Kızlar hepinize teşekkürler. Süreçten bahsedeyim merak edenler var. 36+3te doğurdum ben. Bebeğim başından beri dönmedi, 38e kadar bekleyecek dönmezse sezaryen planlıcaktık. Dün baya bi temizlik yaptık eşimle, daha da ağırlaşırsam yapamam diye. Gece 12yi geçiyordu wcye gittim tam çıkıcam foşş diye bi ses geldi, asla bitmeyen bir su pembeli kanamalı şekilde devam etti wcden kalkamadım sonra ped takıp giyindim ettim, eşyalarım zaten hazırdı. Hastaneye geldik doktorum geldi sezaryene girdik, geç saatlerde bir şeyler yediğim için spinal anestezi uygun görüldü, zaten ben de öyle olmasını istiyordum. Nstede taşıkardisi çıktı biraz, ben hazırlandım, ameliyathane hazırlandı çok şükür ameliyatım muhabbet ede ede geçti doktor, tekniker ve hemşirelerle. Doktorum erken doğuyor o nedenle küvöze girebilir hazırla kendini ve su genelde enfeksiyon nedenleriyle patlar dedi. Ama çok şükür ki ikisi de olmadı
1 saate yakın sürdü ameliyatım, ben odaya gelince kızımı da getirdiler. Resmen aşk yaşıyoruz
ameliyattan 6 saat sonra yürüttüler, herkesin ağrı eşiği farklı ama ben çok büyük ağrılar çekmedim, şimdi de dikiş yerlerim acıyor ama dayanılmıcak gibi değil buna da şükür
bu gece de hastanede kalıyorum tedbir amaçlı. Süreç bu şekildeydi, Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah