2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok canım ilk hamileliğim.
ne zamandan beri 1 cm açık onu da bilemiyorum tabi ben ilk ve tek çatı muayenemi 30 kasımda oldum işte şimdi ne durumda bilmiyorım

Çok farklıymış dimi gerçekten. Anne olunca anlarsın derlerdi inanmazdım ama gerçekten anne olunca anlıyormuş insan. O kadar masumlar o kadar minikler ki insan dokunmaya kıyamıyor canı yanacak diye ödü patlıyor yetemeyeceğim nasıl bakacağım diye kendi kendine kahroluyor içten içe. inşallah geçer kuzum işitme testini tepki veriyorsa geçer bence de. Aminn inşallah canım benimm.

Emzirirken icilebilen dogum kontrol haplari var ben kullandim

Canım bence takılmıodur maske ya bi sürü resim görüoruz hastane odalarında, doğumhanelerde maske yok annelerde ama yine de bilemedim doktoruna sordun mu?
Takılıyo canım hatta sürekli uyarıyorlar ben sadece sancı sırasında çok kötü oldum bana oksijen takmışlardı o zaman bi cikarttirdilar onun dışında doğum esnasında da takiyosun

Biraz geç cvp vermiş oluyorum ama benim de oğlum küçük . Ilk zamanlar çabuk yoruluyodu ama şu an baya düzeldi. 1 haftalık oldu. Benimkide öyle yoruluyo bırakıyo sonra birdaha aliyo

Ben emmeden önce göğüs ucuma çok az hakiki zeytin yağı sürüyorum . Bide rezene çayı iyi geliyo diyolar siz de için sizden de etkileniyo olabilir

Aminnn kuzum inşallah. duaların çok güzel sen de bizim dualarımızdasın. inşallah bebeğini güzelce sağlıkla kucağına alırsın bebeğini kuzum. senden güzel haberleri bekliyoruz hadi bakalım

Yok canım ilk hamileliğim.
ne zamandan beri 1 cm açık onu da bilemiyorum tabi ben ilk ve tek çatı muayenemi 30 kasımda oldum işte şimdi ne durumda bilmiyorım
benimde 1 cm acikligim var 10 gun once falan 1 cm aciklik var demislerdi o yuzden her an dogum olabilirmis gibi bekliyorum

Nst ye girdi bugün, doktor düzensiz kasılmaların eve gidip artarsa gel demişti. Evde biraz daha arttı kasılmaları ve beli de ağrımaya başladı. Sonra suyum geldi yazdı bana akabinde de kanaması oldu. Doktoru çağırdı, açılması 2.5 cmdi en son sezaryene alabiliriz demişti doktoru ama bana da yazamadı bir daha. İnşallah durumları iyidir, ben de merak ediyorum. Allah sağ salim kucağına almasını nasip etsin Ada kuşunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…