2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar oğlum işitme testinden geçti bu sefer, çıkmışken sağlık ocağına da gittik topuk kanı verdik çok ağladı yavrucuğum ya
İnşallah sorunsuz sıkıntısız şu tahlil işlemlerini de halledelim hepimiz sağlıklı bebişkolarımızla yollarımıza devam edelim.
Bu arada çocuk doktoru sarılık başlangıcı gibi dedi öneriniz var mı yakalanmaması için ne yapabilirim

Sancı falan oluyo mu acaba benim de 1 cm war 1 haftadır akşam sancım oldu ama hala 1 cmmiş

Sancılarım oluyor ve bazen çok şiddetli fakat NST de çıkmıyor, yalancı sancılar mış. Yarın yine doktora gideceğim bakalım gelişme var mı... Son iki gün belim çok ağrıyor acaba sona yaklaşıyorum mı bilemedim...

Kızlar bende kurtuldum çok şükür bebekte bende iyiyiz benim biraz sancım var bebek 2800 doğdu Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Oyy maşallah bebişinee kuzum bol anne sütü olacak 2-3 güne ek mama da verirsin hemen toplayacak bizimkiler de :) benımkıde kocaman dogmadı

Geçmiş olsun canım sürekli emzirmen gerekiyo iki saatte bir yada mama aç kalmamasi için uyku hali mevcutsa bir iki kaşık şekerli su verebilirsin zorla uyandırma gerek iki saati asmaman için

Canım çok sevindim testi geçmesine. Zaten sorun fark etmemiştin. Sarilik için her fırsatta emzir demişlerdi bana. Ben emzirerek pek kilo aldıramadım ama sarilik değerini stabil düşük tuttuk. Sonra da rengi kendine gelince doktor bir daha test istemedi bile. Süt yani. Bol bol süt

Gozunaydin canim ins tum testleri guzel guzel cikar tum bebislerin

@meyyke kuzum cidden hayran hayran bakıp uyuyamadın mı, ben de öyle olcam gibi hissediorum yaaa
Kesinlikle hayran hayran bakıyorsun kuzum uyuyamıyorsun heyecandan sevincinden. bu benim mi diyorsun benim evladım mı canımın içi bu mu diyosun bende uyuyamamıştım onu izlemekten kucağımda sevmekten hiç indirmek istememiştim

Kizlar bebegimi kucağıma aldım cok şükür. Saat 01.05 de dogdu minigim. Normal doğum epiduralsiz. Cok şükür ikimiz de.iyiyizzz
Maşallah canım çok sevindim hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah kokla bebeğini doya doya ohh.

Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cm spinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun
Oyyy maşallah kuzum en son ben doğurcam derken bak alıverdin kucağına miniğini gördün mü vakti bu günmüş çıktı geldi bebişin hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun sana da iyi olmanıza çooookk sevindim

Testten geçtiğine sevindim canım bol bol besle sarılık olmaması için en güzel çözüm o bol bol emzir biberonla ver sağ da bi şekilde ver bebişine. olmadan atlatırsınız inşallah kuzumm topuk kanında çok ağlıyorlar ya ben de ağlıcakgım nerdeyse kızımla beraber. Bakalım aşısında napcaz

Kucagina alan arkadaslar gozunuz aydin saglikla buyutun. Bugun son kontrolum vardi. Corona testim negatif. Cok hafif sansim vardi 2 kere 60 gordum. Bebis daha kanala girmemis. Ama bebegi kanala iten sancilar hissediyorum. Son iki gunum.

Kızlar bende kurtuldum çok şükür bebekte bende iyiyiz benim biraz sancım var bebek 2800 doğdu Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Maşallah kuzum senin de bebeğinin de iyi olmanıza sevindim. çok geçmiş olsun geçer inşallah bebişini koklamak öpmek unutturur her şeyi inşallah

maşallah canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğiniben planlı olsaydı ssvd istiyodum ama aniden geldi sancılara dayanamadım son saatteki sancılar fenaydı
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah
Kizlar bebegimi kucağıma aldım cok şükür. Saat 01.05 de dogdu minigim. Normal doğum epiduralsiz. Cok şükür ikimiz de.iyiyizzz
Masallah Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyüsün minik kuzu
Kızlar minik kızım 02.35te doğdu, 2900 gr 48 cm spinal anesteziyle doğurdum, çok şükür iyiyiz ikimiz de dua edenlerden Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım maşallah bak erkenden kavuştun yavruna
merhaba güzel teyzelerim, bunlar benim minik bezelyelerim. İnşallah minik bezelyelerine henüz kavuşamayanlar da en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşur
Çok çok tatlı
Günaydın kızlar benimde yarın sabah 9 da sezeryanim var 8 seneden sonra kavuşacaz insallah yavrumuza ❤ Çok duygusal ve heyecanlıyım. Allah bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte. Dualarınızı beklerim
Sağlıkla kavuşun inşallah
Arkadaşlar ben de birazdan doğuma giricem, dualarınıza talibim
Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşmak nasip olsun yavrunla
Geçmiş olsun canım maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…