2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağıyor musun. Ben de sağıyorum gece normal biberonla ya da kaşık biberonla veriyorum. çok uykum oluyor. Sütün gelmesine sevindim

Oy canım yaaa maşallah ikinize dee

Sağıyor musun. Ben de sağıyorum gece normal biberonla ya da kaşık biberonla veriyorum. çok uykum oluyor. Sütün gelmesine sevindim
Evet kuzum ne yapayım memem dümdüz uçları nereye kaçtı anlamadım annemde üzülmeyeyim diye bi denedi iki denedi üçüncü de biberondan emsin o senin evladınsa sende benim evladımsın dedi

Merhaba
Gerçekten mı bilmiyordum. İlk defa duydum. Araştıracağım bu konuyu, teşekkür ederim.

Gece hastane ve sancı maceram bitti sancı çıktı ama düzenli değil 100 120 arası açıklık hala 1cm ama ben öldüm öldüm dirildim bu akşam ağrıdan Karar verdim çarşamba kontrolde sezeryan istediğimi söylücem bu akşam ki ağrıya hafif sancı diyorlarsa Doğum sancısını düşünemedim

Bende tebrik ederim gerçekten maşallah sana sağlıcakla sizlerle büyüsün canım ❤
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah
Aaa çok güzel çok sevindim senin adına ssvd olmasi ve ikinizin de sağlıklı olması harika...Allah analı babalı büyütsün maşallah
Çok şükür çok teşekkür ediyorum
Kızlar @Kumsal17 kuzusunun kasılmaları arttı, suyu geldi, kanaması da var hastaneye gidiyor. Bebiş geliyoorrr, dualarınıza talip
Allah kolay doğum nasip etsin inşallah

Doğum sancısı sayılabilmesi için kaç çıkması gerek bnde doğum sancısını merak edenlerdenim çok sabırsızım artık sağlıkla gelsin istıyorum

Canım Sağ Salim girip çıkmayı nasip etsin Allah inşallah kolay güzel bir doğum olur inşallah

Canım eczaneden mutlaka silikon göğüs ucu aldır benim de yoktu. Şimdi maşallah çok güzel emiyo hem uc da oluyo onun sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…