Hanımlar günaydın güzel pazarlar olsun son 24 saatim kaldı Allah nasip ederse yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün son hazırlıklarımı yapmakla uğraşıyorum
Tüm duyguları bir arada yaşadığım 9 ayın sonuna geldik galiba, son gecelerde uyuyamamak ve keskin ağrılar dışında hala inanasım gelmiyor artık bir anne olacağıma
, gece uyanıp dua edip ağladım çok duygusallaştım çok mutluyum ama çok da endişeliyim aynı zamanda, hayatımda tamamen farklı bi evre başlayacak Allah nasip ederse, burada her anımızı paylaştık, yazdıklarınız çok iyi geldi, hep daha iyi hissettirdi,
tecrübelerinizle, desteklerinizle soru işaretlerimin korkularımın üzerinden gelmeme yardım ettiniz çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin ve lütfen duanızda bana da yer verin, inşallah yarın güzel haberlerimizi yazarım size
Tarihi belli olup bekleyen ve sürpriz olan tüm hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
.Bebeğini kucağına alan annelerimize ve bebeklerine de sağlık huzur, güç, kuvvet versin inşallah.