2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İkisininde kendine göre zorlukları var elbet ama bu akşam çektiğim sancı ağrı ne kadar hafif deseler de benim için çok zordu etrafımda çoğu insan sezeryan olmamdan yana eşim ve bi arkadaşım sadece normal yapmamı destekliyor gerçekten kafam çok karıştı zaten yarına geçmezse doktora gidip konuşucam hakkımızda hayırlısı artık sağlıkla kawuşalım da bi şekilde

Aynen saglikla gelsinler yeterki. Tabi doktorunda gorusu onemli. Normal dogumdada epidural aliniyor 4 cm acikliga kadar. Benimde iyice agrilarim basladi senin kadar siddetli olmasada. Onemli olan senin ne istedigin ve sonradan keske dememen.

Kuzum dün kasilmalar vardi hafif ağrı seklinde. Bugun de devam etti dkk tuttuk 10 dkkda bir falandi. Hastaneye nstye geldik o sırada hafifledi sancim pek çıkmadı. Ama hastaneden cikinca tekrar başladı. Ben anladım farkli olduğunu çünkü onceki kasilmalar gibi hafif olmuyordu. Agladim bi ara oyle düşün. Sonra evde uzanırken suyum geldi. Hemen dra geldik. 2.5 cm acikma vardi saat 20.00 gibi. Sonra 6 sonra 8 oldu 01.05 te doğdu melegim

Gozun aydin saglikla buyut insAllah. Karnin sertlesiyormuydu peki? Bebek hareketli miydi dunle bugun

Karnım sertlesiyirdu kuzum. Kasilmalari öyle anladim ilk zaten. Hareketi azalmıştı 2 gündür

Benimki hala cok hareketli. Ama benimde karnim uc gundur falan sertlesiyor ama oyle duzenli degil. Carsamba sezaryanim var ondan endiseliyim yarin hastanede kontrolum var umarim iki gun daha dayanir bebis.

Birde hep aksam basliyo sertlesmeye onu anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…