2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

teşekkür ederim askında bende böyle hızlı beklemiyordum hatta sancılarım o kadar kuvvetliydi ki ilk başta hiç açılmam ilerlemeyince kafamdan acaba epidural mi alsam yada sezeryan mi olsam diye bile geçti . Fakat 2.5 saatin sonunda doktor gelip baktı ve açıklık 8-9 cm dedi 2 dk dağa sonra full açıklık ve 10 dk sonda oğlum kucağımdaydı şükürler olsun istediğim gibi doğurdum gayet rahattım çömelerek değil ama değişik bir çataldı oldukça rahattı. Tamamen kendi sancımadık çünkü birinci doğumum sezeryan olduğu için zaten suni sancı verilemiyor. Epizyo yada herhangi bir tırtıl da yok. Bebeğim doğdu ardına plasentası doğdu ve bitti

csnım eline sağlık. Benim bebiş 00.30 da yani 5 Aralık’ta dünyaya gelmiş oldu

Merhaba. Adaçayı ve maydanoz sütü azaltıyor. Benim ilk bebeğimde sütüm aşırı fazla olduğu için çok sorun yaşamıştım. Sütü kontrol altına alabilmek için adaçayı içiyordum ve yaklaşık 1 hafta sonra sütümün miktarı eskisi kadar oluyordu. Madem doğumunuz yakın adaçayı ve maydanozu kesin ki sütünüz etkilenmesin.

Hem ssvd hem hızlı hem dikişsiz. Hayranlık duydum, sonrası da doğumunuz kadar güzel geçer umarım. Sağlıkla hayırla büyüsün

Açılma başladıktan ne kadar sonra doğum olur bir fikriniz var mı kızlar? 38+0 da gittim 1 cm açıklığım vardı ama hiç sancım yoktu 5 gün geçti bir değişiklik yok

çok değişken bir durum canım benim açılma başladıktan sonra 3 saat sonra doğdu. Ama ilk gebeliğimde açılmam günler sürmüştü ve doğum da sezeryane dönmek durumunda kalınmıştı.

Yok canım eşimi geri gönderecekler doğumdan sonra... Ben bebekle yalnız kalacağım. Babaya hastaneye bizi ziyaret etmesi bile yasak, eğer ki o istediğim hastenede doğum yaparsam
Haa olsun canım. Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Artık senin günlerin sayılır

Bu bilgi için çok teşekkür ederim canım. Ben bilmiyordum bunu.

Seni anlıyorum ama normal doğum daha sağlıklı.
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşaallah
Tabi canım onun farkındayım gerek toparlanma süreci olsun gerek bebeğin hayata uyum saglamasi ama yinede kafamda soru işaretleri var stresten hastanede tansiyonum filan yukseliyo o süreç nasıl ilerler benim için muamma hastaneden çekiniyorum yaşadığım ilde yüzde yuz artis var yer olmadığı için ameliyathanenin bir bölümü bile yoğun bakım konumunda ölen hasta sadece yer acabiliyo gittiğim hastanede de yatan hasta filan mevcut Allah yardımcımız olsun çok korunduk ama bilmiyorum..

Çatı muayenesinden sonra kanama görülebiliyormuş diye duymuştum demek sende öyle bir durum oldu. Daha vaktimin var bnce de biraz daha dursun bebiş

Çatı muayenesinden sonra kanama görülebiliyormuş diye duymuştum demek sende öyle bir durum oldu. Daha vaktimin var bnce de biraz daha dursun bebiş
Onu söylemişti zaten ama oncesi gün çatı muaynesi yapılmadı zaten beklesin bir gün bile çok önemli çok şükür bugün 37 oldum doğsa da bir risk görünmez çok şükür ama sancılarım var tabi kasıklarımda yuruyemiyorum resmen altımda baskı hissediyorum

Ben kaçar ✌❤
Forever07 Yine uyandım emi, ben heralde alıştırma yapıyorum bebeğe şimdi uyu uyuyabilirsen.... burda bizde saat 5 şuan. Yatarken saat 2 yi geçiyordu.... Artık böyle olacak demekki uykular...
Günaydın ben senden çok uyudum kızıma uyandım o oynarken ben biraz daha şekerleme yapmayı düşünüyorum saka bir yana en azından gün içinde uyu canım bak tekrar söylüyorum çok pişman olcaz

Siz kaç haftalık gebesiniz merak ettim sanırım ikinci geliyor sağlıkla kucaklayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…