Ben bunu bilmiyordum benden de gelen akıntılar baya koyu sarı oluyor son günlerde arada öyle geliyor şimdi bir şüphelendim nişan mı diye . Neyse cuma kontrolüm var doktor ne dicek bakalım .
Yaa ne güzel ne iyi doktormuş o öyle çok şanslısın
Allah yardımcın olsun canım
İnşallah çabuk gelir bebeğin
Kaç haftalıksın
Geçen hafta bizde kilo almamıştık ne durumdayız merak ediyorum
Hateketleri azalmış mıydı ?
Çok teşekkür ederim canım umarım hızlı ilerler acilmam. Gerçi beni yormamak için yavaş yavaş veriyorlar şuan sancıyı. Şimdilik iyiyim. Bugün 38+1 im dün gece baya azdı hareketleri
Canım kendini şartlama . Ben normal doğum diye beklerken sezeryan bekleyen bir kızcağız vardı. Ben sezeryan oldum o kız benden saatler önce açılması da olunca normal doğurup bebeğini de alıp gitti yani herşey kısmet .
Elletmeyin canım ben kimseye meme falan elletemem kendim emziririm inşallah
İnşallsh doğal kolay bir süreç olur canım birkaç güne bakarsın doğumun olmuş bebeğin kucağında ne güzel
Aynen canım benim riskli hamile olduğumu biliyo ama ben sormasam ne iğneye bi yorum yapıyor ne ilacıma artık interneti araştırmaktan biz uzman olduk Sağlıkla gelsin yavrularımız. Bayağ az kaldı.
Çok teşekkür ederim canım umarım hızlı ilerler acilmam. Gerçi beni yormamak için yavaş yavaş veriyorlar şuan sancıyı. Şimdilik iyiyim. Bugün 38+1 im dün gece baya azdı hareketleri
Rabbim gönlümüze göre versin canım sağlıkla insallah
Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla miniklerimize kavuştursun inşallah canım çok az kaldı ya düşündükçe kalbim çarpıyor bana da 8 de gel dediler, saat kaçta peki senin, neden kan hazırlatıldı ki bana bi şey demediler
Benim kan değerlerim çok düşük olduğu için doktor iki ünite hazırlattı ya ameliyatta ya da sonrasında veririz dedi. Sabah gel dedi ama ancak 9 da falan alırlar heralde bilmiyorum ki Bende çok garip hissediyorum stres heyecan korku panik mutluluk hepsi bir arada
Atlatırız canım inşallah, heyecanla salıyı beklerken leke geldi şok oldum ama böyle olup 2 hafta sonra doğum yapan bile varmış. Senin sancın var mı? Dün nst çekildim sancim yoktu benim.
Benim kan değerlerim çok düşük olduğu için doktor iki ünite hazırlattı ya ameliyatta ya da sonrasında veririz dedi. Sabah gel dedi ama ancak 9 da falan alırlar heralde bilmiyorum ki Bende çok garip hissediyorum stres heyecan korku panik mutluluk hepsi bir arada
Atlatırız canım inşallah, heyecanla salıyı beklerken leke geldi şok oldum ama böyle olup 2 hafta sonra doğum yapan bile varmış. Senin sancın var mı? Dün nst çekildim sancim yoktu benim.
Canım duzensiz kasilmam var doktora gittim bu sefer 4 kez filan yüzde yüzü gördük ama doktor yorum yapmadı bebeğin kafası bayağı inmiş öyle dedi açılma yokmuş
Canım duzensiz kasilmam var doktora gittim bu sefer 4 kez filan yüzde yüzü gördük ama doktor yorum yapmadı bebeğin kafası bayağı inmiş öyle dedi açılma yokmuş
Anladım canım belki bikac gün daha bekler bebeğin, bende de arada kasılma oluyo o mu sancı sayılacak bilmiyorum ama ağrım yok nst de hiç çıkmadı kaç kere çekildim. Normal doğum bekliyosun heralde sen? Inşallah istediğin gibi olur.
Anladım canım belki bikac gün daha bekler bebeğin, bende de arada kasılma oluyo o mu sancı sayılacak bilmiyorum ama ağrım yok nst de hiç çıkmadı kaç kere çekildim. Normal doğum bekliyosun heralde sen? Inşallah istediğin gibi olur.
Canım aslında kafam çok karışık akışına bıraktım böyle olacağını bilmiyodum sezaryan istiyorum aslında hepsinin zorluğu var. Ben bugün toparlandı o an baktım sancı çıktı direk inşallah bekler biraz daha geliyo yine lekeler ama vajinal baktığında oluyomus