Ay çok şükür hayırlısı olsun ağrılar illaki oluyomus uyuşukluk yeni yeni geçer ama zaten toparlanirsin agri eşiğine bağlı hepsi bende tetikteyim bir haftadir. Dün acayip kasilmalarim oldu benimde gecede öyle uyuyamadım fazla bakalım hayrolsun karnım belim sanciyo kasıklarımdan adım atamıyorum düşündükçe insan daha da kasiliyo birden olması tuhaf olmuş o açıdan suyun gelse bile alttan kontrolün yapıldı mı her ihtimale karşı
Yok kuzu daha Cuma kontroldeydim makat gelişti ve ilk gebelik olduğu için doktor riske atmıcaz demişti. Ondan aşağıdan bakılmadı. Nstye girdim taşikardisi vardı biraz hemen ameliyata girdim.
Sağol canım 36+3tüm. Dün biraz temizlik yaptık onla mı alakalı bilmiorum gece suyum geldi kanamalı falan. Zaten dönmediği, makat geliş olduğu için direkt sezaryene aldılar. Geç saatte yemek yediğim için de spinal yapıldı. Çok şükür küvöze gerek kalmadı. Muhabbet ede ede ameliyat oldum Allah herkese böyle sezaryen nasip etsin. Daha yürütmediler, bakalım sonrasında ağrı çekecek miyim ama şimdilik iyiyim kızım da iyi çok şükür
KKumsal17 limpido
Hanımlar gözünüz aydın kavuşmuşsunuz yavrularınıza
Sağlıklı güzel bir ömürleri olsun inşallah
Darısı başımıza dualarınızı eksik etmeyin bizden
Yok kuzu daha Cuma kontroldeydim makat gelişti ve ilk gebelik olduğu için doktor riske atmıcaz demişti. Ondan aşağıdan bakılmadı. Nstye girdim taşikardisi vardı biraz hemen ameliyata girdim.
Kuzum dün kasilmalar vardi hafif ağrı seklinde. Bugun de devam etti dkk tuttuk 10 dkkda bir falandi. Hastaneye nstye geldik o sırada hafifledi sancim pek çıkmadı. Ama hastaneden cikinca tekrar başladı. Ben anladım farkli olduğunu çünkü onceki kasilmalar gibi hafif olmuyordu. Agladim bi ara oyle düşün. Sonra evde uzanırken suyum geldi. Hemen dra geldik. 2.5 cm acikma vardi saat 20.00 gibi. Sonra 6 sonra 8 oldu 01.05 te doğdu melegim
Günaydın kızlar benimde yarın sabah 9 da sezeryanim var 8 seneden sonra kavuşacaz insallah yavrumuza ❤ Çok duygusal ve heyecanlıyım. Allah bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte. Dualarınızı beklerim
Canım iki gündür çok fena kasılmalar var sanırım açılmam oluyo ama doğum için erkendir diye gitmiyorum bebeği tehlikeye de atmak istemiyorum bilmiyorum ilk olunca hiç bisey doktora mesaj attım su şeklinde kokusuz akintim var 1 haftadır filan geçen hafta vajen kültürü yapılmıştı onun sonucu çıktı ona göre cagirirsa gideceğim bakalım ne diyecek
Günaydın kızlar benimde yarın sabah 9 da sezeryanim var 8 seneden sonra kavuşacaz insallah yavrumuza ❤ Çok duygusal ve heyecanlıyım. Allah bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte. Dualarınızı beklerim
Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim
Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim
Canım bir haftadır bende var geçen hafta vajen kültürü yapıldı akıntın çok demişti doktor o yüzden örnek aldı sonucu bugün çıkmış ama doktor henüz bişey yazmadi su sizintisindan bahsetmedi ama iki gündür aşırı kasılma ve sancı hissediyorum