2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Korkuyorum kuzum ben bizimkinin elleri çok aktif, bandı çıkarır eder uyursam fark edemem diye ben de çok bakmak istemiyorum bize de zararlı of bilmiorum ağlıorum şu an yavrumu böle görmek çok üzdü
Canım dün gece 12 gibi grlmiştik hastaneye aynı senin gibi korkmuş yavrumu öyle görünce ağlamıştım şimdi seni çok iyi anlıyorum . Ama gerçekten merak etme güzelce besle inşallah sarılık değeri düşecek ve taburcu olacak. Az önce hemşire geldi bizimkinin değeri 10 a düşmüş çok şükür şimdi ışığı kapattı giydirdim üstünü yarın tekrar kan alıp bakacaklar yükselme var mı diye . Sende korkma iyi beslenmesi lazım sadece ben emziriyorum emzirirken diğer tarafı sağıp ilave olarak içtiği kadar sağdığımı da parmak enjektörle veriyorum .
Gecmis olsun canlar duzelecek insallah bebisler guclu durun sutleriniz gitmesin hepimiz gecirdik hemen hemen sariligi birakmayin kendinizi C _cedric_ limpido
saolasın canım
Saolasın canım inşallah
Sarilik cogu bebekte oluyor kizlar gececek uzulmeyin guclu durun beyaz florasan isigin altinda gozlerini sapkalariyla kapatip tutun sari giydirin derdi kayinvalidem
Aslında evet mantıklı zaten floresan altında bekletiyorlar mavi ışık gözleri de kapalı şekilde

Eşim dayanamamış, ameliyatlı eşim ben de kalayım refakatçi demiş geldi yanıma çok şükür ikimizi de hızlı pcr testi yaptılar ıy iğrenç biraz daha iyiyim o gelince

Sarilik cogu bebekte oluyor kizlar gececek uzulmeyin guclu durun beyaz florasan isigin altinda gozlerini sapkalariyla kapatip tutun sari giydirin derdi kayinvalidem
Canm o sarı giydirme sarı örtü felan ise yaramıyor çocuğun beyaz ışığa ihtiyacı varken sarı tülbent mantığını bir türlü anlayamadım ,annem banada almıştı hiç kullanılmadim yalandan çantada geziyor gönül alıyoruz

Canım çok geçmiş olsun . İnşallah çabucak atlatıp çıkacaksınız hastaneden. Güçlü ol sen ki bebeğin de senden güç alsın

Ben de annem ve kayınvalidemin ısrarıyla örttüm beşiğine, sonuç:hastanedeyiz inanarak da yapmadım çok saçma bi adet, ay bi ton böle saçma şey var ya. Kaynanama göre bebeğin beline tülbent sarıp kaldırcakmışım yataktan, kucağıma alcağm zmn altına yastık koycakmışım, yav he he hıhı anne tamam dedim sonra devammkeee bu arada bugün 5. günümüz, göbek bağımız düştü teyzeleri iyi ki yıkamamışız, sadece ılık suyla pamukla sildik 1 kez, iyice kurusun göbeği ilk kez yıkıcaz yavrumu

Emziren anneler bu kolostrumdan normal sute kac gunde geciyor? Benim sezaryanim carsambaydi biraz rengi degisti ve goguslerim sis ve daha hasas normal mi bu?

gecmis olsun insAllah hemencik atlatirsiniz. Allahtan benim kayinvalidem uzakta ama yakin olmasada pek karismazdi. Ne cabuk dusmus masAllah. Bende keskinlikle dusmeden yikamiycam.

Benim 4. günde normal süt rengine döndü canım, bu arada teşekkür ederim
Simdiye gelmesi lazim canim ilik suyla masaj yap sertlik yok dimi goguslerinde
Bana 3.-5. gun arasi dediler sezaryanla dahada gec olabilir dediler bu aksam sismeye ve acimaya basladi oyle sert degil yapiyorum. Emzirdikzen sonra gogusler bosmu olmali yani s1k1nca gelmemeli demi

Bana 3.-5. gun arasi dediler sezaryanla dahada gec olabilir dediler bu aksam sismeye ve acimaya basladi oyle sert degil yapiyorum. Emzirdikzen sonra gogusler bosmu olmali yani s1k1nca gelmemeli demi
Emzirince boş oluyor canım ama sıkınca da yine de gelio, belki de tam boşaltamıodur minnoşun. Sağmayı dene istersen o beni çok rahatlatıo. Zaten mama takviyesi yaptğımdan artık biberonla arada sütümü de veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…