Abımde 2 gün sadece aptamil kullandık sütü gelmedi 3'üncü gün sadece gece kullandı 4'üncü gün gerek kalmadı :) ama gerekseydi kullanırdık mamalara öcü olarak bakmıyoruzKIzlar aranızda mama kullanan varmı
Ben kullanıyorumKIzlar aranızda mama kullanan varmı
canım inan artık halime gülüyorum. Tanıdık, akraba günde kaç kişi arayıp beni rüyasında görmüş diyor, doğum gerçekleşti mı diye soruyorlar İnan ben ilk doğuranlardan olucam diye düşünüyordum, çünkü kızım erken geldi ilk gebelikte. Allaha o kadar dua ettim ki 38 tamamlayım sonra gelsin oğlum 40 tamamladım nerdeyse bir şeyim yok
Aynen, çok rahatlar
Hayırlısı artık
Kuzum benimm de sütüm az gibi emzirdikten sonra mama vermesem uyumuyor birde kaç dk da bir emziriliyor ilk bebe olunca miktar ayarlıyamıyorumAbımde 2 gün sadece aptamil kullandık sütü gelmedi 3'üncü gün sadece gece kullandı 4'üncü gün gerek kalmadı :) ama gerekseydi kullanırdık mamalara öcü olarak bakmıyoruz
Tabi canım en geç üç saat diyolar yeni doğan bı sure böyleBen daha doğum yapmadım ama merak ettim. Gecede 2 saatte Bir uyandıracak mıyız
Gece uyuyakalınca Ne olacak peki.Tabi canım en geç üç saat diyolar yeni doğan bı sure böyleözellikle ilk zamanlar için işte sarılık olmasını engellemek adına ki zaten bı sure sonra bebek alışınca kendi uyaniyor kurulu saat gibi
Valla uykuyu bebişi görünce unutuosun, ben dün geceden beri toplam 1 saat anca uyumuşumdur. 2 saatte bir 15er 20 dk her memeyi emzircekmşiz, bazen 2 saati beklemeden ağladıkça da olabilirmiş. Uykusuzluğu bile öle tatlı kiBen daha doğum yapmadım ama merak ettim. Gecede 2 saatte Bir uyandıracak mıyız
Annelik içgüdüsü başka birşey normaldeki gibi onu acliktan etkileyecek kadar uyuya kalmazsin merak etmeGece uyuyakalınca Ne olacak peki.
Maşallah kuzum çok sevindim iyi olmanıza hadi gözün aydın bitanemHanımlar merhabalar meleğimi kucağıma aldım çok şükür iyiyiz bizbiraz ağrılarım vardı birazda uykucu şirinim ememiyor pek o yüzden fırsat şimdi bulabildim. Dünyanın en güzel duygusuymuş ne hissettiğimi anlatamıyorum şu an, bekleyen arkadaşlar darısı hepinize inşallah
Vallahi canım içim hoş oldu. HeyecanlandımValla uykuyu bebişi görünce unutuosun, ben dün geceden beri toplam 1 saat anca uyumuşumdur. 2 saatte bir 15er 20 dk her memeyi emzircekmşiz, bazen 2 saati beklemeden ağladıkça da olabilirmiş. Uykusuzluğu bile öle tatlı ki
Valla canım saat kurulacak bı şekilde birisi uyumayacak filan bende şuan muammadayimGece uyuyakalınca Ne olacak peki.
Merak etmeyin hiç öyle bişey olmuyorValla canım saat kurulacak bı şekilde birisi uyumayacak filan bende şuan muammadayimgerçi benim uykum çok hafiftir şuan bile iki saatte bir uyaniyorum illaki biseyler için vücut alıştırma yapiyomus tabi o yorgunlukla nasıl olur bilemem
Kızlar kucağıma aldım emzirdim odamızdayız sütüm çok az geldi devamı gelmedi tek ümidim bişiler yiyince gelmesi
3270 gr 50 cm doğdu bu arada
Kızlar bende doğum yaptım spinal anestezi.dogumum çok güzel geçti.simdi ağrılarım başladı.kizim 3.600 kg doğdu.darisi tüm bekleyenlere
Kizlar bebegimi kucağıma aldım cok şükür. Saat 01.05 de dogdu minigim. Normal doğum epiduralsiz. Cok şükür ikimiz de.iyiyizzz
Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cmspinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun
Kızlar bende kurtuldum çok şükür bebekte bende iyiyiz benim biraz sancım varbebek 2800 doğdu Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Kızlar gözünüz aydınHanımlar merhabalar meleğimi kucağıma aldım çok şükür iyiyiz bizbiraz ağrılarım vardı birazda uykucu şirinim ememiyor pek o yüzden fırsat şimdi bulabildim. Dünyanın en güzel duygusuymuş ne hissettiğimi anlatamıyorum şu an, bekleyen arkadaşlar darısı hepinize inşallah
Bende bebeğim inşaallah gece uyusun diyordumValla canım saat kurulacak bı şekilde birisi uyumayacak filan bende şuan muammadayimgerçi benim uykum çok hafiftir şuan bile iki saatte bir uyaniyorum illaki biseyler için vücut alıştırma yapiyomus tabi o yorgunlukla nasıl olur bilemem
Ayni agrive kasilmalar bende de var dun gece uyutmadi fenaydiAy çok şükür hayırlısı olsun ağrılar illaki oluyomus uyuşukluk yeni yeni geçer ama zaten toparlanirsin agri eşiğine bağlı hepsibende tetikteyim bir haftadir. Dün acayip kasilmalarim oldu benimde gecede öyle uyuyamadım fazla bakalım hayrolsun karnım belim sanciyo kasıklarımdan adım atamıyorum düşündükçe insan daha da kasiliyo birden olması tuhaf olmuş o açıdan suyun gelse bile alttan kontrolün yapıldı mı her ihtimale karşı
Allah tekrardan analı babalı büyütsün canım. Bakalım benimki ne zaman süpriz yapacak bende çok merak ediyorum. Bizde şuan normal doğum olacak gibi gözüküyor son anda birşey olmazsa inşallah. Kendinize çok dikkat edinKızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah
Kuzum ben şokKızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?