2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok kuzu daha Cuma kontroldeydim makat gelişti ve ilk gebelik olduğu için doktor riske atmıcaz demişti. Ondan aşağıdan bakılmadı. Nstye girdim taşikardisi vardı biraz hemen ameliyata girdim.

Kizlar bebegimi kucağıma aldım cok şükür. Saat 01.05 de dogdu minigim. Normal doğum epiduralsiz. Cok şükür ikimiz de.iyiyizzz

Canım sağlıkla büyüt inşallah
Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cm spinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun

Bi anda oldu ya seninki maşallah canım sağlıkla büyüt.

Hiç korkma Allah'ın izniyle biseycik olmaz. Ilk kalkisi hallettiginde olabildigince hareketli ol inan cok faydasi oluyor.

Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cm spinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun
Ayyy gercekten en son ben doğururum dedin hepimizin önüne geçtin maşallah sağlıkla büyüt minik kızını

Sevindim canım ikinizde sağlıkla kurtuldunuz darısı başımıza inşallah Güzelliklerle büyüsün meleğin

Seninle tarihimiz aynı canım bakalım bizde kim önce olacak
Canım iki gündür çok fena kasılmalar var sanırım açılmam oluyo ama doğum için erkendir diye gitmiyorum bebeği tehlikeye de atmak istemiyorum bilmiyorum ilk olunca hiç bisey doktora mesaj attım su şeklinde kokusuz akintim var 1 haftadır filan geçen hafta vajen kültürü yapılmıştı onun sonucu çıktı ona göre cagirirsa gideceğim bakalım ne diyecek

Günaydın kızlar benimde yarın sabah 9 da sezeryanim var 8 seneden sonra kavuşacaz insallah yavrumuza ❤ Çok duygusal ve heyecanlıyım. Allah bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte. Dualarınızı beklerim
Sagsalim kavuşmak nasip olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim

Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim
Canım bir haftadır bende var geçen hafta vajen kültürü yapıldı akıntın çok demişti doktor o yüzden örnek aldı sonucu bugün çıkmış ama doktor henüz bişey yazmadi su sizintisindan bahsetmedi ama iki gündür aşırı kasılma ve sancı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…