2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Acıklı koyulu geliyo zaten canım doktordan haber bekliyorum.

keske foto atmasaydin sormak istedigin kisi veya kisilere ozelden gonderseydin
Atmaktan çekindim ama burda bı çok kişi doğum yaptı neyin ne olduğu bilinmediği için danışmak istedim en basitinden gören çok olur yardımcı olur diye. Sonuçta hepimizin yaşayacağı şey bu tür paylaşımlarda yapıldı. Keyfen atılan bişey değil .

doğum yaptım bu sabah. 39+3te 49 cm 2600 ismi Berfu O kadar ufak ki. Tansiyonum 19a çıktığı için sersem gibiyim hala. Dikişlerim acımıyor öyle ama mide bulantısı ve çarpıntı zorluyor. Ama uyandıramıyorum hiç emzirmek için.

Gözün aydın canım Rabbim şifa versin ayrıca umarım mide bulantın da çarpıntında hemen geçer

Bende ilkinde suni aldım kendi sancım nasıl olur bilemiyorum eminim daha kolaydır. İnşallah doğal sancılarımız gelir ne diyelim

Merhaba. Ben bebeğimi sujok el masajıyla aşağı indirmeyi denedim ve masaja başladığım gün indi. Denemek isterseniz fotoğrafta çember içine aldığım bölgeye ok işareti yönünde yüzük parmağı ve orta parmak arasına doğru bastıra bastıra masaj yapın. Masajdan önce lavanta yağı, yasemin yağı, çörekotu yağı, yoksa zeytinyağı sürün bölgeye. Masajı varsa kabuklu cevizle, cevizin sivri kısmını bastırarak yaparsanız daha hızlı sonuç alırsınız.. Varsa bölgeye kına da yakabilirsiniz, turuncu renk sujokta organın oksijenlenmesini ve hareketlenmesini sağlar.

Eklentiler

• 20201211_172853.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Ayy çok teşekkür ederim gerçekten bu durum bni çok rahatlattı
Rica ederim canım şuan kızım 24 günlük ve ben bu sürece biraz daha alıştım gibi. İnşallah sen de kısa zamanda alışır toparlarsın kendini. Yalnız değilsin canım alışcaz.

Bugün vajinal muayene sonrası kanamam oldu. Doktorum normal olduğunu ama kahverengiye dönmesi gerektiğini söyledi. Kırmızı devam ederse haberim olsun dedi. İlk kızımda muayene sonrası kanama olmamıştı ama şimdi olunca birden panik oldum

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah kesinlikle bambaşka bir duygu

Canım 4 cm olunca epidural yapılıyor ondan öncesinde yapılmıyor. Ağrıları hissetmiyorsun kasılmaları hissediyorsun doğurabilmek için. Kasılmam gelince ıkındım büyük tuvalet yapacak gibi iki ıkınmada oldu benim.

Vuruldun mu yani canım doktorun hala yazmadı kana çevirir gibi akıntım oluyo hala devam ediyo

Benim iki gün devam etti canım yapıldıktan sonra oda normalmiş . Ama şuan haber bekliyorum her an gidebilirim yoğun bı şekilde akıntım var

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kırmızı mı oldu canım
Ne zaman kahveye döndü ?
Senin bayadır var sanırım bahsediyordun
Bu gelen nisanmis kivrandirici ağrım olursa gideceğim öyle yazmis bekliyorum adet sancısı gibi sancım var şuan . Ama mantıksız herkesin ağrı eşiği çok farklıdır şuan hissediyorum ben zaten.

Vuruldun mu yani canım doktorun hala yazmadı kana çevirir gibi akıntım oluyo hala devam ediyo
Kuzum epidurali ben sadece belden iğne zannediyordum. Öyle değilmiş. Önce belimden iğne yapıldı. Sonra beni soluma yatırıp cenin pozisyonunu aldırdılar. Bacaklarımı çekebildiğim kadar karnıma çekmemi başımı da eğebildiğim kadar göğsüme eğmemi istediler. Kemiklerin arası açılması için. Sonra ince bi tane hortum soktular bi makineye bağladılar. O makine sürekli ilaç verdi uyuşturmak için. O kadar kolay bi işlemdi ki zaten iğne yapıldığı için ne hortumu hissettim ne de bir acı. Epidural takılınca bebek gibi oldum. Hiç ağrı hissetmedim canım yanmadı. Kasılmaları hissettim sadece o kadar o da canımı yakmadı. Yine olsa yine epidural isterim net.

Bu gelen nisanmis kivrandirici ağrım olursa gideceğim öyle yazmis bekliyorum adet sancısı gibi sancım var şuan . Ama mantıksız herkesin ağrı eşiği çok farklıdır şuan hissediyorum ben zaten.
Evet canım benim nişanımda böyle geldi ve geldiğinde adet ağrıları gibi ağrım vardı. Pazar öğlen nişanım geldi pazartesi akşam hastaneye yatırdı doktorum sabahına oldu benim doğum. Nişanım geldiğinde bu hafta içinde her an olabilir hazırlıklı ol demişti doktorum bana. Ertesi gün ağrılarım dayanılmayacak hale gelince yatırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…