2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben kullanıyorum canım, Bibs’in doğal kauçuk emziğini almıştım 3 gündür de emziriyorum. Gaz sancısı geldiğinde de tok olsa bile emmek istiyor o zamanlar verdim tuttu hemen. Bir de altını açınca ayaklarından korkuyor o sırada emzik çok işime yaradı çünkü inanılmaz ağlıyordu şimdi daha kolay atlatıyoruz alt değiştirme seanslarını Hastanede hemşireler aç olduğunı anlamaz verme hemen dediler hastanede vermedim ama evde zaten 2 saatte bir emzirdiğim için gazı olduğunu anlayıp o esnada veriyorum. Kısacası ben emzik tuttuğu için memnunum

Direk bibs emziği mi verdin canım damaklı emzikte denemiş miydin? Benim kız bütün gün emmek istiyor karnı doysa da memeden ayıramıyorum sürekli emip ya kusuyor ya alttan çıkarıyor ama vazgeçmiyor da silikon damaklı emzik almıştım ben tutmadı deniyorum ama öğürüyor sürekli. Bibs alıp denesem mi diye düşünüyordum, kauçuk olması anne memesine daha yakın hissiyat verir mi

Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallah

4 tarafıma ayna koydum ama ne sen sor ne ben söyleyeyim
Bende ilk defa kuaföre gittim 2 gebeliğimde hep kendim yapmıştım ama bu sefer daha büyük ve sivri karnım aynada olsa eğilmek zulüm gibi birde sıkıştımı tekme atıyor bu aya kadar zor yaptım ilk an çok utanç vericiydi ama doğuma temiz gitmek için katlandım mecbur

Maşallah Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aman günde kaç tane görüyorlar iyi yapmışsın boşver eskiden bende kuaföre gidiyordum pandemi sebebiyle gitmeye korktum açıkcası

Onu bilmiyorum ki ama doktor 100ü bulursa zor demiş, çatının durumuna da bağlı. Ama sanki pandemi döneminde doktorların sezaryen daha kolayına geliyor gibi hissetmeye başladım
38 cm kafa çapıyla normal doğum yaptırmış erhan karaalp dün gördüm ama dediğin gibi kolaya kaçıyorlar

limpido canım bizi de listeye ekleyebilirsin. 30.11.2020 3925 gr. 55 cm ismi Demir
Evet canım bibs emzikleri çoğu bebek tutuyor diye biliyordum doğruymuş verdiğim an direkt tuttu ve dediğin gibi doğal kauçuk olduğu için anne memesi hissiyatı veriyor sanırım tek kötü yanı 1 ay kullanılabilmesi sonrasında şişme yaptığı için yenisini almak gerekiyor ama ben çok rahat ettim çünkü gaz sancısı geldiğinde direkt emme refleksi gösteriyordu beni emzik yapacağına gerçek emzik alsın ben memnunum şuan hem o sırada göğüslerimde kendini toparlıyor. Ben başka emzik almamıştım iyi ki de almamışm hiç gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…