2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar bende yarin sabah 8 gibi yatis yapicam.sezeryana ne zaman alacak dr ameliyata bilmiyorum spinal mi genel mi onuda bilmiyorum 2.bebegim olacak ,kizim dogacak insallah cok asiri bi heyecanim yok ama degisik bi sevinc endise mutluluk var yarin bu saatlere çıkabilecekmiyiz bunu dusunuyorum rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah hepimiz minnaklarimiza saglikli kavusalim

Sezeryan dogumdan sonra hemen süt gelmesi icin yaptiginiz biseyler varmi hanimlar ? ilk dogumum darbe gecesine gelmisti sütum cekilmis ve mastit olmustum oglumda cok sikinti cektim hep mama yedigi icin simdi allahin izniyle bol.bol sutum olsun emzirmek istiyorum tavsiyelerinizi itinayla dinleyecegim

Hanımlar merhabalar meleğimi kucağıma aldım çok şükür iyiyiz biz biraz ağrılarım vardı birazda uykucu şirinim ememiyor pek o yüzden fırsat şimdi bulabildim. Dünyanın en güzel duygusuymuş ne hissettiğimi anlatamıyorum şu an, bekleyen arkadaşlar darısı hepinize inşallah

Gozun aydin saglikla buyusun

Gözün aydın canım ne güzel sende kavuştun sağlıkla bol sütle büyüt inşallah

Benimde bebegimin sekeri dusmustu sarilik olmustu gogus ucum yoktu birazda acemilik yapamadim. Mama verdik cok zorluk cektim memeye geri alistirana kadar hep mama meme devam etmek zorunda kaldim alistigi icin. Bu sefer hep dua ediyorum insallah sutum gelir guzel guzel tutturup emzirip sarilik olmadan cikar gelirim diye. Rezene cayi filan icecegim manuel pompam var onu goturecegim sut gelene kadar sık sık emzirip pompa ile de alistirma yapacagim duş alınca da cok faydasi oluyor saclarini da gogsune dogru tarayarak. Bir tanidigim da 3 ihlas bir fatiha oku goguslerini ovalayarak demisti Rabbim yardimcimiz olsun. Her ihtimale karsi mama aldim kasik aldim yanima sut hic gelmezse sarilik olmasin bu sefer en azindan.

Gözünüz aydın maşallah

Gozunaydinn canim

Allah bağışlasın canım
Gözünüz Aydın

Bizim tarihten önce doğum kalmadı değil mi canım ? Sıra bizde ama bebişler rahat
canım inan artık halime gülüyorum. Tanıdık, akraba günde kaç kişi arayıp beni rüyasında görmüş diyor, doğum gerçekleşti mı diye soruyorlar İnan ben ilk doğuranlardan olucam diye düşünüyordum, çünkü kızım erken geldi ilk gebelikte. Allaha o kadar dua ettim ki 38 tamamlayım sonra gelsin oğlum 40 tamamladım nerdeyse bir şeyim yok
Aynen, çok rahatlar
Hayırlısı artık

Kızlar bende kurtuldum çok şükür bebekte bende iyiyiz benim biraz sancım var bebek 2800 doğdu Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Gözün aydın canım. Rabbimin izni ile analı babalı büyütürsünüz inşaallah.
Normal doğummu yaptınız nasıl geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…