2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah bağışlasın gozunuz aydın. Yaşamadım ama duydum korkmayın biraz oksijen destegi verip takip etmek icin almislardir stabile donunce verirler kucaginiza.

Doktor 42 için riskli demiyr mu
Doktordan doktora değişiyor o durum benim gördüğüm deneyimli ve bu işte tecrübeli olanlar anne adayını bu konuda çok tedirgin etmiyor yalnızca son günler daha çok kontrol altında geçmesini istiyorlar hele de Avrupa ülkelerinde hiçbir Dr 42 haftalık gebelik için riskli gözüyle bakmıyor teyzem de Almanya'da doğum yaptı onun da gecikti hiçbir Dr da riskli demedi onların normal prosedurunde beklenen doğum takvimi 42de bitiyor bizdekiler 40da bitiriyorlar takvimi ama Türkiye'de ciddi bir oranda gebeler 40dan sonraki haftalarda doğum yapıyor..oyuzden bence bu takvimi 40 olarak değil de 42 hafta olarak görmek en sağlıklısı fikrindeyim(son günler sıkı takiple tabiki ki)

37+4 benim nst de de 80 ler 50 leri gördük doktor 10 15 güne en fazla doğum olur bekle bugünlerde dedi.Kasılma bende de çok fazla özellikle geceleri ve batmalarm da çok fazla.Az bi sancılansan hemen geliverir dedi doktor.Hafif hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor ara ara ama ritmik değil henüz ondan gitmek istemedim.İlk hamilelik ama insan Corona dan korkuyor.Doktorum git baksınlar dedi amaa dediğim gibi dayanamicak gibi olana kadar gitmek istemiyorum.Senin kaç hafta.Nst de o sancı kısmı alttaki kısım değil mi yani ben öyle tahmin ettim

Evet canım alttaki oluyo. Bende 37+2 yım bana ped takacak kanama olursa gel dedi biraz rahat benim doktor ama bende erkenden gitmek istemiyorum onu nasıl kestirecegim muamma şuan normal doğum gorunuyo açılma geçen hafta yoktu her gün tetikteyim böyle yamulup duruyorum anlık

Eklentiler

• IMG_20201208_184148.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 78
Burada birisi paylaşmıştı. Benimki ona benzemedi pek ama olduğu kadar. Daha da battaniye falan örmem arkadaş
bendim sanirim boyle motifli kedili battaniye ben oruyordum bitiremeyince yarida kvye vermistim o bitirdi sagolsun. Seninki de gayet guzel olmus canim guzel gunlerde kullanin

Valla bende aynı durumdayım kıpır kıpır bazen karnım böyle geriliyor geriliyor ayaklarıyla midemi sıkıştırıyor sanırım yanmam çok cuma gitmiştim ben en son çatı muayenesinde 1 parmak açılman var dedi yavaş yavaş açılacak artık dedi.Yine buna şükür heyecanı beklemesi bile güzel.Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla alalım kucağımıza.Oturma canım sende bol bol skuat yap bana egzersiz yap abartmadan dedi.Yürüyorum skuat yapıyorum mutfakta kendime iş çıkarıyorum .Hareket halinde olmak lazım.

Çok geçmiş olsun kuzum sana da bebişe de. Korkulacak bir şey yok diyorlarsa korkma kuzum sakin ol merak etme kısa zamanda alırsın kucağına inşallah. Gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bir haftadır hareketlerim kisitlandi açıkçası adım atamıyorum kasıklarım çok feci sanciyo plates topunda çok az zaman geçiriyorum diyorum ya hayrolsun inşallah ama normal doğum da güvenemiyorum kendime

Bir haftadır hareketlerim kisitlandi açıkçası adım atamıyorum kasıklarım çok feci sanciyo plates topunda çok az zaman geçiriyorum diyorum ya hayrolsun inşallah ama normal doğum da güvenemiyorum kendime
Kasık sancısını bende de var kalkarkan özellikle çatılarımın acıdığını hissediyorum.Ama yinede üstüne giriyorum her gün egzersiz yaptıkça esnedim şikayetlerim azaldı sanki iyi geldi.Kaslar çalışmaya başladı.Sana da tavsiye ederim.Başta zor oluyor 2 3 gün hamlık oluyor ama sonra esnediğini hissediyorsun.

Canım ben birazda zorlamak istemiyorum çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim ters harekette zaten çok yoğun sancı hissediyorum o yüzdende normal doğum kafamı karistiriyo doktorda yapabilirsin diyo da ana birakmaya karar verdim . Sürekli çatır kütür ediyo bel popo bolgemdeki kemiklerim buda acilmalardan dolayiymis genişleme oluyomus

Hmm anladım canımm sende haklısın böyle bir durumda

KIzlar moralim çok cok bozuk ne yapıcam ben yeni doğan bebek maması aldırmıştım gerizekalı çalışan 2 numara vermiş bizde farketmeden bir gece çocuğa ondan verdik aklıma geldikçe çıldırıyorum yaaa bişey olmaz diyinyAaa vicdan azabından ölüyorum nasıl bakmam üzerine nasıl

bence hicbisey olmaz

Olmaz değilmi ya mafoldum üzüntünden az bir sütüm var o da gidecek
olmaz tabi canim annelerimiz bizi 1 numara mamayla mi beslemis nisastadan muhallebi yedirmisler bak hicbirimize bisey olmadi senin bebisinde bikere 2 numaradan yedi diye bisey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…