2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Söylersin canım durumu aceleci davranıyorlar her doktor farklı bişey denilmiyo ki

Aynen canım benim riskli hamile olduğumu biliyo ama ben sormasam ne iğneye bi yorum yapıyor ne ilacıma artık interneti araştırmaktan biz uzman olduk Sağlıkla gelsin yavrularımız. Bayağ az kaldı.

Bebek icin tek kullanimlik alt acma bezi ve mama koydum hastane cikislarinin yani sira yelek ve cikista giydirmek icin kalin bi tulum koydum. kendim icin gogus kalkani, depend, mesane pedi, orkid, sut sagma pompasi, nemlendirici, ufak tefek makyaj malzemesi, tac, tarak koydum. Ayrica kolonya dezenfektan sprey cop poseti kalin bi sal cubuk kraker hurma koydum

İlk dogumumda rezeneli çay gaz konusunda çok yardımcı olmuştu,O yüzden şimdi yanıma hem rezene poşet çay hemde humana emziren anne çayı aldım süt için.Plastik bardakta koydum.Kirliler için çöp poşeti aldım.gogus kremi.kendime bir bakım çantası da yaptım Tarak,dış fırçası macun,bir allık küçük ayna parlatıcı nemlendirici vs. Toka ve taç ta aldım .Hem depend hemde ped koydum.Sezeryansa doğum sonrası hemen giydirmeleri açısından gecelik pijamadan daha kolay oluyor.Giderkende hurma,kuru kayısı,kuru incir falan alırım yanıma

Normal ped bende koydum.Yün yelek koydum yazmayı unutmuşum.kolonys ve dezenfektan aklıma gelmemişti.Atıştırmalık konusunda kararsızdım .Ama koyacağım hurma mantıklı geldi.Süt yapıyormuş

Çok faydalo oldu bu bilgiler .Ben antidepresan kullandığım için bitki çayı içemiyorum ne yazıkki.Göğüs kremi olarak ne alınmalı peki?

Allahım sen koru yarabbim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Guzel haberler al insallah

Canım geçmiş olsun sen korkma yenidoğanlar da olabiliyormuş böyle şeyler sağ salim getireceklerdir yavrunu yanına

Rabbim sifa versin umarim ciddi bisey yoktur guzel haberlerini bekliyoruz

Bebeğin nasıl oldu acaba canım?
Kızlar teşekkürler sorduğunuz için ,çok şükür iyi bebeğim, enfeksiyon çıkmış kanında ama emzirmeyle düzelir demiş doktor tabi sütüm gelirse emzirririm de yetmiyor bir türlü mama veriyorum hala yanında

İlkinden tecrübeli olarak bu kez gaz ve süte karşı donanımlı olmak adına rezenenin tohumundan çayına,kimyon tohumu,anason,emziren anne bitki çayları,acı elma yağı,kuru incirden,hurmaya, kayısiya dut kurusuna kadar hazirlikliyim gerisi takdiri ilahi Ha birde bugün lohusa şerbeti için şeker aldırdım ilkinde yapmamıştım şimdi kimse olmayacak ama kendim içerim dedim sutede faydaliymis

Normal ped bende koydum.Yün yelek koydum yazmayı unutmuşum.kolonys ve dezenfektan aklıma gelmemişti.Atıştırmalık konusunda kararsızdım .Ama koyacağım hurma mantıklı geldi.Süt yapıyormuş
Kızlar 3 hurmanın üstüne teker teker yasin okuyun öyle koyun çantaya ben öyle yaptım

Kızlar 3 hurmanın üstüne teker teker yasin okuyun öyle koyun çantaya ben öyle yaptım

Kızlar 2. Kez sezeryan olanlar tecrübelerini yazabilirmi.cuma günü 2. Sini olcam.ve korkuyorum.saglikla gelsin bebisler ama çok tedirginim
Benimde 2.olacak sanırım bilince daha zor İlkine göre şu an daha stresliyim artık başıma gelecekleri bildiğimden Bende çok merak ediyorum daha mı zor daha mı kolay olur.Ama şöyle bebek gelmiş 1 haftası geçmiş bile kısmına gelmeyi istiyorum bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…