2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen oyle canım dur bakalım neler yaşayacağız

Kızlar 1 2 saattir belimde ağrı ve kasığımda şiddetli baskı hissediyorum. Bu doğum sancısı olabilir mi

Dogum sancisi bele vurur. Sancilar siddetleniyorsa dinlenince ve duzenli ise dogum sancisi olabilir. Ben bugun hasta ede beya yoruldum belim agridi, karnimda serti ama dinlenince gecti. Dogum sancilarini anliyormussun cunku beya siddetli oluyormus.

Öyle yapayım canım birde benim bebek malat gelis cumartesi sezeryanım var Allah izin verirse ayaklarıyla kasıklarımı ittiriyor gibi

Bence sezaryan gününü beklemek supriz gununu beklemekten daha zor. Insan o gun gelmeden sanci gelicekmi suyum gelicekmi diye tedirgin yasiyor

Canım gözün aydın Ne güzel geçmiş doğumun, iyi olmanıza çok sevindim Sağlıkla büyüsün güzel kızın

Valla canım ben dün çok fenaydim bugün nedense o kadar hareketli değil dünde çok değişikti eğer nst ye görseydim direk alırlardı eminim dk sayma derecesine geldim mi onu çözemiyorum.
O agrilar daha farkli oluyor belden geliyor zaten saate bakarsan anlarsin

Kızlar 1 2 saattir belimde ağrı ve kasığımda şiddetli baskı hissediyorum. Bu doğum sancısı olabilir mi
Yüksek ihtimalle doğum sancısı . Belden ve kasıktan vuruyorsa öyle yüksek ihtimalle. Benim de öyle kaşık ağrısıyla başladı bele de vurunca ve artınca kanamam geldi .

Kuzum nasıl kullanıyorsun kaç saatte bir ve kaç milim yardımcı olur Musun bana
Geç yazdım kusura bakma bebiş durmadı giremedim. Ben 3 saatte 1 60 ml veriyorum. Ama hemen böyle başlamadım deneyerek doymasını baktım. 30 ml le başladım 45 60 diye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…