2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende kasılma sancı hiç yok kokusuz renksiz su gibi bir akıntı

Bende kasılma sancı hiç yok kokusuz renksiz su gibi bir akıntı
Anladım canım normal çıkmış hepsi onun dışında kasilmalarim var filan dedim çağırmadi bir hafta sonra gitcem artık sanırım suyunun gelmesini beklemekten başka çare kalmiyo benim geçen hafta pembe lekelenmelerim olmuştu açıklık yoktu ama. Sen yinede içinin rahat etmesi için gidebilirsin yada mesaj at

Merhabalar öncelikle bir iki gündür ara ara sızıntı şeklinde çok az su geliyor normal mi arkadaşlar yarın randevum var ama yarına kadar kendimi yiyip bitirebilirim
Benim doktorum su o sekilde gelmez gelmeye başladığı an durmadan akar dedi.Az az olmaz.Vaginal sıvılar arttığı için akıntılar ıslaklık yapar normal dedi

Evet öyle oluyor kuzum biz evlatlarımıza annelerimiz hem bize hem evlatlarımıza pervane oluyor annelik çok başkaymış Bende yaşadım o yaşadıklarını ağlama krizlerini her şeyi. Şükür şuan daha iyiyim bakalım inşallah daha da iyi olurum bebeğime daha iyi bakarım tamam canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

Evet aynen o şekilde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…