Günaydın kızlar benimde yarın sabah 9 da sezeryanim var 8 seneden sonra kavuşacaz insallah yavrumuza ❤ Çok duygusal ve heyecanlıyım. Allah bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte. Dualarınızı beklerim
Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim
Canım bir haftadır bende var geçen hafta vajen kültürü yapıldı akıntın çok demişti doktor o yüzden örnek aldı sonucu bugün çıkmış ama doktor henüz bişey yazmadi su sizintisindan bahsetmedi ama iki gündür aşırı kasılma ve sancı hissediyorum
Anladım canım normal çıkmış hepsi onun dışında kasilmalarim var filan dedim çağırmadi bir hafta sonra gitcem artık sanırım suyunun gelmesini beklemekten başka çare kalmiyo benim geçen hafta pembe lekelenmelerim olmuştu açıklık yoktu ama. Sen yinede içinin rahat etmesi için gidebilirsin yada mesaj at
Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim
Benim doktorum su o sekilde gelmez gelmeye başladığı an durmadan akar dedi.Az az olmaz.Vaginal sıvılar arttığı için akıntılar ıslaklık yapar normal dedi
Kesinlikle öyle annemi daha iyi anlıyorum artık :) ben evladıma annem bana pervane olmaya çalışıyor :) bugün iyi bakamayacağım bir şey olacak diye düşünüp durup dururken ağlama krizine girdim
Terlik sesine irkiliyor yavrum işitme testini kafama takmadım duyduğunu hissediyorum bir şey olmasın ama oldu ki oldu başım gözüm üstüne der geçerim ne yapayım yarın kontrolümüz var zaten haber veririm sizlere de
Evet öyle oluyor kuzum biz evlatlarımıza annelerimiz hem bize hem evlatlarımıza pervane oluyor annelik çok başkaymış Bende yaşadım o yaşadıklarını ağlama krizlerini her şeyi. Şükür şuan daha iyiyim bakalım inşallah daha da iyi olurum bebeğime daha iyi bakarım tamam canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Herkese günaydın. doğum yapan arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. Doğum sancıları regl döneminde yaşadığımız ağrılar gibi mi? Ona beraberinde sanki yine regl döneminde bağırsaklarımızı bozmuş gibi bir ağrı eşlik ediyor mu?