Kaşıntının sebebi dikişlerin kuruması olabilir canım. Ağrın sızın yoksa normaldir. Evet bir süre dikiş bölgesini tam temizleyemiyorsun. Dökülünce artık
Ben düştüğünü görür müyüm peki o ipliklerin. Bilmiyorum da ondan soruyorum nasıl olacağını inşallah kuruyordur da bir an önce düşer dikişler. Ağrı sızı yok şükür Allah A.
Kendi sancısı gelen arkadaşlar
Öncesinde bebekte fazla hareketlilik oldu mu ? Bebeğim 2 gündür daha sert hareketler yapıyor bir umut acaba doğum yaklaşıyor mu diye düşündüm
Benim çok hareketliydi 2 gün 2 gece boyunca sancı çektim bebeğim de hiç durmadı o süre boyunca acayip hareketliydi çıkmak istediği belliydi hep sertti hareketleri.
Benim çok hareketliydi 2 gün 2 gece boyunca sancı çektim bebeğim de hiç durmadı o süre boyunca acayip hareketliydi çıkmak istediği belliydi hep sertti hareketleri.
Belki de kuzum belli olmaz. Benimki döndüğü akşam da çok hareketliydi acayip sert hareketler yapıyordu anlayamamıştık eşimle. Belki de dönüyordur kim bilirr
Açılma başladıktan ne kadar sonra doğum olur bir fikriniz var mı kızlar? 38+0 da gittim 1 cm açıklığım vardı ama hiç sancım yoktu 5 gün geçti bir değişiklik yok
Belki de kuzum belli olmaz. Benimki döndüğü akşam da çok hareketliydi acayip sert hareketler yapıyordu anlayamamıştık eşimle. Belki de dönüyordur kim bilirr
Açılma başladıktan ne kadar sonra doğum olur bir fikriniz var mı kızlar? 38+0 da gittim 1 cm açıklığım vardı ama hiç sancım yoktu 5 gün geçti bir değişiklik yok
Ben düştüğünü görür müyüm peki o ipliklerin. Bilmiyorum da ondan soruyorum nasıl olacağını inşallah kuruyordur da bir an önce düşer dikişler. Ağrı sızı yok şükür Allah A.
Selam hanımlar. Ne zamandadır giremedim sayfa o kadar çok birikmiş ki, ne zaman okuyup bitireceğim bilmiyorum. Bebişler peş peşe geldi Maşallah. Gözünüz aydın anneler Allah analı babalı büyütsün Bebişlerin sağlığı, bahtları güzel olsun İn şa Allah Bol süt gelsin az gaz olsun
Canım benimki de ayni durumda. Hiç gelesi yok. Kontrollerim 3 günde bir şimdi olmaya başladı. Doktor bize son randevu salı günü dedi, açılma olmazsa cuma günü sabahtan suni sancı verecekler yatıracaklar hastanede. Bebişim 3700 gr oldu, suyum iyi dedi, kafası kanalda ama bir türlü inmedi ve açılma olmadı. Birde geçen hafta tansiyonla sorunum oldu, birden yüksek çıktı, bir kaç gün hastanede kaldım, holter takıldı 24 saat. Çok şükür çıkmadı sonradan yoksa normal doğuma giremeyecek durumunda olucaktım acilen sezaryen yapılacaktı, ama çok şükür her şeyi atlattık. O günlerde de hep yattım, sanırım ondan açılmam gelişmedi. Dünden biraz başladım hareketlere, bakalım nasıl gelişir durumlar.