2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Perşembeye aldım bende ayın 10una artık. Orda ön konuşma, kontrol vs olacak. Aksi gibi de odaları da önceden rezerve edemiyorsun, şansınsa varsa. Odada biri daha olursa nasıl olacak bilmiyorum. Bu gideceğim hastanenin sadece 9 tane tek kişilik odaları varmış. Aralığın 17 si de ET. Bakalım artık hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebişlerimiz

Acemilikte sınır tanımıyoruz yarım saattir adet sancısı gibi sancım war düzensiz kasılmamda oluyo haber vermekte kararsız kalıyorum normaldir DİE
Bende aynı durumdayım kimi diyo kasılması takip et kimi diyo direk suyu gelecek bir hafta anca bekleyecek sali da bir hafta oluyo bilmiyorum ki

Kanaman mı vardı canım? Sebebi neydi ki? O da doğum belirtisi mi sayılıyormuş
Canım pazartesi günü kontrolüm vardı her şey yolunda dedi iki hafta sonraya randevu verdi o gün gece benden pembe akintilar geldi damla damla sabahta geldi bende gittim nst de sancı çıktı diğer günde çıkmıştı normal karşıladı çatı muaynesi yaptı açıklık şuan yok ped koyacak şekilde olursa gel dedi günü erken diye öylece yolladı Perşembe gününden beri hiç leke filan gelmiyo anlayamadım bende akıntım çokmus peçete islaniyo sürekli ıslaklık hissediyorum ama adet sancısı kabızlık gibi karnımin içinde sancı düzenli olmayan mevcut kasilmada illaki oluyo ama bekliyorum şimdi gitsem en ufak şey de yatırırlar diye korkuyorum

Benimde ET 16.12. sezaryanim 09.12. bir hafta once aliyorlarmis. Sansimiza insAllah bos oda olur. Seninkidemi sezaryannolucak? Benim hastanemde beya buyuk yilda 2600 dogum falan yapiyorlarmis ondan tercih ettim. Asil istegimiz aile odasi idi ama corona zamani oda olmuyor.

Cinsiyet erkek İsmi Demir 38+3 de doğdu canım

Kızlar bu annelik duygusu felaket bir duygu gerçekten anne olunca anlıyormuş insan.
Şimdi de doyurabilecek miyim yetebilecek miyim büyütebilecek miyim tedirginlikleri var.
Bebeğim bildiğiniz sıçma rekoru kırıyor değiştiriyoruz giydiriyoruz tekrar sıçıyor cogu zaman
İşitme testini geçemedi ama evde kontrol ettiğimizde seslenince parmak şıklatma hareketıne tabak seslerine vs tepki veriyor,
Bebek Doktoru kafana takma ılk testler sıvıdan dolayı boyle cıkabılıyor dedı ama gozum ustunde ınsallah pazartesi kontrolumuz var gecer mınıgım..
Allah kımseyı evladıyla sınamasın en ufak bır soru ısaretı puruz olsun ıstemıyorsun garıp bır savunma

Normal dogum yapsaydim bende ertesi gun cikardim ama ozamanda bebegkn U2 muaynesi icin hemen doktor bulmak gerek 3. gun hastanede yapiliyo cunku. Almanyada oda beya sorun
İyide bende almanyadayım leipzig de. Şimdi biraz tedirgin oldum. Yoksa benide mi hastanede tutmaLar
Ben kalmak istiyorum biraz.
Orda daha rahat eder erken toparlanırım diye.
Evde bana bakacak kimsem yok.
Yatmasan eğer bel ağrısı sorunun çıkar diyorlar.
Ben 3 gün falan yatmak istiyorum.

Sık tuvaletini yapıyor yanı

Sıçması çok iyi kız sıçmasa neden sıçmadı diye kafayı yiyor anneler

Benim bildigim hastaneden istedigin gun cikabiliyorsun. Hani kendini hazir hissetiginde diyim. Ama her hastane ayri olabilir.

Aa sen eve ciktin mi bile? Saglikla buyut

Kızlar biz bebeğimizi Kucağımıza aldık Allahım izniyle çok şükür kızımda Bende çok iyiyim cok şükür

Kızımız Beren 38+1 de geldi 3500 gram 51 cm Allah nazarlardan korusun
Hanımlar Allah anneli babalı kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, gözünüz aydın ancak yazabildim sayfaları okuyup,

Şuan normal doğuma karşı bir engel yok canım. Ama olurda bebek inmezse şancı anında sezeryan da yapabilirler. Inşallah istediğin gibi tek odan olur bebeğini sağ sağlim kucağına alirsin

Senin uyumak lazım o zaman canım ya benim tek esim var ama o da maşallah yatağı bir ortalıyor bana küçücük yer kalıyor daralıyorum sonra kalkıyorum bende uyku tutmayinca
Forever07 Yine uyandım emi, ben heralde alıştırma yapıyorum bebeğe şimdi uyu uyuyabilirsen.... burda bizde saat 5 şuan. Yatarken saat 2 yi geçiyordu.... Artık böyle olacak demekki uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…