2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bende yarın öğlen 2 de giriyorum allah yardımcımız olsun hepimizin, güzel haberlerle gelelim inşallah

Canım bende yarın öğlen 2 de giriyorum allah yardımcımız olsun hepimizin, güzel haberlerle gelelim inşallah
Amin kuzum, seninde Allah yardımcın olsun, Allah kolay kurtarsın inşallah su gibi girelim çıkalım hepimiz fırsat bulunca da güzel haberlerimizi yazalım

Herşey iyide. Gece uyku yok.
Gece uyumak daha güzel di yaa.

Aaa çok güzel çok sevindim senin adına ssvd olmasi ve ikinizin de sağlıklı olması harika...Allah analı babalı büyütsün maşallah

Benim ki uyanır ama geri uyur sabah kalkınca da derki uykudan birşey anlamadim hep uyandım
Ay aynı benimki, uykudan hiç tat alamadım diyor gözünü bile açmadın diyorum ben uyanıyorum aslında diyor hem gülüyorum hem sinirim bozuluyor

Benimki de. Aksilik olmazsa normal olck insallah canim sürprize mi ekliyeceksin nasıl oluyor anlayamadım doğum yapmadım henüz

Açılma başladıktan ne kadar sonra doğum olur bir fikriniz var mı kızlar? 38+0 da gittim 1 cm açıklığım vardı ama hiç sancım yoktu 5 gün geçti bir değişiklik yok
Kişiden kişiye hatta aynı kişinin farklı dogumlarinda bile farklılık gösterir. 1 cm açıklıkla 5gun gecirdiysrniz muhtemelen ilk dogumunuz değildir yanlış mıyım? 2. Yada daha fazla doğumlarda 1cm açıklık son haftalarda oluyormuş zaten canım birkaç kişinin yorumundan hatirliyorum

Bende tebrik ederim gerçekten maşallah sana sağlıcakla sizlerle büyüsün canım ❤
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah
Aaa çok güzel çok sevindim senin adına ssvd olmasi ve ikinizin de sağlıklı olması harika...Allah analı babalı büyütsün maşallah
Çok şükür çok teşekkür ediyorum
Kızlar K Kumsal17 kuzusunun kasılmaları arttı, suyu geldi, kanaması da var hastaneye gidiyor. Bebiş geliyoorrr, dualarınıza talip
Allah yardımcısı olsun inşallah kolay güzel bir doğum olur hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun

Herkese merhaba arkadaşlar. Sütü yetmeyip mama veren var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…