Benimde kasılmalarım ve kasıklarda ağrılarım var ama sürekli değil o yüzden galiba aşağa iniyor benim kız her an diyorum kendime acaba doğum bu başladı diye
Benimde kasılmalarım ve kasıklarda ağrılarım var ama sürekli değil o yüzden galiba aşağa iniyor benim kız her an diyorum kendime acaba doğum bu başladı diye
Kasılmalar artık çok normal önemli olan bele vurması ve aralıklı olması. Benim de ara ara oluyor rahime vuruyor çıkacakmış gibi hayırlısı hakkımızda inşallah. Günler doluyor ve biz neden uyumuyoruz hanımlar
Kasılmalar artık çok normal önemli olan bele vurması ve aralıklı olması. Benim de ara ara oluyor rahime vuruyor çıkacakmış gibi hayırlısı hakkımızda inşallah. Günler doluyor ve biz neden uyumuyoruz hanımlar
Bende bir kaç gün önce kapattım artık açık duruyordu belki aklıma birşeyler daha gelirde koyarım diye. Eşim haftaya öğlenci olmadi bodruma indirticem valizleri kpveya görümcemi arayacağım acil birşey olursa
Senin uyumak lazım o zaman canım ya benim tek esim var ama o da maşallah yatağı bir ortalıyor bana küçücük yer kalıyor daralıyorum sonra kalkıyorum bende uyku tutmayinca
Senin orda hastanede kısıtlamalar varmı? Bizde mesela babayı tek dogumhaneye alıyorlar ve dogum sonrasi eve yolluyorlar. sonra birdaha hastaneye giremez eve çıkana kadar... Canım şuan çok sıkkın ya bu lockdowndan dolayi
Canım benim olduğum bölgede hastalık hiç yok diyecek kadar.
En az 3 gün hastanede kalmak zorundasın. Şartlar çok iyi.
Burda sadece resmi yerlerde ve alış veriş yerlerinde maske takıyoruz
Canım benim olduğum bölgede hastalık hiç yok diyecek kadar.
En az 3 gün hastanede kalmak zorundasın. Şartlar çok iyi.
Burda sadece resmi yerlerde ve alış veriş yerlerinde maske takıyoruz
RRabiaIslamNNarinCeylan
kizlar bende Alamanyadayim. Esim dogumda yanimda bulunabiliyor birde gunde bir saat gelebilecek bazi hastaneler saate toleranz gosteriyormus. Ben sezaryan olucam kac gun kalirim bilmem ama en hizli zamanda cikmak istiyorum. Biz tekli oda tutucaz varsa. Aile odasina izin yok malesef
RRabiaIslamNNarinCeylan
kizlar bende Alamanyadayim. Esim dogumda yanimda bulunabiliyor birde gunde bir saat gelebilecek bazi hastaneler saate toleranz gosteriyormus. Ben sezaryan olucam kac gun kalirim bilmem ama en hizli zamanda cikmak istiyorum. Biz tekli oda tutucaz varsa. Aile odasina izin yok malesef
4-5 gün tutuyorlarmış sezeryanda hastanede canım benim ebe öyle dedi. Bide tekli oda da bizim burda pahalı ya ama galiba normal doğum olursa bende tekli odayı tercih ederim. Bide ben iki şehir arası oturuyorum. Doğum yapmak istediğim hastane babayı yeni doğan katına kabul etmiyor. Oteki sehirdeki hastanede önceden randevu almak.lazimmis tanışmak ve doğumu konuşmak icin. Orayı aradım bende kadın dediki 8 hafta öncesinden gelmen gerekti. Artık şancın olurda gelirsen ve bizim personel veya doğum hanelerimiz dolu olursa seni.kabul edemeyiz başka hastaneye gidersin dedi. Ben bu gidişle bebeği arabada doğuracağım
4-5 gün tutuyorlarmış sezeryanda hastanede canım benim ebe öyle dedi. Bide tekli oda da bizim burda pahalı ya ama galiba normal doğum olursa bende tekli odayı tercih ederim. Bide ben iki şehir arası oturuyorum. Doğum yapmak istediğim hastane babayı yeni doğan katına kabul etmiyor. Oteki sehirdeki hastanede önceden randevu almak.lazimmis tanışmak ve doğumu konuşmak icin. Orayı aradım bende kadın dediki 8 hafta öncesinden gelmen gerekti. Artık şancın olurda gelirsen ve bizim personel veya doğum hanelerimiz dolu olursa seni.kabul edemeyiz başka hastaneye gidersin dedi. Ben bu gidişle bebeği arabada doğuracağım
Evet banada hastanenin bir tanesi 4-5 gun dedi. Dogum yapacagim hastaneye sormadim. Tekli odada aordum 162 euro evet beya pahali ama napicaksin bu zamanda tedirgin ozelikle esim istiyor. Benim hastanede baba saglikliysa aliyor doguma. Yoksa gunde bir saat. Evet hastanelerde 36. haftadan sonra dogumu bilditmeye gidiyorsun. Ben gittim sezaryan tarihi falan aldim. Birde bana pazartesi corona testi falan yapilacak. Aneatesi icin kagit imzalanacak ctg ultrason vekilip kana bakilacak. Benim bildigim her hastane ister gidip gorusmus ol yada olma hatta coronali ol sancin tutuysa seni kabul etmek zorunda.