Sezaryen yaptım ve bacaklarım ayaklarım filinkiler kadar nerdeyse ve büyük tuvalete de çıkamıyorum desem yeridir, duphalac kullanınca çıkıorum. Ondan sanırım neyse bol emzirmeye devamkee
Kizlar instagramdan aldigim bantlar geldi basta guvenememistim diger sayfalara gore daha uygun diye ama gayet guzel geldi almayi dusunenler baksin benim buldugum en uygun fiyatlar burda
Selam kızlar
Takvim doldu ama benim kızımın gelmeye niyeti yok. Kontrolüm vardı 3 cm açılmam var ama sancım yok. Pazartesi gününe kadar bekleyelim dedik. Bebek bayağı aşağı inmiş sancın olursa suyun gelirse hiç bekleme dedi
Selam kızlar
Takvim doldu ama benim kızımın gelmeye niyeti yok. Kontrolüm vardı 3 cm açılmam var ama sancım yok. Pazartesi gününe kadar bekleyelim dedik. Bebek bayağı aşağı inmiş sancın olursa suyun gelirse hiç bekleme dedi
Kontrole geldim kızlar bebeğin başı daha basmıyor dedi doktor ve bildiğiniz hızlandırmak için alttan perişan etti beni 2 cm açıklık var dedi nst bekliyorum artık 3 güne bir düşecek kontroller suni vermek istemem inşallah kendi sancın olur dedi artık bekliycem mecbur Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin
Kızlar kahverengi sümüksü akıntılar geliyo yoğun bı şekilde önemli bişey mi bu anlayamıyorum ki pazartesi kontrolüm var geçen hafta pembe akintilar olmuştu geçmişti
Kızlar kahverengi sümüksü akıntılar geliyo yoğun bı şekilde önemli bişey mi bu anlayamıyorum ki pazartesi kontrolüm var geçen hafta pembe akintilar olmuştu geçmişti
Canım ilk kızımda nişan geldi kahverengi sümüksü 2 gün sonra doğum oldu ama senin neden ara ara böyle oluyo hiç anlamadım acaba asıl şimdi mi geliyor nişanın? 2 gün daha var arayıp bir sorsan mı tekrar senin kız çok beklemeyecek sanki
Canım ilk kızımda nişan geldi kahverengi sümüksü 2 gün sonra doğum oldu ama senin neden ara ara böyle oluyo hiç anlamadım acaba asıl şimdi mi geliyor nişanın? 2 gün daha var arayıp bir sorsan mı tekrar senin kız çok beklemeyecek sanki
Canım görüntü için kusura bakmayın ama böyle geliyo anlamadım ki herkes bişey diyo doktor kanama olursa gel demişti onun dışında pazartesi randevum var rahim acildikcami geliyo böyle gelmesede kokusuz su gibi peçete islani veriyo enfeksiyon filan yok çatı muaynesinde direk kültür aldi her şey temiz çıkmıştı mesaj attım doktoruma mecburen resimde attım
Missyloves
Canım normal akıntıya benzemiyor benim bi tık daha koyuydu bundan ama büyük ihtimal doğum çok yakın iyi yapmışsın doktora atmakla en iyisini o bilir sanki bir çatı muayenesi olsan iyi olur açılman artmış olabilir böyle belirtisizlik de zor gerçekten
Kontrole geldim kızlar bebeğin başı daha basmıyor dedi doktor ve bildiğiniz hızlandırmak için alttan perişan etti beni 2 cm açıklık var dedi nst bekliyorum artık 3 güne bir düşecek kontroller suni vermek istemem inşallah kendi sancın olur dedi artık bekliycem mecbur Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin
Pperlasmom
İlk kızım suni sancıydı canım çok zordu çok ağlamıştım doğumhanede ama ikinci kızım kendi sancımla olmuştu kat kat daha kolaydı ama doğurduktan sonra hepsi unutuluyor yeter ki sağlıkla dünyaya getirelim artık suniyle de olursa 1 gün çekicem sıkıntı sonu hayırlı olsun. Doktorda bebeğin başı bassa çabuk açılır dedi inşallah beklemedeyim bende