2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sezaryen yaptım ve bacaklarım ayaklarım filinkiler kadar nerdeyse ve büyük tuvalete de çıkamıyorum desem yeridir, duphalac kullanınca çıkıorum. Ondan sanırım neyse bol emzirmeye devamkee
Sen ödemlerini daha atamamışsın kiloyu dert etme şimdi şişliklerin inince belli olur bol bol su iç daha kolay atarsın

Kizlar instagramdan aldigim bantlar geldi basta guvenememistim diger sayfalara gore daha uygun diye ama gayet guzel geldi almayi dusunenler baksin benim buldugum en uygun fiyatlar burda

Eklentiler

• 9BBDED1D-0898-44E8-8DF2-9D05D28CDEF8.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 53
  • C4E09E12-80CD-435B-A91D-0C112EB36C08.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 52
Hadi bakalim insallah saglikla gelsin kuzucuk pazartesiye kadar durcak mi bakalim

Kontrole geldim kızlar bebeğin başı daha basmıyor dedi doktor ve bildiğiniz hızlandırmak için alttan perişan etti beni 2 cm açıklık var dedi nst bekliyorum artık 3 güne bir düşecek kontroller suni vermek istemem inşallah kendi sancın olur dedi artık bekliycem mecbur Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

Kızlar kahverengi sümüksü akıntılar geliyo yoğun bı şekilde önemli bişey mi bu anlayamıyorum ki pazartesi kontrolüm var geçen hafta pembe akintilar olmuştu geçmişti

Kızlar kahverengi sümüksü akıntılar geliyo yoğun bı şekilde önemli bişey mi bu anlayamıyorum ki pazartesi kontrolüm var geçen hafta pembe akintilar olmuştu geçmişti
Canım ilk kızımda nişan geldi kahverengi sümüksü 2 gün sonra doğum oldu ama senin neden ara ara böyle oluyo hiç anlamadım acaba asıl şimdi mi geliyor nişanın? 2 gün daha var arayıp bir sorsan mı tekrar senin kız çok beklemeyecek sanki

Canım görüntü için kusura bakmayın ama böyle geliyo anlamadım ki herkes bişey diyo doktor kanama olursa gel demişti onun dışında pazartesi randevum var rahim acildikcami geliyo böyle gelmesede kokusuz su gibi peçete islani veriyo enfeksiyon filan yok çatı muaynesinde direk kültür aldi her şey temiz çıkmıştı mesaj attım doktoruma mecburen resimde attım

6 günün var daha belki kendi gelir canım
Öncekiler suni sancı ile mi oldu

keske foto atmasaydin sormak istedigin kisi veya kisilere ozelden gonderseydin

P perlasmom İlk kızım suni sancıydı canım çok zordu çok ağlamıştım doğumhanede ama ikinci kızım kendi sancımla olmuştu kat kat daha kolaydı ama doğurduktan sonra hepsi unutuluyor yeter ki sağlıkla dünyaya getirelim artık suniyle de olursa 1 gün çekicem sıkıntı sonu hayırlı olsun. Doktorda bebeğin başı bassa çabuk açılır dedi inşallah beklemedeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…