2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın

Tekrar gözün aydın canım çok yorgun demek annesi önce memeni dene tabi bu surecte aç kalmasın.Ac kalınca şekeri de düşmüştür.Karni doyunca uyur normal.Uyandir 2 saatte bir zaten yenidoğan öyle geçiyor çoğunluk uyuyarak.Bu arada sütünde sağ ki artsın hem meme tutmadiginda kendi sütünü icirmis olursun.Allah kolaylıkla sağlıkla buyutmenizi nasip etsin

Canim zaten yenidogan bebekler gunun cogunu uykuda geciriyolar tabii sariligi da varsa kan sekeri dustugu icinde uyanmiyo olabilir. Bi iki gun daha gecsin sariligi varsa anlarsin zaten renginden sonra hastaneye goturur degerine baktirirsin.

Sağol canım Uyandırıorum ama emmio mama da istemio napcağımızı şaşırdık, topuklarını sıkıorum soyuyorum ediorm bana mısın demio çocuğum

Canim zaten yenidogan bebekler gunun cogunu uykuda geciriyolar tabii sariligi da varsa kan sekeri dustugu icinde uyanmiyo olabilir. Bi iki gun daha gecsin sariligi varsa anlarsin zaten renginden sonra hastaneye goturur degerine baktirirsin.
Çok kırmızı benim kız sarılık olsa bile anlamıcağımzdan korkuorum, perşembe kontrolü var inşallah o zamana kadar hallederiz bu sorunu

Çok kırmızı benim kız sarılık olsa bile anlamıcağımzdan korkuorum, perşembe kontrolü var inşallah o zamana kadar hallederiz bu sorunu
Insallah canim. Ama sarilik bile olsa bu korkulacak bi durum degil cogu bebek hatta bizler bile muhakkak olmusuzdur onemli olan siniri gecmesin kontrol altinda tuttugun surece skinti yok o deger gun gectikce dusuyor zaten sen yeterki surekli karnini tok tutmaya bak meme mama farketmez

Mememi almazsa 2 saatte bir kaç cc vermem lazım? 15 mi 30 mu?

Canım onlarda kolay süreçten geçmediler doğum bebeğe de yorucu mutlaka zaten normalde de yenidoğanlar çok uyur huysuz olduğu geceninde uykusuzluğu var demek ki prenseste sen her fırsatta emzirmeye arada mama vermeye çalış Allahın izniyle sarılık olmaz olsa bile sınırı geçmedikçe emzirdikçe mama verdikçe düşecektir herşey düzelir canım sıkıntı yapıp sütünü kaçırma güzel beslen ve bol bol sağmaya çalış sütünü ki artsın

Sağol canım sağmak aklımın ucundan geçmedi nedense şimdi hemen sağma işlemine başlıorum

Canım daha çok minik birkaç gün 1 hafta da olabilir emmeye pek hali olmuyor bebeleri. Sen emzirmeden önce altını aç uyansın emzir doymadığını düşünürsen yine mana verirsin. Ama bebekler doğumdan sonraki gün kilo kaybediyorlar ve ilk 1 haftada doğum kilosuna geri dönmeleri bekleniyor. Benim hatırladığım %10 a kadar kilo kaydedebilirler. Telaşlanma sarılık çoğu bebek oluyor 1 haftalık kontrolde genelde geçmiş oluyor yine de hiçbir şekilde besleyemezsen hastaneye başvurursun tabii ki

Sağol canım sağmak aklımın ucundan geçmedi nedense şimdi hemen sağma işlemine başlıorum
Canım önce bebeği emzir artık ne kadar emerse sonra bi güzel sağ az çok deme 10 ml bile çıksa onu kasikla yada enjektör le ver yada zor akan bi biberonla ki kolay alismasin gündüz bi şekilde emzirmeye çalış akşam mama verirsin günde 1 yada 2 kere mama ver ama mümkün mertebe emzir ve sağ anne sütü ortam sıcaklığında 3 saat durabilir

Canm meme reddi felan değil merak etme burnunu sık topuğunu sık zorla uyandır aç kalmasın altını da açabilirsin uyansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…