Canım bende yarın öğlen 2 de giriyorum allah yardımcımız olsun hepimizin, güzel haberlerle gelelim inşallahHanımlar günaydın güzel pazarlar olsun son 24 saatim kaldı Allah nasip ederse yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün son hazırlıklarımı yapmakla uğraşıyorumTüm duyguları bir arada yaşadığım 9 ayın sonuna geldik galiba, son gecelerde uyuyamamak ve keskin ağrılar dışında hala inanasım gelmiyor artık bir anne olacağıma , gece uyanıp dua edip ağladım çok duygusallaştım çok mutluyum ama çok da endişeliyim aynı zamanda, hayatımda tamamen farklı bi evre başlayacak Allah nasip ederse, burada her anımızı paylaştık, yazdıklarınız çok iyi geldi, hep daha iyi hissettirdi, tecrübelerinizle, desteklerinizle soru işaretlerimin korkularımın üzerinden gelmeme yardım ettiniz çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin ve lütfen duanızda bana da yer verin, inşallah yarın güzel haberlerimizi yazarım size Tarihi belli olup bekleyen ve sürpriz olan tüm hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi .Bebeğini kucağına alan annelerimize ve bebeklerine de sağlık huzur, güç, kuvvet versin inşallah.
Amin kuzum, seninde Allah yardımcın olsun, Allah kolay kurtarsın inşallah su gibi girelim çıkalım hepimiz fırsat bulunca da güzel haberlerimizi yazalımCanım bende yarın öğlen 2 de giriyorum allah yardımcımız olsun hepimizin, güzel haberlerle gelelim inşallah
Kızlar yarın 2’de doğuma giricem, rabbim yardımcımız olsun inşallah, çok heyecanlı ve tedirginim hala inanamıyorum galiba.. dualarınızı bekliyorum...
Herşey iyide. Gece uyku yok.R RabiaIslam evet canım sen iyisen bebekde iyise çıkabiliyorsun, ama u2 yi yapacak cocuk doktoru bulman lazim. Hastanede 3. Gun yapılıyor. Bende o yuzden 3. Gün u2 den sonra hersey yolunda ise ckkmak istiyorun hayırlısıyla
Sabah yine geri uyuyabildim ya şükür şimdi açılırım inşallah. Sonra bu ara yine uyurum olmadi
İnşallah çok teşekkür ederim heyecanlıyımSağlıkla kucaginiza alın inşallah
Aynı hafta içinde benim gözüktü hatta ne kadar hızlı bildirmişler dedimNe kadar sure sonra gozuktu bende gozukmuyor
Seninki kalkıyo herhaldeDayanamazlar kiz bence kalklarlar
Denedim kuzum damla da başladık dün ama dün gece gene aynıydı bakalım bu gece ne yapacak merak ediyorum. Uykusuz gecelere devam bakalım.Görcez bakalımsnn bebiş nasıl oldu masajı falan denedin mi?
Benim ki uyanır ama geri uyur sabah kalkınca da derki uykudan birşey anlamadim hep uyandımSeninki kalkıyo herhalde
Aaa çok güzel çok sevindim senin adına ssvd olmasi ve ikinizin de sağlıklı olması harika...Allah analı babalı büyütsün maşallahhepinize çok teşekkür ediyorum kızlaralıntıladığım yada alıntılayamadığım Çok şükür oğlum saat 00.30 da doğdu Allah nasip etti ssvd oldu doğumum . İnşallah ayrıntıları dinlenince yazarım . Benden başka doğum yapan arkadaşlarımın da doğumlarını Allah hayırlı eylesin
Ay aynı benimki, uykudan hiç tat alamadım diyor gözünü bile açmadın diyorum ben uyanıyorum aslında diyor hem gülüyorum hem sinirim bozuluyorBenim ki uyanır ama geri uyur sabah kalkınca da derki uykudan birşey anlamadim hep uyandım
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
Meles 7 Aralık
B Burcik06 7 Aralık
B Bluangl 7 Aralık
AsyaCihangir 8 Aralık
ladylone 8 Aralık
pamuk_helva 9 Aralık
@Mrsduygusl 10 Aralık
arzu123 11 Aralık
essamia 12 Aralık
esinsema 18 Aralık