2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim ilk gebelik de 40 dolunca doğmuştu. Şimdi de hala bir işaret yok. Hayırlı vakti bekliyorlar demek ne diyelim
Ama sen benden önce doğuracaksın öyle geçiyor içimden

Abımde 2 gün sadece aptamil kullandık sütü gelmedi 3'üncü gün sadece gece kullandı 4'üncü gün gerek kalmadı :) ama gerekseydi kullanırdık mamalara öcü olarak bakmıyoruz
Kuzum benimm de sütüm az gibi emzirdikten sonra mama vermesem uyumuyor birde kaç dk da bir emziriliyor ilk bebe olunca miktar ayarlıyamıyorum

Ben daha doğum yapmadım ama merak ettim. Gecede 2 saatte Bir uyandıracak mıyız
Tabi canım en geç üç saat diyolar yeni doğan bı sure böyle özellikle ilk zamanlar için işte sarılık olmasını engellemek adına ki zaten bı sure sonra bebek alışınca kendi uyaniyor kurulu saat gibi

Ben daha doğum yapmadım ama merak ettim. Gecede 2 saatte Bir uyandıracak mıyız
Valla uykuyu bebişi görünce unutuosun, ben dün geceden beri toplam 1 saat anca uyumuşumdur. 2 saatte bir 15er 20 dk her memeyi emzircekmşiz, bazen 2 saati beklemeden ağladıkça da olabilirmiş. Uykusuzluğu bile öle tatlı ki

Gece uyuyakalınca Ne olacak peki.
Annelik içgüdüsü başka birşey normaldeki gibi onu acliktan etkileyecek kadar uyuya kalmazsin merak etme ben kizimda saat kuruyordum ama calmadan uyanirdim 40 i ciktiktan sonra hic kaldirmadim ne zaman uyanirsa o zaman emzirdim

Son düzenleme:
Maşallah kuzum çok sevindim iyi olmanıza hadi gözün aydın bitanem Aminn inşallah kuzum inşallah Rabbim herkese nasip eder anne olmayı

Gece uyuyakalınca Ne olacak peki.
Valla canım saat kurulacak bı şekilde birisi uyumayacak filan bende şuan muammadayim gerçi benim uykum çok hafiftir şuan bile iki saatte bir uyaniyorum illaki biseyler için vücut alıştırma yapiyomus tabi o yorgunlukla nasıl olur bilemem

Merak etmeyin hiç öyle bişey olmuyor ben şimdiye kadar hiç saat kurmadım bebek acıkınca ağlayıp arıyor zaten memeyi. Hiç 3 saati geçirdiği de olmadı, belki ilk 1 hafta /10 gün çok uyudukları için daha dikkatli olmak gerekir ama onun haricinde derin uykuya dalsanız da bebişler sizi uyandıracak

Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada

Kızlar bende doğum yaptım spinal anestezi.dogumum çok güzel geçti.simdi ağrılarım başladı.kizim 3.600 kg doğdu.darisi tüm bekleyenlere

Kizlar bebegimi kucağıma aldım cok şükür. Saat 01.05 de dogdu minigim. Normal doğum epiduralsiz. Cok şükür ikimiz de.iyiyizzz

Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cm spinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun

Kızlar bende kurtuldum çok şükür bebekte bende iyiyiz benim biraz sancım var bebek 2800 doğdu Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Kızlar gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün bebişleriniz

Bende bebeğim inşaallah gece uyusun diyordum

Ayni agrive kasilmalar bende de var dun gece uyutmadi fenaydi

Kızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı 1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah

Allah tekrardan analı babalı büyütsün canım. Bakalım benimki ne zaman süpriz yapacak bende çok merak ediyorum. Bizde şuan normal doğum olacak gibi gözüküyor son anda birşey olmazsa inşallah. Kendinize çok dikkat edin

Kuzum ben şok nasip böyle birşey iste Gözünüz aydın canım benim yavrun size sizde yavrunuza hayırlı oLun inşallah. Geçmiş olsun saglicakla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…