2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tamam canım düşünülüp yatıp kalkiliyo sriyolar doğum yaptın mı rüyamda gördüm diye her gun beklemedeyim artık her an duşa giresim var temiz gidebilmek için
Aynen öyle walla en son sancı olunca jiletle almıştım bu hafta ağdaya gitmem lazım öyle gelsin DİE dua ediyorum hep yoksa halim harap

Hanımlar günaydın güzel pazarlar olsun son 24 saatim kaldı Allah nasip ederse yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün son hazırlıklarımı yapmakla uğraşıyorum Tüm duyguları bir arada yaşadığım 9 ayın sonuna geldik galiba, son gecelerde uyuyamamak ve keskin ağrılar dışında hala inanasım gelmiyor artık bir anne olacağıma , gece uyanıp dua edip ağladım çok duygusallaştım çok mutluyum ama çok da endişeliyim aynı zamanda, hayatımda tamamen farklı bi evre başlayacak Allah nasip ederse, burada her anımızı paylaştık, yazdıklarınız çok iyi geldi, hep daha iyi hissettirdi, tecrübelerinizle, desteklerinizle soru işaretlerimin korkularımın üzerinden gelmeme yardım ettiniz çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin ve lütfen duanızda bana da yer verin, inşallah yarın güzel haberlerimizi yazarım size Tarihi belli olup bekleyen ve sürpriz olan tüm hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi .Bebeğini kucağına alan annelerimize ve bebeklerine de sağlık huzur, güç, kuvvet versin inşallah.

Hayırlısıyla sağlıkla kawuş inşallah

Çok sağol Allah razı olsun canım benim inşanlah öyledir

Allah yar ve yardimciniz olsun inşallah canım benim saglicakla kavusursunuz insallah bebeginize birde ben sizi 10 unda dogum yapacak diye hatirliyordum ama yanlis mi hatirladim ki?

Aynen öyle walla en son sancı olunca jiletle almıştım bu hafta ağdaya gitmem lazım öyle gelsin DİE dua ediyorum hep yoksa halim harap
Agdaya cesaret edemiyorum kasilirim diye yoksa en temizi mecbur jilet vuruyorum evde lazer cihazım vardı zaten onla hallediyodum ama hamilelikle beraber hormonel olarak cogaldilar gibime geliyo

Benim de öyle sabah 5 gibi uyudum şimdi kalkmaya korkuyorum

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah Çok güzel anlatmışsın kendini ben de karma karışık hallerdeyim hepimiz sağlıkla atlatırız inşallah

Benim bildigim hastaneden istedigin gun cikabiliyorsun. Hani kendini hazir hissetiginde diyim. Ama her hastane ayri olabilir.
R RabiaIslam evet canım sen iyisen bebekde iyise çıkabiliyorsun, ama u2 yi yapacak cocuk doktoru bulman lazim. Hastanede 3. Gun yapılıyor. Bende o yuzden 3. Gün u2 den sonra hersey yolunda ise ckkmak istiyorun hayırlısıyla
Günaydın ben senden çok uyudum kızıma uyandım o oynarken ben biraz daha şekerleme yapmayı düşünüyorum saka bir yana en azından gün içinde uyu canım bak tekrar söylüyorum çok pişman olcaz
Sabah yine geri uyuyabildim ya şükür şimdi açılırım inşallah. Sonra bu ara yine uyurum olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…