- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Kendin mi çektin acımadı mı kızbenim sezeryan yerimde dikişlerim vardı 18 gün olmuştu hala duruyodu dogumdan 10 gün sonra kontrole gidicekmişim hemşire bana bişe demedi bende gitmedim ama 18.günde dikişleri kendim çektim
Sezeryan dikişi heryerde estetik dikiş olmuyor mu canım seninki farklı mı?benim sezeryan yerimde dikişlerim vardı 18 gün olmuştu hala duruyodu dogumdan 10 gün sonra kontrole gidicekmişim hemşire bana bişe demedi bende gitmedim ama 18.günde dikişleri kendim çektim
Canım çok geçmiş olsun ne olduğunu nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum ama Rabbim şifa versin inşallah güçlü olmaya çalış kuzum inşallah en kısa zamanda iyi olur bebeğin.Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Benim kizim da cok sakin bir bebekti dofru duzgub tekmesi olmadi hic ama icerde gezinirdi o tiklari gunde en az 6 defa hissediyormusunuz hissetmiyorsaniz doktora görünün birde daha yeni yeni tekmeleri hissetmeye baslarsiniz cok strs olmayinBende 25haftalık hamileyim bebeğimin 2gündür çok azaldı hareketi kıpır kıpır olan bebek Bi tık yapıyor sonra bişiy yok gece yatınca elimi koyuyorum 2 tık yine bişiy yok Bariz şekilde ben burdayım demiyor korkuyorum
Sagol canım Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun ne olduğunu nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum ama Rabbim şifa versin inşallah güçlü olmaya çalış kuzum inşallah en kısa zamanda iyi olur bebeğin.
Acısı yok canım aynen. 40 ında değilde 2 ay sonra dedi 60 gün falan oluyor nerdeyse herhalde. İki ay yakınlaşmak yasak dedi randevun u oluşturduk dedi. Doğumu Kasım 17 de yaptım taa Ocak 25 de gidicem kontrole.Hemen düşmüyor canım
Acısı yoksa sıkıntı değil
40 ında çağırdı mı doktor muayeneye
Yapıyormuş canım bana liste verdi çocuk doktoru kahve çay var listede. Bakliyatlar var limon portakal greyfurt var yememem gerekenler arasında.Kahve gaz mı yapıyormuş çay da