tugcekb
canım sarılık için bence bi önlem yok, ben hem emzirdim hem mama verdim yine de oldu. Hele ki erken doğdu bizimkiler, kaçınılmaz son gibi bi şey sanki. İnşallah seninki olmaz bizim 14tü değerimiz 2 gün sonra 17ye çıktı o gece yattık hastanede, çıkarken 9a düştü ertesi gün de 8.5a çok şükür. Doktoru 1 hafta daha mama vercez sonra kontrole gelin o zaman mamayı keselim dedi. Umarım mamaya bir daha ihtiyaç duymayız.
dun 14.5tu bizimkininde ama artti sanki cumartesi kontrole cagirmisti yarin mi gotursem acaba diyorum ama esim bugun ise basladi araba kullanabilir miyim sanmiyorum
dun 14.5tu bizimkininde ama artti sanki cumartesi kontrole cagirmisti yarin mi gotursem acaba diyorum ama esim bugun ise basladi araba kullanabilir miyim sanmiyorum
Biz de ikinciyiz bizden önde sadece siz varsınız sana sorabiliyorum o yüzden olacakları benim kızım da öyle şuan konuşurken yüzüme bakıyor yalnızca ama çok uzun süre dikkatini toplayamıyor henüz. Güldürmeye çalışıyorum saf saf bakıyor sadece
Yaptım ama biberon tutmuyor sanırım daha çok küçük ve yoğun bakımdan sarılık artı beslenememe sorunu ile dün taburcu oldu.
yavaş yavaş kabul edecektir değil mi biberonu
Bazen bebekler biberon almak istemeyebiliyor. Güzel emse biberon şart değil aslında ama güçlü ememiyor dediğin için belki o şekilde verebilirsin diye düşünmüştüm. Olmuyorsa kaşıkla falan biraz içebilir belki
Kizlar burda konusulmustur ama ben son gunlerde hic giremedigim icin kacirmis olabilirim, sarilik icin onerileriniz var mi? Sadece kendi sutumle besliyorum sadece bugun 1 kez cok az mama verdim emzirmeden once
Ayni durumdayim bende 39+2 yim haftaya saliya kadar suyum gelmezse diger secenekleri konusucaz demisti doktorum ayni karari vermem gerekicek gerci benimki daha kanala bile girmedi seninki girdi mi kanala?
Kızlar ilk dogumumda Dr um beni de aynı şekilde tercihte bulunmami istemst ben beklemeyi seçtim tmm 3gun daha bekleriz dedi tam 41 haftalık olmuştu suni sancı verdi 8 saat sancı sonunda şükür normal dogumum oldu..Bence Dr unuzla konuşup bekleyebilirsiniz...ikinci dogumumu da 42haftalik dogurmustum benim kızlar gelmek bilmiyor bunda da 43ü beklemem inşallah tam 40da geliverir zîra sabirsizlaniyor insan son haftalar
Banyodan sonra rengi açılmış canım ama hala duruyo göbeğinde bizimde. O da gider heralde kendi. Senle aynı gün doğum yaptık heralde biz demi? 8 aralık benimki.
Canım bende 7 aralıkta yaptım doğum bizimkisi erken düştü ama senin dediğin gibi kurumuş kan pıhtısı şeklinde duruyo bişey olacağını sanmıyorum hepimizde aynı baksana
Canım sarılık yüzde başlıyor aşağıya doğru iniyor, bizim 11 çıktı, vücudunda sarılık var bacağa inmedi, aşağıya doğru takip et, tenine parmağını basarak sür, sarı iz kalırsa sararmıştır. İlerlemesini kontrol et, bu akşam bak, yarın sabah bak.
Benim ilk dogumum bahsettigin gibi oldu canim. 40+0 da suni sanciyla baslatmisti dr.um. Ne nişan gelmişti ne suyum. Acilmamda 1 cm falandi. Şimdikiaklim olsa biraz daha beklerdim diye düşünüyorum. Gerçi şu an da 39+1deyim. Sanci falan bir belirtim yok. Dün jontrole gittigimde 3 cm açılma var dedi. C.tesi tekrar gidicem açılma 4-5 cm olmuşsa yatış yapabiliriz dedi. Ben de onu dusunuyorum mesela. Suyum nişanim gelmezse yatış yapip napicak diye. Çünkü suni vermeyi düşünmüyorum demisti dr.um. H.sonu da girecek araya. Sancim olmazsa boşuna hastanede yatmak istemiyorum. Benim de kafam baya karışık.
Hiç bi belirti olmadan direk suni sancı ile bilmiyorum bebeği fazla strese sokar gibi geliyor aynı durum yeğenim de oldu doktor yatırdı tam haftasında bastı suni sancıyı sbh erkenden gece oldu bebek strese girdi asla açılma olmadı sancı da artmadı gelin gayet normal duruyordu. Bebeğin kalp atışları kötüye gitti diye yaklaşık 15 saat sonra sezeryana aldılar
Ayni durumdayim bende 39+2 yim haftaya saliya kadar suyum gelmezse diger secenekleri konusucaz demisti doktorum ayni karari vermem gerekicek gerci benimki daha kanala bile girmedi seninki girdi mi kanala?
Bilmiyorum ki benim doktor henüz beni hiç nst sokmadı ve alttan muane hiç olmadım. Kızımda da beni nst sokmamıştı. Şimdi gebelikte de istemedi hiç ama açılma var mı diye de bakmadı ultrasonda bakıyor suyu iyi hareketleri iyi diyip gönderiyor
Kızlar ilk dogumumda Dr um beni de aynı şekilde tercihte bulunmami istemst ben beklemeyi seçtim tmm 3gun daha bekleriz dedi tam 41 haftalık olmuştu suni sancı verdi 8 saat sancı sonunda şükür normal dogumum oldu..Bence Dr unuzla konuşup bekleyebilirsiniz...ikinci dogumumu da 42haftalik dogurmustum benim kızlar gelmek bilmiyor bunda da 43ü beklemem inşallah tam 40da geliverir zîra sabirsizlaniyor insan son haftalar