2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah yardımcıları olsun Banada ağrın artarsa gel dedi nstde sancı çıkınca ama bugün yine dünkü gibi olunca gitmedim.Zaten salı günü muayene ye gitecm artık sezeryan tarihî belirler inşallah

Kızlar yarın sezeryana gircem çok heyecanlı, stresli, ve meraklıyım inşallah sağ salim atlatırız sizlere buradan güzel haberler veririm bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah sizlerde yakın zamanda bu heyecanı yaşayacaksınız Bol bol dua edin bizlere Hepinizi öpüyorum çoook

Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sanada bizlerede güzel haberlerle gel inşallah

Agrisiz sancisiz kolay dogumun olsun canim guzel haberlerle gel bekliyoruz

Canım sağ salim kucağına al bebişini inşallah

Ve beklenen güne saatler kala ✌ sağlıkla kucaklasın inşallah kuzum ❣

Of bizimki de memeye koyduğum an uyuyor.keşke sıçma rekoru kirsa güzel besleniyor demekki senin minnoş

Canım dualarım sizinle Allah sıkıntısız ağrısız atlatmayı nasip etsin
Sağlıkla kavuşun bol bol sütün olsun inşallah

Of bizimki de memeye koyduğum an uyuyor.keşke sıçma rekoru kirsa güzel besleniyor demekki senin minnoş
Ay ben meme veremıyorum hala ucu yok mememın tutturamıyorum kesınlıkle acemılık de var zaten ama çok güzel sütüm gelmeye başladı dünden beri çok şükür biberondan da olsa benım sutumu emmesı ıle tatmın edıyorum kendımı

kimi adam odasını değiştiriyormuş rahat uyumak için başka odada uyuyanı duydum. Hem üzülüyorum işe gidiyolar diye hem de kadınlara haksızlık
Ben kızımın yanında çok yattım odasında canım. Olabiliyor çünkü gece kalkınca meme istiyor çocuk bu işin doğası böyle
Yani birde yapı meselesi kimisi mama alıyorsa tabi, baba da kalkıyor bakıyor. Hatta yakın arkadaşımız sofradayız baba diyor bana ver anne diyor sen ye bende kalsın bi kaç kez böyle tekrar ediyorlar yok sen yok ben bende dedim tartışmayın bende kalsın
Benim ki yemeğine bakar bi güzel kesinlikle ısrar da etmez

Kesinlikle öyle annemi daha iyi anlıyorum artık :) ben evladıma annem bana pervane olmaya çalışıyor :) bugün iyi bakamayacağım bir şey olacak diye düşünüp durup dururken ağlama krizine girdim
Terlik sesine irkiliyor yavrum işitme testini kafama takmadım duyduğunu hissediyorum bir şey olmasın ama oldu ki oldu başım gözüm üstüne der geçerim ne yapayım yarın kontrolümüz var zaten haber veririm sizlere de

Son düzenleyen: Moderatör:
benimki de önce kendi işini halleder ama sonra güzel ilgilenir gibi geliyor. Arkadaşın bebeği var ona mamasını yediriyor gazını çıkartıyor oynatıyor. Ama kendini perişan etmez bnce ben de kıyamam ya çok erken kalkıyor ztn işe gitmek için

Allah sağ salim en az ağrıyla atlatmayı nasip etsin kuzum Çok güzel bir duygu yarın çok güzel bir gün olacak bütün kafana taktıkların kuruntuların geçecek bol dua et ve çok zor heyecandan biliyorum ama zorla kendini ve uyu güzelce yarın bebeğine yattığın yerden hayran hayran bakmaktan uyuyamayacaksın muhtemelen dualarımdasın

@meyyke kuzum cidden hayran hayran bakıp uyuyamadın mı, ben de öyle olcam gibi hissediorum yaaa

@meyyke kuzum cidden hayran hayran bakıp uyuyamadın mı, ben de öyle olcam gibi hissediorum yaaa
Evet doktorum bile geldi kızdı tamam artık burada kaçırmayacaklar eşin burada annen burada hadi uyu diye ama uyuyamadım o koydukları şey şeffaf ya görebileceğim şekilde konumlandırtıp hep izledim. En son iyi hissedince gögsüme alıp kokusunda uyumuşum eşimde tutmuş uyuduğumuz surece düşürmeyeyim diye Allah'a hamd olsun bize emanet ettiği için yavrumu bakıp bakıp mutluluktan ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…