2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Daha önce iki kere suda eriyen tozlardan kullandım ama faydası olmamış demekki. Bol su da içiyorum ama anlamadm niye tekrarlıyor
Bu kan kum dökme filan da olabilirmiş galiba inşallah değildir bir de o çıkmasın şimdi.

Geçmiyor canım bende kullandım bir kere oldun mu genelde kurtulamıyorsun gebelik de burda başka arkadaşlar da vardı geçmeyen enfeksiyon dan dert yanan inşallah değildir doktoruna gidip içini rahatlatmakta fayda var doğum için erken değil artık ama olsun lohusalık da uğraşmayalım bari

2 gün sonra gidicem inşallah canım.
Şükür bu haftalari gördük de insan korkuyor yine de.
Teşekkür ederim cevaplarn için

Ben hamilelik + kullanıyorum başından beri bebek olunca da ayrıca uygulaması var ona devam ederim sanirim baya bilgi veriliyo.
Bende happy mom kullanıyordum onunda doğum sonrası happy kids uygulaması var ama çok detaylı gibi gelmedi. Söylediğine bakayım canım teşekkür ederim

Kızlar günaydın. Kontrole geldim. 4 cm açıklığım var, yatışımı yaptılar. Şu an için normal doğum için bir engel yok. Dualarınızı esirgemeyin
Dualarımız seninle canım, bir avazda inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bende happy mom kullanıyordum onunda doğum sonrası happy kids uygulaması var ama çok detaylı gibi gelmedi. Söylediğine bakayım canım teşekkür ederim
Ben daha yüklemedim ama hamilelik için gayet iyi onun dışında elika kullanıyorum hediye filan veriyordu ama tamalayamayacagim sanırım elikanin sonrası var mı bilmiyorum ama

Ben daha yüklemedim ama hamilelik için gayet iyi onun dışında elika kullanıyorum hediye filan veriyordu ama tamalayamayacagim sanırım elikanin sonrası var mı bilmiyorum ama
Elikayı bende indirmiştim ama pek kullanmadım açıkcası bir de sanırım onun bebek doğunca devam uygulaması yok. Söylediğini indiricem şimdi inceleyeyim

Şimdi gördüm tam sana yazacaktım geçen akşam ben de 5 saate yakın sancı çektim sonra tuvalete çıkınca düzeldi Bu akşam da hafiften var yine gaz diye düşünüyorum
Benimde yalancıymış canım yarın sezeryan icin tahlillerimi vermeye gidicem korona testinden de korkuyorum cumarteside Allah izin verirse doğum

Aynen öyle canım
Hayırlısı ya ne diyelim sonu güzel olsun

Benimde tum hamileligim boyunca idrarda neredeyse her kontrollde cok cok miktarda kan cikti. Kki kerede enfeksiyon bende o tozdan kullandim. Kan icin bu kadar az cikmasini onemSemiyoruz dedi ama ben dogumdan sonra baktirmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…