Benimki de bu gece çok hareketli. Başı aşağıda bnm. Üst tarafta tekmeleri hissediyorum aşağıda sancı hissediyorum. Galiba kendini ittiriyo aşağı doğruBenim de bu gece her zamankinden çok hareketli ama bnmki dönmedi bile kibelki dönmeye çalıştğndan hareketlidir
Ben 3-4 gündür squat yapıyorum 20şer tane. Sanki işe yaramaya başladı gibi. Hala gelen giden yok ama alt tarafta kasılmalar oluyor ve göbeğim biraz aşağı düştüCanım benimki de ayni durumda. Hiç gelesi yok. Kontrollerim 3 günde bir şimdi olmaya başladı. Doktor bize son randevu salı günü dedi, açılma olmazsa cuma günü sabahtan suni sancı verecekler yatıracaklar hastanede. Bebişim 3700 gr oldu, suyum iyi dedi, kafası kanalda ama bir türlü inmedi ve açılma olmadı. Birde geçen hafta tansiyonla sorunum oldu, birden yüksek çıktı, bir kaç gün hastanede kaldım, holter takıldı 24 saat. Çok şükür çıkmadı sonradan yoksa normal doğuma giremeyecek durumunda olucaktımacilen sezaryen yapılacaktı, ama çok şükür her şeyi atlattık. O günlerde de hep yattım, sanırım ondan açılmam gelişmedi. Dünden biraz başladım hareketlere, bakalım nasıl gelişir durumlar.
O hiç belli olmuyor canımAçılma başladıktan ne kadar sonra doğum olur bir fikriniz var mı kızlar? 38+0 da gittim 1 cm açıklığım vardı ama hiç sancım yoktu 5 gün geçti bir değişiklik yok
Heh bana böyle tecrübelerle gelinO hiç belli olmuyor canım
İlk gebeliğimde 36 haftada 2 cm açılmam vardı sancım yoktu 40 ta doğurudum
Normali bekliyorum ben canım
Nefes en önemli şey normal doğumda
Maske ile nasıl olur bilemiyorum
Düşündükçe bile afakanlar basıyor
Aa geçmiş olsun canımCanım benimki de ayni durumda. Hiç gelesi yok. Kontrollerim 3 günde bir şimdi olmaya başladı. Doktor bize son randevu salı günü dedi, açılma olmazsa cuma günü sabahtan suni sancı verecekler yatıracaklar hastanede. Bebişim 3700 gr oldu, suyum iyi dedi, kafası kanalda ama bir türlü inmedi ve açılma olmadı. Birde geçen hafta tansiyonla sorunum oldu, birden yüksek çıktı, bir kaç gün hastanede kaldım, holter takıldı 24 saat. Çok şükür çıkmadı sonradan yoksa normal doğuma giremeyecek durumunda olucaktımacilen sezaryen yapılacaktı, ama çok şükür her şeyi atlattık. O günlerde de hep yattım, sanırım ondan açılmam gelişmedi. Dünden biraz başladım hareketlere, bakalım nasıl gelişir durumlar.
Amin canım yaa inşallahCanım maskeyle nasıl normal doğum yapılır kibak hiç aklıma gelmedi doktora sormak... Nefes zor alınıyor ki zaten, birde maskeli halimizi düşününce fenalık geliyor bana. Bende bugün NSTde çok zorlandım maskeyle, birde pencereyi kapattı hemşire, çok havasız olmuştu baygınlık geçiriyordum, başım ağrıdı çok İn şa Allah maskeyle durmak zorunda kalmayız bir hastalık da kapmayız
Ben 3-4 gündür squat yapıyorum 20şer tane. Sanki işe yaramaya başladı gibi. Hala gelen giden yok ama alt tarafta kasılmalar oluyor ve göbeğim biraz aşağı düştü
Bende de ayni durum, cok kasilmalarim oluyor iki gundur, dun korktum dogum basladi da ben mi anlamiyorum diye ama duzenli olmadigi icin doktoru aramadim. Gunlerimiz ayni gorunuyor, sanirim artik geleceklerBenimki de bu gece çok hareketli. Başı aşağıda bnm. Üst tarafta tekmeleri hissediyorum aşağıda sancı hissediyorum. Galiba kendini ittiriyo aşağı doğru
Teşekkür ederim canım.Aa geçmiş olsun canım
doktorum ikinci doğumlarda sancı başladıktan sonra açılma daha hızlı ilerliyor dedi. Senin de öyle olur suni sancı da alsan kolay olur yine de diye düşünüyorum. Bende hareketlere devam arada plates topuna oturuyorum mümkün oldukça merdiven çıkmaya çalışıyorum hurma yiyorumZamanını bekliyor kuzular biz ne yapsak da zamanı değişmeyecek Benim de cuma kontrolüm gelmezse 41 e kadar bekleyeceğiz dedi doktorum. İnşallah kolay olur doğumlarımız
Amin canım yaa inşallah
O konu beni de düşündürüyor
Bir dahakine unutmazsam soracağım
Bebek iri canım beklerse zor olabilir tabiiTeşekkür ederim canım.
Aynen öyle, gününü bekleyecekler bebişler. Artık keyifleri ne zaman isterse o zaman
Doktorum da dedi suni sancıdan ancak fayda olur, açılman çok hızlı olur, rahim da yumuşak, bakalım, hayırlısı artık. Bende 41 kadar beklemek isterdim ama doktorum 40+0 son diyor, kilosu da çok bebişin, zorlanırsın daha çok bekleriz eğer dediğine göre kabul ettim.
Hurma ben de yiyorum 36 haftadan başladım, günde 5 tane, maydanoz ve dere otu günde yarım demet salata yapıyorum kendimeAma tık yok
Kızlar kasılma ve sancı aynı şey midir acaba? Bu gece sık sık karnım sertleşti tas gibi oldu kasıldım ama siddetli bir agri hissetmedim. Hala da devam ediyor 5 10 dkk da bir. Doğum sancısı nasil olur. Sertleşme hali doğum sancısı mıdır
Bende mesela nst de çok yüksek sancı çıktığında ben kasılma olarak hissettim onu normal sanıyordum.kasiklarimdada hafif sancı var.Kasilma hareketinden mi sancı mi onu ayırt edemiyorum ki.Allahtan sezeryanla olacakAynen ben de öyleyim. Arada kramplar falan giriyor ama hangisini ciddiye almalıyım anlamıyorum
Canım benim 3 haftam Var.Merhabalar bugün karnım çok agrıyor resmen kaburgalarım batıyor bebek sanki karnımda top olup bastırıyor mideme kaburgalarıma dogru normal mi yoksa sıkıntı işareti mi zormuş son haftalar önceki aylar çok keyifliydi
Aa geçmiş olsun canım
doktorum ikinci doğumlarda sancı başladıktan sonra açılma daha hızlı ilerliyor dedi. Senin de öyle olur suni sancı da alsan kolay olur yine de diye düşünüyorum. Bende hareketlere devam arada plates topuna oturuyorum mümkün oldukça merdiven çıkmaya çalışıyorum hurma yiyorumZamanını bekliyor kuzular biz ne yapsak da zamanı değişmeyecek Benim de cuma kontrolüm gelmezse 41 e kadar bekleyeceğiz dedi doktorum. İnşallah kolay olur doğumlarımız
Bu pandemi yüzünden eve tıkıldık yürüyüşe gidemiyorum evde de anca işleri yapıyorum bende artık evde squat falan yapsam iyi olacak suni sancıdan bende çok korkuyorum ilk kızımın doğumunu hatırlamak bile istemiyorum o suni aancı yüzündenBen yürüyüş yapıyordum bol, squat da yapıyorum, çömelme günde toplam 100 defa aralarla 15-20 kere. Göbeğim aşağıda zaten, açılmam iki haftadır 2 cm ve ilerlemiyor, ama bu benim son bir hafta yatmaktan da kaynaklanabilir. Benim bu ikinci gebeliğim, sancıları hissediyorum sürekli ama NSTde gözükmüyor, yslancı sancılardır diye düşünüyorum. Bakalım, salı günü ne olucak. Yarın bahçede yürürüm, pazartesi sahile inip yürüyüş yapmayı düşünüyorum, umarım işe yarar, ilerler açılmam. Suni sancıdan korkuyorum açıkçası
Hadi hayırlısıyla gelsin inşallahİlk kez bu akşam farklı kasılmalar hissediyorum. Göbek deliğimin alt kısmında resmen rahim kasılması gibi. Üst tarafta da çok aktif bebek hareketleri. Korkudan kalktım hemen duş aldım bavulun ağzını kapattımAçık bekletiyordum kapatırsam doğacak diye düşünüp, panikle kapattım valla bakalım ne olacak
Hadi bakalım belli olmaz annesi doğum zamanına kadar yolu var bu işinİnşallah canım ya ama beceremedi bzmki hala midemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?