2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende de var akıntı baya baya ama şeffaf perşembe benimde kontrolüm var ve sanırım son kontrol bakalım ne olacak

Allah yardımcın olsun canım
İnşallah çabuk gelir bebeğin
Kaç haftalıksın
Geçen hafta bizde kilo almamıştık ne durumdayız merak ediyorum
Hateketleri azalmış mıydı ?
Çok teşekkür ederim canım umarım hızlı ilerler acilmam. Gerçi beni yormamak için yavaş yavaş veriyorlar şuan sancıyı. Şimdilik iyiyim. Bugün 38+1 im dün gece baya azdı hareketleri
Biliyorum daha benim için erken ama iki gündür yüzde yüzlük sancı cikiyo lekelenme başladı o yüzden soruyorum canım
Rabbim gönlümüze göre versin canım sağlıkla insallah

Amiin İnşallah canım herkese nasip olsun bı avaz misalii

Aynen canım benim riskli hamile olduğumu biliyo ama ben sormasam ne iğneye bi yorum yapıyor ne ilacıma artık interneti araştırmaktan biz uzman olduk Sağlıkla gelsin yavrularımız. Bayağ az kaldı.
Allah'a emanetiz ne diyebiliriz ki amin inşallah canım ..

Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun inşallah. Son durum ne

Benim kan değerlerim çok düşük olduğu için doktor iki ünite hazırlattı ya ameliyatta ya da sonrasında veririz dedi. Sabah gel dedi ama ancak 9 da falan alırlar heralde bilmiyorum ki Bende çok garip hissediyorum stres heyecan korku panik mutluluk hepsi bir arada

Valla canım şu haftayı da atlatalim da hayırlısıyla

Atlatırız canım inşallah, heyecanla salıyı beklerken leke geldi şok oldum ama böyle olup 2 hafta sonra doğum yapan bile varmış. Senin sancın var mı? Dün nst çekildim sancim yoktu benim.

Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Ben bile heyecanlanıyorum böyle ertesi gün doğuma girecekler için

Kızlar covid testinden çok korkuyorum sürüntü değil de kandan baksınlar istiyorum burnuma ağzıma o çubugu sokturmak hıc ıstemıyorum ya

Kızlar covid testinden çok korkuyorum sürüntü değil de kandan baksınlar istiyorum burnuma ağzıma o çubugu sokturmak hıc ıstemıyorum ya
Kandan kesin sonuç alınmıyomuş canım sürüntüde o kdar kötü değil kız beş saniyelik bişey stres yapma

Atlatırız canım inşallah, heyecanla salıyı beklerken leke geldi şok oldum ama böyle olup 2 hafta sonra doğum yapan bile varmış. Senin sancın var mı? Dün nst çekildim sancim yoktu benim.
Canım duzensiz kasilmam var doktora gittim bu sefer 4 kez filan yüzde yüzü gördük ama doktor yorum yapmadı bebeğin kafası bayağı inmiş öyle dedi açılma yokmuş

Canım duzensiz kasilmam var doktora gittim bu sefer 4 kez filan yüzde yüzü gördük ama doktor yorum yapmadı bebeğin kafası bayağı inmiş öyle dedi açılma yokmuş

Anladım canım belki bikac gün daha bekler bebeğin, bende de arada kasılma oluyo o mu sancı sayılacak bilmiyorum ama ağrım yok nst de hiç çıkmadı kaç kere çekildim. Normal doğum bekliyosun heralde sen? Inşallah istediğin gibi olur.

Canım aslında kafam çok karışık akışına bıraktım böyle olacağını bilmiyodum sezaryan istiyorum aslında hepsinin zorluğu var. Ben bugün toparlandı o an baktım sancı çıktı direk inşallah bekler biraz daha geliyo yine lekeler ama vajinal baktığında oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…