Ay ben meme veremıyorum hala ucu yok mememın tutturamıyorum kesınlıkle acemılık de var zaten ama çok güzel sütüm gelmeye başladı dünden beri çok şükür biberondan da olsa benım sutumu emmesı ıle tatmın edıyorum kendımı
Evet doktorum bile geldi kızdı tamam artık burada kaçırmayacaklar eşin burada annen burada hadi uyu diye ama uyuyamadım o koydukları şey şeffaf ya görebileceğim şekilde konumlandırtıp hep izledim. En son iyi hissedince gögsüme alıp kokusunda uyumuşum eşimde tutmuş uyuduğumuz surece düşürmeyeyim diye Allah'a hamd olsun bize emanet ettiği için yavrumu bakıp bakıp mutluluktan ağlıyorum
Evet kuzum ne yapayım memem dümdüz uçları nereye kaçtı anlamadım annemde üzülmeyeyim diye bi denedi iki denedi üçüncü de biberondan emsin o senin evladınsa sende benim evladımsın dedi
Evet kuzum ne yapayım memem dümdüz uçları nereye kaçtı anlamadım annemde üzülmeyeyim diye bi denedi iki denedi üçüncü de biberondan emsin o senin evladınsa sende benim evladımsın dedi
Merhaba. Adaçayı ve maydanoz sütü azaltıyor. Benim ilk bebeğimde sütüm aşırı fazla olduğu için çok sorun yaşamıştım. Sütü kontrol altına alabilmek için adaçayı içiyordum ve yaklaşık 1 hafta sonra sütümün miktarı eskisi kadar oluyordu. Madem doğumunuz yakın adaçayı ve maydanozu kesin ki sütünüz etkilenmesin.
Gece hastane ve sancı maceram bitti sancı çıktı ama düzenli değil 100 120 arası açıklık hala 1cm ama ben öldüm öldüm dirildim bu akşam ağrıdan Karar verdim çarşamba kontrolde sezeryan istediğimi söylücem bu akşam ki ağrıya hafif sancı diyorlarsa Doğum sancısını düşünemedim
Gece hastane ve sancı maceram bitti sancı çıktı ama düzenli değil 100 120 arası açıklık hala 1cm ama ben öldüm öldüm dirildim bu akşam ağrıdan Karar verdim çarşamba kontrolde sezeryan istediğimi söylücem bu akşam ki ağrıya hafif sancı diyorlarsa Doğum sancısını düşünemedim
Kızlar yarın sezeryana gircem çok heyecanlı, stresli, ve meraklıyım inşallah sağ salim atlatırız sizlere buradan güzel haberler veririm bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah sizlerde yakın zamanda bu heyecanı yaşayacaksınız Bol bol dua edin bizlere Hepinizi öpüyorum çoook
Ay ben meme veremıyorum hala ucu yok mememın tutturamıyorum kesınlıkle acemılık de var zaten ama çok güzel sütüm gelmeye başladı dünden beri çok şükür biberondan da olsa benım sutumu emmesı ıle tatmın edıyorum kendımı