2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İphone işletim sistemi canım, android ve ios farklı işletim sistemi ben iphone kullandığım için ios uyumlu program var mı diye sordum
Allahım bu benim kı cahillikten mi,
Yoksa herşeyi anneliğe bağlamaktan mı bilemiyorum.
Bu nasıl soru idi.
Ben de diyorum iOS bebekler için kullanılan birşey
Ama sen açıklayınca ben tabiki bunu biliyorum.
Bunu nasıl bebeğe bağladım acaba

Bende kontrole gittim bugün sancı ve kasılmalarim var bebiste doğum pozisyonunda olduğu için her an artıp olabilir belli olmaz dedi.Ama 1 hafta daha kalip 38 i doldurmak çok iyi olur dedi Dr.Sezeryan olacagi için hem sancı çekip hem sezeryana girmekten korkuyorum.Tokluk zamanına gelirse anestezi için beklemek zorunda kalacağım çünkü

Benimde tum hamileligim boyunca idrarda neredeyse her kontrollde cok cok miktarda kan cikti. Kki kerede enfeksiyon bende o tozdan kullandim. Kan icin bu kadar az cikmasini onemSemiyoruz dedi ama ben dogumdan sonra baktirmam lazim.
Anladm ben de bir kendi doktoruma soracağım.
Birden idrarda kan var deyince korktum hatta ilk senin kanaman mi var diye sordu hemşire

Evet kuzum ne yapayım memem dümdüz uçları nereye kaçtı anlamadım annemde üzülmeyeyim diye bi denedi iki denedi üçüncü de biberondan emsin o senin evladınsa sende benim evladımsın dedi
Canım silikon meme ucuyla emzirirsen rahat edersin bence. Hem onla göğüs ucunda çıkar. Belli zamandan sonra sağmak zor olur.

İster istemez her şeyi anneliğe ve bebeğe bağlıyoruz canım seni çok iyi anlıyorum Bir anlık dalgınlığına geldi demek ki

Ay cok tesekkur ederim deniyecem insallah doktor 40. Haftaya kadar bekliyelim dedi bende zaten hemen istemedim bakalim artik hayirlisi

Doktor 42 için riskli demiyr mu

Kızlar benden iki gündür sarımsı gibi sümüksü yapısa hatta biraz daha böyle tabaka gibi parçalar geliyor kırmızo pembemsi değil ama mantar mı nişan mı anlayamadım.Su gibi birşeyler de geliyor az az ama avuç içinden büyük şekilde görüyorum çamaşırımda.Hastaneyi aradım ebelere sordum.Görmeden bişey diyemiyoruz diyorlar.Bende boşuna gitmek istemiyorum hastaneye şu pandemide.

Ben ama benim eskiden kalma yeme bozuklugumda var yani çok yiyince de midem bulanır az yiyince de o yüzden ayırt edemiyorum

Benim hicmidem bulanmazdi hamilelikle yasadim ilk 20 hafta simdide mideme baski yapiyo yine haftalardir midem bullaniyor. Benim kiz hala kanala girmedigi icin olsugunu dusunuyorum ama Allahtan girmedi cunku yarin sezaryanim var. Hastanede 3. gun cikariyormus annede bebekte sorun yoksa

Canım benim geçen hafta pembe lekelenmelerim oldu nst de 4 5 kez yüz gördük diğerleri de 50 filandi iki gün surup gecti alttan bakmislardi akıntım çokmus onun içinde kültür aldi ama hepsi normal çıkmış lekeler cogalirsa gel dedi ama geçti . Islaklık hala devam ediyo beyazımsı yapida da geliyo ara ara bazısının nişanı o şekilde de oluyomus. Bende gitmedim daha dayanamayacak yada suyum gelirse diye gitmeyi planlıyorum pazartesi zaten kontrolüm var kasılıp duruyorum o ayrı . Sen kaç artidasin

Arkadaşlar merhaba, ben de doğum yaptım çok şükür, 3600 kg, 49 cm, 40+0 da doğdu adı Gülce Yalnız biraz solunum sıkıntısı yaşıyor o nedenle küveze aldılar, oksijen veriyorlar korkulacak bi şey yok diyolar, bu durumu yaşayan başka var mı..

Gözünüz aydın canım
İnşallah bebeğine de tez zamanda kavuşursun. Normal doğum mu oldu ? Sezaryen mi ? Solunum sıkıntısı ne kaynaklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…