2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
K Kumsal17 gözün aydın canım
limpido acayip şaşırdım maşallah vakti gelen beklemiyor demek ki seninle aramızda 1 gün var acil çantamı hazırmalamam gerek
Valla canım benim 20 günüm var. Senin 26.
Böyle vaktinden önce doğum yapan arkadaşları görüyorum benimde gelir mi vakti diyorum acaba.
Bak saat kaç oldu hala gözümde bir damla uyku yok.
Aslında bir an önce olsun istiyorum

Aminnn kuzum inşallah. duaların çok güzel sen de bizim dualarımızdasın. inşallah bebeğini güzelce sağlıkla kucağına alırsın bebeğini kuzum. senden güzel haberleri bekliyoruz hadi bakalım
İnsallah kuzum
Sağol kuzum ne güzel yazmışsın inşallah Allah razı olsun, zaten gece boyu toplam bir kaç saat ancak uyuyabildim hayatımda ilk defa kalbimin atışını kulaklarımda duydum gece minik kızımda çok hareketliydi sanırım hissediyor o da benim gibi tedirgin Allah nasip ederse bakalım tanışma anımız nasıl olacak

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza...ciddi ciddi 22 gun nasil gececek diye dusunmeye basladim agrilar artri gece sag tarafima dondum bi ara uyandim agridan duramiyorum hayirlisiyla birde biz tamamlasaydik su sureci..nefes almakta zorlaniyorum iki aydir yaşim ileri diye mi boyle oldu acaba kizlar diger hamileliklerimde hatirlamiyorum boyle sorunlar yasadigimi

Kizlar bebegimi kucağıma aldım cok şükür. Saat 01.05 de dogdu minigim. Normal doğum epiduralsiz. Cok şükür ikimiz de.iyiyizzz

merhaba güzel teyzelerim, bunlar benim minik bezelyelerim. İnşallah minik bezelyelerine henüz kavuşamayanlar da en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşur
Maşallah kızlar ne güzel sağlıkla kavuştunuz hayırlı uzun ömürlü olsun kuzularınız ve bol sütlü bol uykulu günler inşallah

Allah Allah ilk defa duyuyorum canim ya insallah eskisine doner zor olmustur senin icinde

Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cm spinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun
Gözün aydın canim çok şaşırdım sancın filan var mıydı ki nasıl birden oldu ? Kac artidayrin kuveze terek kalmadı inşallah

Gözün aydın canim çok şaşırdım sancın filan var mıydı ki nasıl birden oldu ? Kac artidayrin kuveze terek kalmadı inşallah
Sağol canım 36+3tüm. Dün biraz temizlik yaptık onla mı alakalı bilmiorum gece suyum geldi kanamalı falan. Zaten dönmediği, makat geliş olduğu için direkt sezaryene aldılar. Geç saatte yemek yediğim için de spinal yapıldı. Çok şükür küvöze gerek kalmadı. Muhabbet ede ede ameliyat oldum Allah herkese böyle sezaryen nasip etsin. Daha yürütmediler, bakalım sonrasında ağrı çekecek miyim ama şimdilik iyiyim kızım da iyi çok şükür

Ay çok şükür hayırlısı olsun ağrılar illaki oluyomus uyuşukluk yeni yeni geçer ama zaten toparlanirsin agri eşiğine bağlı hepsi bende tetikteyim bir haftadir. Dün acayip kasilmalarim oldu benimde gecede öyle uyuyamadım fazla bakalım hayrolsun karnım belim sanciyo kasıklarımdan adım atamıyorum düşündükçe insan daha da kasiliyo birden olması tuhaf olmuş o açıdan suyun gelse bile alttan kontrolün yapıldı mı her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…