2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de ilk çocuğumda hep premium care kullanmıştım, bunda sleepy aldım, şimdilik memnunum canım, hiç çıkma filan olmadı. 1 numaraya küçük diyorlardı, bebeğim 3580gr doğdu, küçük gelmedi.
Bugün hastanede hediye olarak deneme paketi verdiler premium care bezden kucucuk geldi bana da 3500 kilo bebege oluyorsa uygun o zaman boyutu

Test mecbur yapiliyormu

Amin canım Hepiniz hayırlısı ile alın bebişlerinizi kucaklarınıza inşallah aventi denersin onu da çok tutuyor bebekler ama tutmazsa bibsi denersin. Dediğin gibi bizi emzik yapmalarından iyidir

merhaba hanımlar doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün doğum yapacak olanlara da sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin ben kısmet olursa mayıs annesi olacagım ama size bir soru sormaya geldimm bebişin anne karnında kilo alması için ne tür gıdalae tükettiniz, nasıl beslendiniz?

Benim hic aklima gelmedi sormak. Hadi çıktı diyelim o zaman nolcakki
covidli hastalari sehir hastanelerine yonlendiriyorlarmis burdaki arkadaslar oyle soylemislerdi. Ama hastaneden hastaneye degisiyor sanirim

Bezi bol koy bebek için benim kız sabaha kadar kaç kere büyük tuvaletini yaptı nerdeyse yanıma aldığım bez yetmeyecek diye korktum bi gecede 5 kere kaka yapılır mı 10 tane almıştım yanıma baya azalmıştı onun dışında bence aldıkların yeterli ben aldıklarımın çoğunu kullanmadan geri getirdim eve.

Kızlar daha önce mastit belasiyla ugrasan var mi.pskokojim bozuldu
Benim iki bebeğimde de başıma gelmisti hem göğüs ucu yarası hem mastit ikisi bir arada kombo yaptılar...süt kanallari çok dolu olunca ve bebek bosaltamayinca oluyor ben bol bol sütümü sagarak ve göğsüme devamli masaj yaparak atlattım ılık duşta göğüsün e masaj yap canım çok rahatlarsın..

Ben de avent Air almıştım, bebeğim rahat tuttu, alt değiştirirken, mama ısıtırken filan cidden iyi oluyor.

Peki ates titreme halsizlik de var miydi canim hep atesim çıkıyor

Ben de avent Air almıştım, bebeğim rahat tuttu, alt değiştirirken, mama ısıtırken filan cidden iyi oluyor.
Aventin şekli de damaklıydı değil mi? Benim bebeğim damaklı emziği sevmedi gibi geliyor o yüzden şansımı ilk bibsten yana kullanacağım sonra da aventi denerim olmazsa aklımda hiç emzik tutturmak yoktu ama bu kadar meme düşkünü olunca rahatlamak için vereyim tutsun diye düşünüyorum artık

Ben maalesef antibiyotikle atlatabildim çok kötü geçirdim çocuk gibi oturup ağladım sabahlara kadar
Ben de ağlıyorum sürekli.oglum geliyor qnne niye ağlıyorsun diye.bwrbat bir haldeyim.ates de olunca aklıma başka kötü şeyler de geliyor mastit dışında.ama gogusler semsert ates yapıyor muydu canim sendede

Canım ilk zamanlar dikkatli beslen 4.5. Aydan sonra bebek kilo almaya başlayınca ceviz muz kasar bol bol et balık süt tercih et. Ben toplamda 10kilo aldım bebeğimde ilk başta çok almadı ama su an 3500 civarı. Çok tatlı çok hamurişi tüketmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…