Görcez bakalımHadi bakalım belli olmaz annesi doğum zamanına kadar yolu var bu işin
Tamam canım sağolHatırlamıyorum canım ya ama dokununca hissedersin hepsi biren düşmüyor zaten
Başlamadan önce de hareketliydi ama başladıktan sonra dahanfena oldu çok sert hareketler yaptı hep durmadı hiçSancılar başladıktan sonra mı çok hareketlendi peki
Benimde bu gece oyle yer yer tas gibi oluyor ama asagi tarafta regl agrisi gibi bi agrim yok ondan dogum sancisi degildir diye dusunuyorumKızlar kasılma ve sancı aynı şey midir acaba? Bu gece sık sık karnım sertleşti tas gibi oldu kasıldım ama siddetli bir agri hissetmedim. Hala da devam ediyor 5 10 dkk da bir. Doğum sancısı nasil olur. Sertleşme hali doğum sancısı mıdır
Bebek iri canım beklerse zor olabilir tabii
Benim geçem hafta 3300 çıktı başka bir sorun olmazsa bekleriz dedi doktorum. Maydanoz fazlası zarar olmaz mı ödem attırıyor ya suyu falan azaltmasın. Adaçayı içiliyor bir de ilk gebeliğimde içmiştim ama bunda hiç içmedim
Bu pandemi yüzünden eve tıkıldık yürüyüşe gidemiyorum evde de anca işleri yapıyorum bende artık evde squat falan yapsam iyi olacak suni sancıdan bende çok korkuyorum ilk kızımın doğumunu hatırlamak bile istemiyorum o suni aancı yüzünden3.olacak benim ama aşırı korku var içinde bulunduğumuz zamanda strese stres katıyor benim doktorum hiç açıklığa falan bakmadı 41 e kadar bekleriz dedi bakalım ne zaman gelir umarım hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eder Rabbim
Teşekkür ederimCanım benim 3 haftam Var.
2 haftadır bende öyleyim. Sağ kaburgam üzerine yatamıyorum.
Kaburgalarıma batıyor.
Ve sert olmuş.
Sordum normal dedi herkes bunu.
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
Meles 7 Aralık
Burcik06 7 Aralık
Bluangl 7 Aralık
AsyaCihangir 8 Aralık
ladylone 8 Aralık
pamuk_helva 9 Aralık
@Mrsduygusl 10 Aralık