2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 3-4 gündür squat yapıyorum 20şer tane. Sanki işe yaramaya başladı gibi. Hala gelen giden yok ama alt tarafta kasılmalar oluyor ve göbeğim biraz aşağı düştü

Normali bekliyorum ben canım
Nefes en önemli şey normal doğumda
Maske ile nasıl olur bilemiyorum
Düşündükçe bile afakanlar basıyor

Canım maskeyle nasıl normal doğum yapılır ki bak hiç aklıma gelmedi doktora sormak... Nefes zor alınıyor ki zaten, birde maskeli halimizi düşününce fenalık geliyor bana. Bende bugün NSTde çok zorlandım maskeyle, birde pencereyi kapattı hemşire, çok havasız olmuştu baygınlık geçiriyordum, başım ağrıdı çok İn şa Allah maskeyle durmak zorunda kalmayız bir hastalık da kapmayız

Aa geçmiş olsun canım
doktorum ikinci doğumlarda sancı başladıktan sonra açılma daha hızlı ilerliyor dedi. Senin de öyle olur suni sancı da alsan kolay olur yine de diye düşünüyorum. Bende hareketlere devam arada plates topuna oturuyorum mümkün oldukça merdiven çıkmaya çalışıyorum hurma yiyorum Zamanını bekliyor kuzular biz ne yapsak da zamanı değişmeyecek Benim de cuma kontrolüm gelmezse 41 e kadar bekleyeceğiz dedi doktorum. İnşallah kolay olur doğumlarımız

Amin canım yaa inşallah
O konu beni de düşündürüyor
Bir dahakine unutmazsam soracağım

Ben 3-4 gündür squat yapıyorum 20şer tane. Sanki işe yaramaya başladı gibi. Hala gelen giden yok ama alt tarafta kasılmalar oluyor ve göbeğim biraz aşağı düştü

Ben yürüyüş yapıyordum bol, squat da yapıyorum, çömelme günde toplam 100 defa aralarla 15-20 kere. Göbeğim aşağıda zaten, açılmam iki haftadır 2 cm ve ilerlemiyor, ama bu benim son bir hafta yatmaktan da kaynaklanabilir. Benim bu ikinci gebeliğim, sancıları hissediyorum sürekli ama NSTde gözükmüyor, yslancı sancılardır diye düşünüyorum. Bakalım, salı günü ne olucak. Yarın bahçede yürürüm, pazartesi sahile inip yürüyüş yapmayı düşünüyorum, umarım işe yarar, ilerler açılmam. Suni sancıdan korkuyorum açıkçası

Benimki de bu gece çok hareketli. Başı aşağıda bnm. Üst tarafta tekmeleri hissediyorum aşağıda sancı hissediyorum. Galiba kendini ittiriyo aşağı doğru
Bende de ayni durum, cok kasilmalarim oluyor iki gundur, dun korktum dogum basladi da ben mi anlamiyorum diye ama duzenli olmadigi icin doktoru aramadim. Gunlerimiz ayni gorunuyor, sanirim artik gelecekler sali gunu kontrolum var, bakalim bekleyecek mi bizim kiz

Kızlar kasılma ve sancı aynı şey midir acaba? Bu gece sık sık karnım sertleşti tas gibi oldu kasıldım ama siddetli bir agri hissetmedim. Hala da devam ediyor 5 10 dkk da bir. Doğum sancısı nasil olur. Sertleşme hali doğum sancısı mıdır

Teşekkür ederim canım.
Aynen öyle, gününü bekleyecekler bebişler. Artık keyifleri ne zaman isterse o zaman
Doktorum da dedi suni sancıdan ancak fayda olur, açılman çok hızlı olur, rahim da yumuşak, bakalım, hayırlısı artık. Bende 41 kadar beklemek isterdim ama doktorum 40+0 son diyor, kilosu da çok bebişin, zorlanırsın daha çok bekleriz eğer dediğine göre kabul ettim.
Hurma ben de yiyorum 36 haftadan başladım, günde 5 tane, maydanoz ve dere otu günde yarım demet salata yapıyorum kendime Ama tık yok

Amin canım yaa inşallah
O konu beni de düşündürüyor
Bir dahakine unutmazsam soracağım

Evet, bende salı günü gittiğimde sorarım İn şa Allah, paylaşırım seninle, ama tabi her hastane farklı oluyor.
Burda normal doğum yapan anneler var, acaba onlarda basıl oldu belki de yazmışlardı ben daha sayfaları bitirmediğimden dolayı görmedim.

Bebek iri canım beklerse zor olabilir tabii
Benim geçem hafta 3300 çıktı başka bir sorun olmazsa bekleriz dedi doktorum. Maydanoz fazlası zarar olmaz mı ödem attırıyor ya suyu falan azaltmasın. Adaçayı içiliyor bir de ilk gebeliğimde içmiştim ama bunda hiç içmedim

Bunu bende merak ediyorum ya. Benimde dun aksam s1kca sertlesti karnim. Doktorum belin agrir karnin sertlesirve iki bacaginin arasinda agri olur yuruyemeyecek kadar dedi

Aynen ben de öyleyim. Arada kramplar falan giriyor ama hangisini ciddiye almalıyım anlamıyorum
Bende mesela nst de çok yüksek sancı çıktığında ben kasılma olarak hissettim onu normal sanıyordum.kasiklarimdada hafif sancı var.Kasilma hareketinden mi sancı mi onu ayırt edemiyorum ki.Allahtan sezeryanla olacak

Canım benim 3 haftam Var.
2 haftadır bende öyleyim. Sağ kaburgam üzerine yatamıyorum.
Kaburgalarıma batıyor.
Ve sert olmuş.
Sordum normal dedi herkes bunu.

Bu pandemi yüzünden eve tıkıldık yürüyüşe gidemiyorum evde de anca işleri yapıyorum bende artık evde squat falan yapsam iyi olacak suni sancıdan bende çok korkuyorum ilk kızımın doğumunu hatırlamak bile istemiyorum o suni aancı yüzünden 3.olacak benim ama aşırı korku var içinde bulunduğumuz zamanda strese stres katıyor benim doktorum hiç açıklığa falan bakmadı 41 e kadar bekleriz dedi bakalım ne zaman gelir umarım hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eder Rabbim

İlk kez bu akşam farklı kasılmalar hissediyorum. Göbek deliğimin alt kısmında resmen rahim kasılması gibi. Üst tarafta da çok aktif bebek hareketleri. Korkudan kalktım hemen duş aldım bavulun ağzını kapattım Açık bekletiyordum kapatırsam doğacak diye düşünüp, panikle kapattım valla bakalım ne olacak

Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…