2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar doğumdan sonra kaç kilo vermişsiniz? Benim 1 kg bile gitmemiş, hani 6 10 kg arası giderdi bu da mı gol değil bee
Sezaryen mi doğum yaptın canım? Ödem olabilir öyleyse serumlardan kaynaklı ben doğumdan 1 hafta sonra ilk tartıya çıkmıştım anca 4 kg gitmişti. Şimdi de +2 daha gitmiştir, tüm kiloları kendime almışım yani oluyor öyle

Tabiki tek derdim kilo değil, bende şeker de var inşallah ciğer gelişimi filan tamamlanmistir kuvöze gerek kalmaz.

Kızlar doğumdan sonra kaç kilo vermişsiniz? Benim 1 kg bile gitmemiş, hani 6 10 kg arası giderdi bu da mı gol değil bee
İlkinde 6 gitmişti hastaneden geldiğim gibi tartılmıştım. Hiç gitmemiş olması inkansız gibi canım bir yanlışlık olmasın. Bebek, plasenta, su derken en az 4-5 gider bence. Bende 10 galan bekliyordum tabii ama öyle olmadı. Ama sonrasında her geçen gün kilo kaybettim

Suni verdiler mi hiç

bakalım bugün ne diyecek doktor
Heyecanlıyım
Senin kontrol ne zaman
Bana pazartesiye kadar bekliyelim dedi ya sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi sakın kabız olmamaya çalış Bn 2 gündür kabızım... İnş kendiliğinden gelir bizimde bebişlerimiz kaçta gideceksin cnm

Bana pazartesiye kadar bekliyelim dedi ya sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi sakın kabız olmamaya çalış Bn 2 gündür kabızım... İnş kendiliğinden gelir bizimde bebişlerimiz kaçta gideceksin cnm
Benim randevum 1 de
Kabızlık için doktorun mu söyledi cnm ?
Doğumdan önce lavman yapılıyor

Benim randevum 1 de
Kabızlık için doktorun mu söyledi cnm ?
Doğumdan önce lavman yapılıyor
Evet kabız olma dedi Ayyy istemiyorum o nasıl birsey ya anne olmak çok zormuş sağlıkla gelsin diye bütün uyuyamadan dua ettim valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Evet kabız olma dedi Ayyy istemiyorum o nasıl birsey ya anne olmak çok zormuş sağlıkla gelsin diye bütün uyuyamadan dua ettim valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
amin canım inşalla
Sen yine de dinlen doğumda bize enerji lazım
Lavman kötü birşey değil canım fitil gibi düşün birkaç saniyede yapılıyor. Bağırsaklar boşalsın diye

amin canım inşalla
Sen yine de dinlen doğumda bize enerji lazım
Lavman kötü birşey değil canım fitil gibi düşün birkaç saniyede yapılıyor. Bağırsaklar boşalsın diye
Bn o da zor birseydir diye korkmuştum biz kadınlara kolay birsey yok çünkü

Benim ilk doğumda şişlikler indikten sonra 1 haftada 7 kg gitmişti birden şu an ödem falan var demiştin sende bacaklarinda ondandır.Bende hiç sezeryan yapıp eve geldim şu kadar kilo gitti diyenleri hiç anlayamadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…