2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende bu sorunun cevabini ariyorum ama kimseden bilgi alamadim ozelde 40. Gun takiyorlar sanirim ama devlette adet olmak mi gerekiyor birde devlette spiralin ucretini kendimiz mi veriyoruz bilmiyorum. Tuplerimi baglatmayi dusundum sonra vazgectik 25 yasindayim 2. Dogumum doktor pisman olursun filan dedi spiral takariz dedi. Annem 20 sene spiral ile korundu etrafimda senelerce boyle korunan buyuklerim var ama burda okuduklarim kayma yapan bi dunya insan varmis korkuyorum acikcasi..

Malesef kayma yapabiliyo
Kuzenim 2 çocuk doğurdu spiral kayması olmustu

Benim de hiç bilgim yok bu konuda aynı şekilde burdan okudum kayma vs olup hamile kalanları. 2 sene kesin istemediğim için en garanti yol bu geliyordu, emzirdiğim için d. kontrol hapı da mümkün değil tek yol kondom kalıyor ama o da pek sevilecek bişey değil malum ne yapılır emin değilim o yüzden

Kizlar dogum izin belgeniz e devlette nasil gozukuyor? Ben 32-37 arasi calisabilir almistim bir daha bir islem yapmana gerek yok dediler bende herhangi bir islem yapmadim ancak e devlette hala bir sey gozukmuyor 37-5 oldum

Iyle canim bizimde tikaliydi daha ayin 16 snda tekrar çağırdı ama şimdi sese azda olsa tepki veriyor yavas yavas acildi kulakları Allah daha buyuk dert vermesin cok şükür

Hersey gonlunuzce olsun insallah. Bizde 3. cocugu dusunmuyoruz onda netim ama dunya hali iste kafamda bi dunya soru isaretleri var bunlari dusunmekten dogumuma adapte olup tam anlamiyla sevinemiyorum pisman olacagim birsey yapmak da istemiyorum ne bileyim

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Kizlar dogum izin belgeniz e devlette nasil gozukuyor? Ben 32-37 arasi calisabilir almistim bir daha bir islem yapmana gerek yok dediler bende herhangi bir islem yapmadim ancak e devlette hala bir sey gozukmuyor 37-5 oldum

Bende çalışır raporu almıştım 37 de tekrar bi belge vermeme gerek olmadığını söylediler. Kuruma da sordum izniniz aktarıldı dediler.

Hayırlısıyla sağlıkla kawuş inşallah

Allah yar ve yardimciniz olsun inşallah canım benim saglicakla kavusursunuz insallah bebeginize birde ben sizi 10 unda dogum yapacak diye hatirliyordum ama yanlis mi hatirladim ki?

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah Çok güzel anlatmışsın kendini ben de karma karışık hallerdeyim hepimiz sağlıkla atlatırız inşallah

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, canım evet 10undaydı normalde ama kafasının çok aşağıda olması nedeniyle, leğen kemiğine yaptığı baskıdan dolayı doktor geçen hafta tarihi öne aldı

Anladım canım hayirlisi olsun saglicakla kavuşursun insaallah bebegine hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…