2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Normal doğurma şansın varsa hiç korkma bence sezeryan yaptırma canım bekle Allah kolaylığını verecektir :)
Korkutmak istemiyorum ama sezeryan doğum pamuk gibi olmuyor :)

Sezeryan dikişi heryerde estetik dikiş olmuyor mu canım seninki farklı mı?
yok, canım ya keske estetik dikiş olsaydı 6 yıl, once oğlumu doğurdum estetik dikişti özelde dogurmustum bu kızımı devlette dogurdum normal part diker gibi dikmiş sağdan soldan ipler we etler fırlıyo nası ağda yapcam bilmiyorum ipler düştü şükğrde

maşallah canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğiniben planlı olsaydı ssvd istiyodum ama aniden geldi sancılara dayanamadım son saatteki sancılar fenaydı

Doğum sancısı sayılabilmesi için kaç çıkması gerek bnde doğum sancısını merak edenlerdenim çok sabırsızım artık sağlıkla gelsin istıyorum
Walla hiç bi fikrim yok o anda can hawliyle akıl edemedim sormayı bian önce kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla
Kızlar suyum geldiii kanamam da başladı hastaneye gidiyorum dua edinnn
Ayyy bi avazda kurtul inşallah
Normal doğurma şansın varsa hiç korkma bence sezeryan yaptırma canım bekle Allah kolaylığını verecektir :)
Korkutmak istemiyorum ama sezeryan doğum pamuk gibi olmuyor :)
War cnm ama sancılar berbat canımı yakıyo hele bu akşam ki çektiğim beni benden aldı bide tüp bebek olunca eşimde Dio zaten en sonunda sezeryana dönecekler şimdi alsınlar dio ewet sezeryan da zor ama ne bilim buakşamdan sonrakafam çok karıştı

Evet kuzum ne yapayım memem dümdüz uçları nereye kaçtı anlamadım annemde üzülmeyeyim diye bi denedi iki denedi üçüncü de biberondan emsin o senin evladınsa sende benim evladımsın dedi
Canım silikon göğüs uçları var, istersen bir dene. İlk çocuğumda uçlarım yoktu kullandım, şimdi de göğüs uçlarım yara olduğu için kullanıyorum.

Kuzum benımde tup bebektı vajınısmus da var bende ama ona ragmen bebegım donseydı normal bekleyecektım.. En doğrusunu siz bilirsiniz tabii ki sezeryan da toparlanmak biraz zaman alıyor en azından benim için öyle oluyor geçmeyecek değil bugünler de geçecek.. Hayırlısı neyse oyle gelsın kuzum sağlıkla gelsın :)

İkiside zor allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun bian önce sağlıkla şimdi yanında minik adam ne güzel sağlıkla mutlulukla büyüsün bizim yerimize kokla bol bol

İkiside zor allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun bian önce sağlıkla şimdi yanında minik adam ne güzel sağlıkla mutlulukla büyüsün bizim yerimize kokla bol bol

Bende bir nevi kendi istegimle sezaryan olucam yani istesem normal dogum gerceklesebilir ama kendi saglik sorunum icin kesinlikle sezaryn istedim. Ailede kimsede bisi diyemedi ama anliyorum demek istiyorlarda. Doktora bile kesinlikle istemiyorum dedi ki ben Almanyadayim burda oyle hemen sezaryana yanasmiyorlar. Her ikisininde elbet riskleri, zorluklari vardir ama anneninde bebeginde sagligi onplanda olmali. Korku panik bir sebeb sezaryan icin ama firsatin varsa bir ebeylede konusabilirsinnonmag bazen insani rahatlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…