2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gozun aydin saglikla buyusun

Gözün aydın canım ne güzel sende kavuştun sağlıkla bol sütle büyüt inşallah

Gözünüz aydın maşallah

Gozunaydinn canim

Allah bağışlasın canım
Gözünüz Aydın

Kızlar gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün bebişleriniz
İnşallah hanımlar hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz dualarınız için , 0 uykuyla duruyorum 2 gündür inşallah bu gece uyuyabilirim biraz zorlu ama her anı çok güzel bir süreç meleğinizle birlikte olmak, bu süreçte sayfaları okuyamadım doğum yapan arkadaşlar olduysa gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli büyütelim Allah gücümüzü şükrümüzü artırsın inşallah

Merhabalar, 2 hafta süren korona hastalığım negatife döndü ama ciğerlerimi şimdilik benden aldı, öksürmekten canım çıkıyor, uyutmuyor. Pandemi hastanesini gördüm, Allah kimseyi düşürmesin eğer negatif çıkmasam cuma günü orda sezeryan olacaktım. Yarın kendi doktoruma gidip gün alıcam, sezeryandan sonra nasıl öksürcem bundan korkuyorum biraz. İdrar enfeksiyonu için antibiyotik verdiler onu kullanıyorum. Gözümü kararttım annemi ve ablamı getirtiyorum yanıma, hiç gücüm yok. Herkese kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcımız olsun.

bendim sanirim boyle motifli kedili battaniye ben oruyordum bitiremeyince yarida kvye vermistim o bitirdi sagolsun. Seninki de gayet guzel olmus canim guzel gunlerde kullanin
Canım ne kadar meşakkatli bişeymiş valla zor bitirdim. Benim de annem destek oldu sağolsun. Ama kendim yaptım ya bakıp bakıp duruyorum

Gelmis gecmis olsun, umarim en kisa surede oksuruk de gecer. Acil sifalar dilerim, az kaldi bebegine kavusmaya, destege ihtiyacin var, iyi yapmissin annenleri cagirmakla bence

Canım ne kadar meşakkatli bişeymiş valla zor bitirdim. Benim de annem destek oldu sağolsun. Ama kendim yaptım ya bakıp bakıp duruyorum
ben cok maymun istahliyimdir zaten her yaptigimdan sıkılırım sen iyi sabretmissin eline saglik

Kızlar ben doğum yaptım Sabah 9 da geldik nst bağladılar bebeğin nabzı bayağ yüksek çıkınca acil sezeryana aldılar zaten planlı sezeryandı ama biraz hızlı gelişti. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz ❤❤ Bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum, dua edenlere de çok teşekkür ediyorum. Allah bu mucizeyi bekleyen herkese nasip etsin.

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Birkaç gündür kafam çok karışık kızlar normalde devlette doğum yapıcaktım ama bu vaka artışı ve düşmemesi hastanelerdeki doluluk beni çok tedirgin ediyor eşim de kendi yapmayacağı için özele karşı ne gerek var para vermeye diyor doğum yapan arkadaşlardan devlette yapan var mı nasıldı süreç ilgi yoğunluk? Artık son günler heran doğum olabilir ve ben ne yapacağıma daha karar vermedim

Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu

Gozunaydinn canim saglikla buyutun insallah

Gözünüz aydın olsun

Kızlar akşamüstü taburcu olduk evimize geldik çok şükür tecrübeli annelere sorum olacak. Sütüm geldi çok şükür, Lidya da güzel kavradı emdi falan. Kan şekeri değerleri mama öncesi ve sonrası çok güzeldi. 3 kere kakasını da yaptı çişini falan da, hemşireler her şeyin normal olması gerektiği gibi olduğunu söylediler. Kilosu ölçüldüğünde 190 gr zayıflamıştı kuzum bir buçuk gündesabah çocuk doktoru çok zayıfladığını normalde 70 80 grın normal kabul edildiğini söyledi. Lidya dün gece çok huzursuzdu meğer açmış yavrum halbuki o halimle bile meme vermeye gayret ettim 2 saatte bir, dikiş ağrılarımı bile hiçe sayarak. Mamaya karşı asla değilim ama doktor günde 2 3 kez memeden sonra 30 cclik mama verebileceğimi söyledi. Yoğun bakımda aylarca mama verioruz sonra yine annelerinş emiolar dedi. Neyse memeden sonra hemşire 15 cclik mama verdi bizimki bir uyudu ama öle böle değil. Sonra hastanede bir kere daha emzirdim.Eve geldk meme denedim uyanmadı hatta mama da denedim yine uyanmadı. Bi iki saat bekledik duşumu aldım sütüm artsın diye tekrar memeyi denedim çok az emdi yine uyudu ama kalktık yine almıo memeyi mama verdim 15 cc uyudu yine. Bu yaşadığımız meme reddi mi ya çok üzüldüm ben, emicek hali yok resmen ama işin tuhafı mamayı da zorla alıo. Napcam ben, perşembe kontrol var, sarılık olmasından korkuorum. Dün gece pek uyuyamadığı için mi bu kadar uyuo yoksa mamadan mı neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…