Bende hala bekliyorum her gün mesaj sriyolar daha dogurmadan mi diye haftam var ama lekelenme filan olunca hemen olacak sandık bu kız çok nazlı olacak her gün tetikteyim yoksa dursun da içimde kalmayacak en son iki hafta
Sezaryen mi doğum yaptın canım? Ödem olabilir öyleyse serumlardan kaynaklı ben doğumdan 1 hafta sonra ilk tartıya çıkmıştım anca 4 kg gitmişti. Şimdi de +2 daha gitmiştir, tüm kiloları kendime almışım yani oluyor öyle
İlkinde 6 gitmişti hastaneden geldiğim gibi tartılmıştım. Hiç gitmemiş olması inkansız gibi canım bir yanlışlık olmasın. Bebek, plasenta, su derken en az 4-5 gider bence. Bende 10 galan bekliyordum tabii ama öyle olmadı. Ama sonrasında her geçen gün kilo kaybettim
Sezaryen yaptım ve bacaklarım ayaklarım filinkiler kadar nerdeyse ve büyük tuvalete de çıkamıyorum desem yeridir, duphalac kullanınca çıkıorum. Ondan sanırım neyse bol emzirmeye devamkee
Sezaryen yaptım ve bacaklarım ayaklarım filinkiler kadar nerdeyse ve büyük tuvalete de çıkamıyorum desem yeridir, duphalac kullanınca çıkıorum. Ondan sanırım neyse bol emzirmeye devamkee
Canım maşallah diim benimki kolay oldu ya, hatta hemşireler ilk doğumunuz değildir herhalde dedi yoo dedim ilk şaşırdılar. Ama bünyeden bünyeye değişir sanırım, benim acı eşiğim yüksektir ondan sanırım umarım seninki de kolay olur, hayırlı doğumların olsun inşallah
Canım maşallah diim benimki kolay oldu ya, hatta hemşireler ilk doğumunuz değildir herhalde dedi yoo dedim ilk şaşırdılar. Ama bünyeden bünyeye değişir sanırım, benim acı eşiğim yüksektir ondan sanırım umarım seninki de kolay olur, hayırlı doğumların olsun inşallah
40.haftaya girdim bende doğurmadım kızlar ve sancım kasılmam falan da yok ne olacak bilmiyorum büyük ihtimal haftaya kadar gelmezse suniyle başlıycaz ki onu da hiç istemiyorum inşallah normal sancılarımla doğum yaparım Allahım bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın bugün randevum var bakalım ne der doktor beni de arayan arayana doğurmadın mı diye mahallede benden 2-3 hafta sonra olanlar bile yaptı