2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Birde kızlar bir sorum olacak.Doğum çantanıza neler koydunuz.Olmazsa olmazlar neler.Ben hazırladım ama eksikler varsa yardımcı olalım birbirimize.Ben neler koyduğumu yazayım size.
-3 adet hastsne çıkışı seti
-peluş battaniye
-yedek zıbın,çıtçıtlı body ve çorap
-bez
-süt pompası
-yenidoğan cam biberon
-1 damaklı emzik,1 damaksız emzik
-bez,ıslak mendil
KENDİM İÇİN;
-lohusa takımı
-yedek pijama takımı
-peluş terlik
-çorap,1 adet emzirme atleti,1 adet normal atlet,bir büyük hamile külodu,bir normal külot,hasta bezi tabiki,göğüs pedi.
Bunun dışında neler gerekli tecrübeli olanlar

Suni sancı doğal sancıdan kat kat can acıtan bir şeymiş haliyle de açılmayı baya hızlandırıo ama acısından dolayı anne adayları korkup istemiomuş
Bazen açılmaya hiç fayda etmeyebiliyor
Saatlerce suni sancı alıp sezaryen Olan arkadaşlarım var
Bende suni sancı aldım ama vaktim dolmuştu ve zaten 5 cm açılmam vardı
Kalanı da 2 saatte ilerledi
Ama bu sefer kendi sancım gelsin istiyorum

Bilmiyorum ki canım doktoruna danış her doktorun işleyişi farkli oluyo çünkü

Normalde sezeryan gününden bir gün önce vurmamam lazımdı ama şimdi bu kahverengi leke geldi ya sancım ve ağrım olmadığı için yine de vurdum bugün. Gelmeye devam ederse doktora gidecem yarın.

Kesinlikle depend

Ben 38+0 im bugun. Bn ilk doğumunda suni sancı ile oldu. Serum ayarı ile dozu arttırıp düşürebiliyorlar. Açılma hızı kişiden kişiye değişiyor. Senin daha günün var canim
Biliyorum daha benim için erken ama iki gündür yüzde yüzlük sancı cikiyo lekelenme başladı o yüzden soruyorum canım

Normalde sezeryan gününden bir gün önce vurmamam lazımdı ama şimdi bu kahverengi leke geldi ya sancım ve ağrım olmadığı için yine de vurdum bugün. Gelmeye devam ederse doktora gidecem yarın.
Söylersin canım durumu aceleci davranıyorlar her doktor farklı bişey denilmiyo ki

Bnde ekstra gögüs ucu kremi pişik kremi bi tane havlu lohusa tacı koydum depend kilot bez ama gögüs pompası yok bnde

Bende bugün korktum yatırıp suni sancı verilecek diye nasıl olduğunu bilmedigimden ben riske atmak istemiyorum ama doktor normal yapabilirsin diyo

Suni sancı doğal sancıdan kat kat can acıtan bir şeymiş haliyle de açılmayı baya hızlandırıo ama acısından dolayı anne adayları korkup istemiomuş
Bende bugün korktum hemen yaptıracaklar diye bakalım sürecim nasıl ilerleyecek

Bende bugün korktum yatırıp suni sancı verilecek diye nasıl olduğunu bilmedigimden ben riske atmak istemiyorum ama doktor normal yapabilirsin diyo
Normal olur olmasına da sancın ve açılman olduktan sonra sancını herhangi bir risk yoksa evde Çek bence. Hastaneye gidince yatırıyorlar ve suni sancı veriyorlar . Maalesef hastaneler böyle bizim bebeklerimizin keyfini beklemiyorlar biran önce doğurtup kurtulmak istiyor doktor da. Eğer nst bebek kalp atışı iyiyse suyun iyiyse doktora sancını evde çekip sıklaşınca hastaneye gelmek istiyorum diyebilirsin. Zaten herhangi bir durumda doktorunu ararsın ve ona göre de hareket edersin canım .

Hastane cantamda kullanmadan geri getirdiklerim:
Pisik kremi
Emzirme onlugu: onluge ne hacet gelen gecen gogsumu avucladi bebege tutturablmek icin
Havlu
Kilot: depend giydgm icin gerk kalmadi
Gogus ucu kremi: aklima bile gelmedi
Memeyi neden elliyorlar ya covid var

Öyle canım hastane başlı başına beni kasiyo tansiyon yukseliyo suyu filan güzelmiş kasılmalar zaten açıklık sagliyomus sürecim nasıl etkiler bilemiyorum hayırlısı olsun her şeyin yatmak istemem zaten öyle durumda

O da doğru, benim de büyük ihtimal sezaryen olacağından daha çok onu araştırıyorum, normale bakmıyorum bile. Kulaktan dolma şeyler işte
Canım kendini şartlama . Ben normal doğum diye beklerken sezeryan bekleyen bir kızcağız vardı. Ben sezeryan oldum o kız benden saatler önce açılması da olunca normal doğurup bebeğini de alıp gitti yani herşey kısmet .
Memeyi neden elliyorlar ya covid var
Elletmeyin canım ben kimseye meme falan elletemem kendim emziririm inşallah
İnşallsh doğal kolay bir süreç olur canım birkaç güne bakarsın doğumun olmuş bebeğin kucağında ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…