve kendi sancımla hastaneye gitmiştim doktor beklemedi suni sancıyı verdi . Benim doktorum da 7 cm Olana kadar falan bekleseydi belki o kadar yıpranmazdım .

ben 3 cm açıkla ve kendi sancımla hastaneye gitmiştim doktor beklemedi suni sancıyı verdi . Benim doktorum da 7 cm Olana kadar falan bekleseydi belki o kadar yıpranmazdım .
Kesinlikle işte doktorlarla hastaneyle alakalı.Kimisi önemsemiyor kimisi de insaflı davranıyor demekki.Öyle ya da böyle bu çocuklar doğacak orda kalacak değiller.Tek sağlıkla gelsinlerde unuturuz bu acıları .

Allah yardımcın olsun canım
İnşallah çabuk gelir bebeğin
Kaç haftalıksın
Geçen hafta bizde kilo almamıştık ne durumdayız merak ediyorum
Hateketleri azalmış mıydı ?

Aminn evet bilmiyoruz da bir de mesela ilacın dozu artıyormuş ama bünyeden bünyeye açılma olayı değişiyormuş mesela, ikinci doğumlarımız olsa bilirdik hayırlısı olsun hakkımızda
aman benim güya ikinci ama ilki planlı sezaryen olduğu için ben de hiç birşey bilmiyorum

Kesinlikle işte doktorlarla hastaneyle alakalı.Kimisi önemsemiyor kimisi de insaflı davranıyor demekki.Öyle ya da böyle bu çocuklar doğacak orda kalacak değiller.Tek sağlıkla gelsinlerde unuturuz bu acıları .
Orası öyle canım fakat benim çok travmatik olmuştu doğum sonrasında da baya zorlandım çocuğuma alışma olsun normal hayata tekrar dönme olsun. Çok şükür o günler geride kaldı yavrum sağlıklı büyümeye devam ediyor Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhatle dünyaya gelip büyümeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…