2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende alıp deneyeyim yoksa kafayı yerim yakında emzik görünüş olarak da kalite olarak da güzel görünüyor ama fiyatı biraz fazla, her ay değiştirmek de sıkıntıymış o yüzden biraz daha uzun gitse iyi olurdu

Ben de ilk çocuğumda hep premium care kullanmıştım, bunda sleepy aldım, şimdilik memnunum canım, hiç çıkma filan olmadı. 1 numaraya küçük diyorlardı, bebeğim 3580gr doğdu, küçük gelmedi.

Ben de ilk çocuğumda hep premium care kullanmıştım, bunda sleepy aldım, şimdilik memnunum canım, hiç çıkma filan olmadı. 1 numaraya küçük diyorlardı, bebeğim 3580gr doğdu, küçük gelmedi.
bende sleepy 1 numara almistim herkes kucuk diyince uzulmustum bosa gidecek diye icime su serptiniz

O poposu muhtemelen. Bnm başı aşağıda, yukarda çıkıntı oluyor sağda solda vs hareket ediyor canımı çok acıtıyo o poposu ya da ayakları oluyor. Ultrasondayken de başıma geldi ordan eminim
Evet canım poposudur.
Çünkü benimde bebeğim başı aşağıda

Bende tesettürlüyüm canım. Almanyadayım bu yüzden dediğine bakamam. Ama tem olarak Nasıl birşey anlamadım. Ama ben de kullanmıyorum. Tesettürlü olduğum için belli etmiyor dediğin gibi

Molfix kullanıyorum. Ama böyle bir sorun yaşamadım. Göbek bağı oyuntuludur heralde seninki de. Bi tık kıvırabilirsin göbeğe gelen kısmı sıkı bantlamak için.

Evet doktoruma güveniyorum yazdıklarınız içimi rahatlattı. Sağlıkla büyüsün bebişiniz

Aynen canım ama işlev olarak baktığında değiyor bence Bir de ben görünüş olarakta çok seviyorum bir tane almıştım denemek için şimdi tuttuğuna göre her rengini alırım artık ben evet tek sıkıntısı 1 ay kullanılması ama doğal olduğu için tercih sebebi. Ay bende bibs satıcısı gibi hissettim kendimi, sahibi bu kadar övmemiştir

Kızlar karnım taş gibi sert normal mi bu haftalarda
Benim de öyleydi canım ön tarafı taş gibi sertti ve acıyordu bence son haftalar normal bebişler sığmıyor artık yani benim ki öyleydi. Ama burada bi kaç arkadaş da sancı belirtisi o sertlik demişti benim nst’de hiç sancım çıkmadı ama. Kontrolün ne zaman?

Kullanan herkes çok memnun bende bibs aldım 2'li bir de avent kendi biberon setinde yollamış inşallah sever

Aman günde kaç tane görüyorlar iyi yapmışsın boşver eskiden bende kuaföre gidiyordum pandemi sebebiyle gitmeye korktum açıkcası
Hahah aynen canım kadın doğum doktorları gibi alışmış onlarda valla bende çift maske gittim herşeyi sıfır açtı kullandı ama yine de hep tedirgin oldum şu ortamda hamile olmak kat kat zor valla
38 cm kafa çapıyla normal doğum yaptırmış erhan karaalp dün gördüm ama dediğin gibi kolaya kaçıyorlar
Allahım kadın paralanmamıştır inşallah çok da zorlamamak lazım canım ya
Maşalllah SubanAllah canım boyu da uzun kilosu da iyi paşanın nazar olmasın bende avent air aldım inşallah tutar valla iki kızımda da emzik bendim çok zordu doyduktan sonra memede durup anneyi perişan etmesindense

Evet renk seçenekleri görüntüsü güzel gerçekten benim de hoşuma gidiyor. Bir tane alıp deniyim tutarsa bende çiftlilerden alırım sonrakinde daha uyguna geliyor hem de insan memnun kalıp hayatı kolaylaşınca sahipleniyor hemen kullandığı şeyi bende yaşıyorum bunu

Aynen canım olmuyorsa zorlamamak en mantıklısı önemli olan sağlıkla kavuşmak

Bence de sever canım Senin doğum ne zamandı az kaldı diye hatırlıyorum
Yarın kontrolüm var kan tahlıllerını covid testini yapıcam dedi cuma alırız demişti Ben korkunca tamam gel konusuruz dedi ucu açık bıraktı ama cumaya hazırladım kendımı sancım da var artık uyutmuyor beni..

Molfix kullanıyorum. Ama böyle bir sorun yaşamadım. Göbek bağı oyuntuludur heralde seninki de. Bi tık kıvırabilirsin göbeğe gelen kısmı sıkı bantlamak için.
Evet göbek bağı oyuntusu var geride katlıyorum arkanin düzgün durmasına özen gösteriyorum yinede bez islanmadan direk bel tarafından sızıyor bu sefer Prima yaramadı galiba bez küçük desem değil 3,400 şuan oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…