2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Sezaryen yaptım ve bacaklarım ayaklarım filinkiler kadar nerdeyse ve büyük tuvalete de çıkamıyorum desem yeridir, duphalac kullanınca çıkıorum. Ondan sanırım neyse bol emzirmeye devamkee

Bende yarın kısmetse sezeryan olucak ilk ayağa kalkmak dedikleri kadar zor oldumu acaba
Canım maşallah diim benimki kolay oldu ya, hatta hemşireler ilk doğumunuz değildir herhalde dedi yoo dedim ilk şaşırdılar. Ama bünyeden bünyeye değişir sanırım, benim acı eşiğim yüksektir ondan sanırım umarım seninki de kolay olur, hayırlı doğumların olsun inşallah

Ozaman benim zor olur acı eşiğim benim çok düşük kan aldırırken bile ağlıyorum ama inşallah rabbim dayanma gücü verir o anda

40.haftaya girdim bende doğurmadım kızlar ve sancım kasılmam falan da yok ne olacak bilmiyorum büyük ihtimal haftaya kadar gelmezse suniyle başlıycaz ki onu da hiç istemiyorum inşallah normal sancılarımla doğum yaparım Allahım bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın bugün randevum var bakalım ne der doktor beni de arayan arayana doğurmadın mı diye mahallede benden 2-3 hafta sonra olanlar bile yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…