2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cok Gecmis olsun insallah en kisa zamanda guzel haberlerini alacagiz sen uzme kendini sutun kesilmesin dualarimiz sizinle

Bugün ki muayanede dr hanım beni iyi korkuttu sancim yok kasılmalar var oda normal şuan zaten. Bekledi ki benim sancim falan olsun sanırım ama napabilirim. Covid vakaları çok artıyor ortalık çok kötü iki gebem corona ne olacağı belli değil dedi. Kendine çok dikkat et eşin çalışıyorsa ttestyaptırsin falan. Eğer corona olursan belki de doğuma alamam dolu olursa falan. Ayyy içim şişti zaten gerginiz hayırlısıyla sağlıcakla kucaklasak diyoruz kadın hep psikolojimi çökertti. Yani açık açık diyemedi ama demek istediği şu hiç normal doğumu beklemeyelim alalım bu bebeği sezeryan ile git evine diyecek oldu ki ptesi kontrole çağırdı kesin öyle diyecek... hastane yönetimi ne karar alacak falan konuşuruz dedi cunki. Allah sonumuzu hayır etsin ben gibi bekleyenler inşallah virüssüz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı ❣

Aynen bende endişeliyim karnım yamulup duruyo hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah her şeyim tamam Allah'tan onun rahatlığı var bı mamamiz eksikti onuda yarın alcam
Benimde karnım yumuluyor o zamanda karnımda ağrı oluyor.
Bebeğimin başımı poposumu bilmiyorum. Bir tarafı sertleşiyor. Ve yana çıkıyor

Ah canım yaa biz sanki bunları düşünmüyoruz Doktorun söylediklerine bak. Kimse vaktini beklemesin mi yani hemen aldıralım mı bebekleri Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi amin

Bir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
Bende oluooo dönerken falan kasıklarımdan ve vajinamdan gelio ama dururken gelmio. Ben de çatı genişlemesi diye biliyorum. Benim çatı da boşa genişlio yazık, kızanım dönmedi bile daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…