2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde bu gece oyle yer yer tas gibi oluyor ama asagi tarafta regl agrisi gibi bi agrim yok ondan dogum sancisi degildir diye dusunuyorum

Evet sanırım kilodan dolayı bekletmek istemiyor. Gerçek bu ölçüler gerçek değildir, doğumda -/+250-300 gr oynar.
Suyuma her sefer bakıyor normaldir. Birde ben su çok içiyorum, ondan maydanoz rahat tüketiyorum. Ada çayı da, ıhlamur da her gün birer bardak içiyorum, birde bir avuç çiğ kaju, buharda pişen ayva yiyorum.

Amin! Amin! İn şa Allah
Bende internetten okudum, burda hanımlar da demişti ki suni sancılar çok can yakıcı oluyor. Tek bir avantajım, ikinci doğum olduğu için açılma çok daha hızlı gerçekleşir İn şa Allah.
Pandemiden dolayı evet, çok evde durduk gerçek yazın ve son baharda ben çok yürüdüm, yüzdüm... son 1,5 ay yürüdüğüm km azaltmamı istedi doktor, yoksa 12 km ortalama yürüyordum, birde evde aktif oluyorum, sadece son hafta yattım tansiyon yüzünden belki yürüyüş yapsaydım doğurmuştum artık Her işte bir hayır var. Bekleyeceğiz artık. Hepimize kolay doğumlar diliyorum

27 Aralik limpido :)

Kusma bendede oluyor arada bir valla çok zor. Sonra insanında hiç birşey yiyesi gelmiyor da. Ama az kaldı biraz daha sabır inşallah rahatlayacağız sonunda

beni de ekler misin bekleyenler listesine canım, sürpriz limpido
limpido selam canım beni de doğum tarihi listeye eklermisin? Benimki de şuan sürpriz yapacak gibi gözüküyor
Ben 3-4 gündür squat yapıyorum 20şer tane. Sanki işe yaramaya başladı gibi. Hala gelen giden yok ama alt tarafta kasılmalar oluyor ve göbeğim biraz aşağı düştü
Bunu bende bi deneyeyim benim ki de fazla inmemiş böyle giderse uzatmalara gideceğiz

Biz kaldık sonlarda galiba zaten. Bakalım inşaallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Benim doğum korkum Var.

Biz kaldık sonlarda galiba zaten. Bakalım inşaallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Benim doğum korkum Var.
Senin orda hastanede kısıtlamalar varmı? Bizde mesela babayı tek dogumhaneye alıyorlar ve dogum sonrasi eve yolluyorlar. sonra birdaha hastaneye giremez eve çıkana kadar... Canım şuan çok sıkkın ya bu lockdowndan dolayi

Bizimkiler yerinde gayet rahat kuzum bende ptesi gideceğim ama benim dr beni çok geriyor bi kaç gün sürüyor şimdi daha iyiyim sende üzme kendini nasip böyleymiş. Zor zamana denk geldi gebeliklerimiz. Yavrularımıza sağlıcakla kavuşacağız inşallah

Vallahi iyi yerleştiler
Sağlıkla kavuşalım da artık ne zaman olursa o zaman sen nasılsın hala cam tepelerine çıkıyor musun bu tempoya bile bebek Gelmiyor baksana

Kasılmalardan ve korkudan uyuyamıyorum ya. Anlamadım bu neyin sancısı. Doktorum da yoktur pazar pazar gitmek başkasına muayene olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…