2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar saçma olacak belki Ama merakımdan soruyorum.
Afedersiniz 1 haftadır büyük tuvaletim kapkara neden böyle bilmiyorum
Yediğim değişik birşey yok.
Hergün kı şeyler.
Bu hamilelikten mi yoksa bilmiyorum.
Sizin varmı böyle birşey

Balık yağı hapı kullanıyor musun bende o yapıyo öyle cnm

Mide ağrın da var mı eşliğinde?

Canım genelde kan ilaçları yapiyo

Allah korusun başka şikayetlerin var mı benim de 4 gündür öyle biz ailecek coronayız ama malesef

Aynen canım sağlıklı gelsinler de doğumun nasil olduğunun bi önemi yok. Inşallah biraz daha bekler yavrucuklar bugün ben de endişelendim lekeyi görünce. Şimdilik gelmiyo ama bakayım yarına ne olur.

Aynen canım sağlıklı gelsinler de doğumun nasil olduğunun bi önemi yok. Inşallah biraz daha bekler yavrucuklar bugün ben de endişelendim lekeyi görünce. Şimdilik gelmiyo ama bakayım yarına ne olur.
Aynen bende endişeliyim karnım yamulup duruyo hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah her şeyim tamam Allah'tan onun rahatlığı var bı mamamiz eksikti onuda yarın alcam

Kızlar ben doğurdum. Ama bebeğim kuvezde malesef, amniyon sıvısını atamadı ciğerlerinden, sezeryan doğan bebeklerde sık görülen birşeymiş. Ama moralim çok bozuldu tabi, dün ve bu sabah çok zor geçti. Bugün biraz daha iyiydi emzirme denemeleri yaptık. İnşallah daha iyi olur yarına. Dualarınızı beklerim

Kuzum valla ben kan ilaçları birde birde vitaminleri kullandığımda beri benim de öyle onlar yapıyor diye biliyorum
Vitamin hapı kullanmaya başladım tekrar. Öncesinde olmamıştı böyle birşey. Ondan da olabilir belki. Sonuçta doğumada yaklaştım

İnşaallah düzelir kısa zamanda. Rabbim yardımcın olsun. Sezeryan mı oldun.

Aynen bende endişeliyim karnım yamulup duruyo hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah her şeyim tamam Allah'tan onun rahatlığı var bı mamamiz eksikti onuda yarın alcam

Benimde normale gore daha çok kasildi canım bugün. Bizim çantamız da arabada duruyo canım çok şükür eksik yok şimdilik. Hayırlısı ile gelsinler ama benim sezeryan tarihine kadar durursa cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…