2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay inşallah insan kendini suçlu hisseder uyuyup kalınırsa ilk zamanlar zor olsa da düzene girer zaten bı sure sonra

Bende bebeğim inşaallah gece uyusun diyordum
Canım degisiyomus bebekten bebeğe kimisi gece hiç uyumuyo kimisi uyuyo huy değiştirme zamanları bile oluyomus o yüzden bakalım neler yaşanacak ama ilk aylar zorlanıyor akışı gelmişin dışında bı durum söz konusu çünkü :)

Yılbaşı olmasın eşinin doğumgünü mü olsa derken geldi senin kızçe onlar zamanını biliyor işte biz plan yapaduralım sağlıkla büyür inşallah canım liste de yalan oldu bak sen artık uğramazsın buralara

Yok yok uğrarım kuzum neden uğramayayım ki sadece bugünküleri kaçırmış olabilirim K Kumsal17 B Bluangl Meles doğum yaptı sanırım, başka var mı?:)

benim ilk gebelik de 40 dolunca doğmuştu. Şimdi de hala bir işaret yok. Hayırlı vakti bekliyorlar demek ne diyelim
Ama sen benden önce doğuracaksın öyle geçiyor içimden

Canım doktor cumaya kadar zaman verdi bize. Kendisi gelmek istemezse suni sancılarlara getirttirir yarın kontrolüm var, bakar doktorum ne durumda bebiş. Açılmam gelişti mı, sancılarım geldi mi... bilmiyorum hiç sabah belli olur artık. Bugün çok yürüdüm, fakat sancılarım hiç yok, yalancı sancılar bile kayb oldu. Birde çok hareketsiz tekme atsın diye 40 dk uğraştım...
Artık kim önce önemli değil Sağlıklı hayırlısıyla alalım kucağımıza İn şa Allah Çok istiyorum kokusunu duymak İn şa Allah en kısa zamanda Allah bize de nasip eder

Hayatımda gördüğüm en minik el ve ayaklar olabilirrr, kırılcak gibii minyatür bir kızım var sanırım
Tarifsiz bir duygu olduğu kesindir koyacağım demiştin zaten bebeğin ayağı annenin baş parmağı uzunluğu kadar diyolar doğru olsa gerek

O zaman yarın haberlerini bekliyorum canım. Tabii ki en önemlisi sağlıkla kavuşmak ama erken ama geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…