Az emiyorsa sağ canımSonra uyuyor mu? Eğer uyuyorsa demek ki doymadığından uyumuyor. Çok az az emiyor zaten. Çünkü uyumasıda lazım
Canım ben henuz dogum yapmadım ama kendıme gümüş kapaklardan aldım onlar cok etkılıymıs bide bebegı emzirmeden once birazcık sütünden sık meme uclarının kenarlarına yay krem sürer gbi . Emzirdikden sonrada aynı sekılde yap canım Annemlerden kalma bilgi . Ama gümüş kapak olayına bak istersen ben ebebekten aldım en ucuz orda :)Kızlar 2 gün oldu doğum yapalı gögüslerim yara içinde kaldı kanıyor acıyor bebiş emince. Ne yapmalıyım bi öneriniz var mı krem falan gibi
Canım hayırlı dogumun olsun insaAllah . Senjnle gunlerımız aynı bende beklıyorum ama benım suan akıntım cogaldı bide bebek cok hareketlı inşaAllaah bende kısa zamanda dogurum :)Hastanedeyim suyumun gelmesini bekliyoruz.
Sancım gelip gidiyor.
Sizden dua istiyorum.
Hakkınızı helal edin.
Bence ben
Benfe daha duruyorum
Yaptım ama biberon tutmuyor sanırım daha çok küçük ve yoğun bakımdan sarılık artı beslenememe sorunu ile dün taburcu oldu.Az emiyorsa sağ canım
Uyumadığı zamanlarda sağdığın sütü içirirsin. Ben tam boşaltamazsa sağıyorum 20 cc falan çıkıyor ama olsun daha sonra gerek görürsen içiriyorum. Emip de uyumazsa bakışıp sohbet ediyorum gözleriyle beni arıyor dinliyor ağzı açık bakınıyorGerekirse kucağımdayken yemek yiyorum. Maşallah şimdilik güzel uyuyor arada sancısı oluyor ağlıyor bacaklarını ittirip gazını çıkartıyorum. İlk kızım öyleydi memeden çektiğim an uyanırdı. Şimdi ben mi daha tecrübeliyim yoksa her bebekte farklı mı oluyor bilemiyorum
Dış gebelik olabilir canımAslında 8 aralıkta silik çizgiyle öğrendim pozitif olduğumu direk beta verdim 22 cıktı 2 gün sonra 66 ya yükseldi bu sonuçtan sonra 2 gün sonra bidaha beta 160 a yükseldi dr iki gün bekleyelim bidaha beta veririz dedi verdim ama düşüyor 160 dan 151 e düştü vajinal muayenede gebelik görünmüyor karındansa görünmüyor ama dr kana göre gebesin diyor ama bnm icim darmaduman yarın tekrar çağırdı ama gidesim bile yok bide bütün gebelik belirtilerim var
Hâlâ anlamadım dış gebelik yok boş gebelik demiyor
Ama 5+3de görünmez mı kesecigimiz
Ben şekerli su verdim tatlım her gün 2 çay kaşığı doğumdan itibaren, çok şükür fazla ilerlemeden düşüşe geçti değerimiz. Tartışmalı bi konu ama mantığıma uyduğu için ben vermeyi tercih ettim.Kizlar burda konusulmustur ama ben son gunlerde hic giremedigim icin kacirmis olabilirim, sarilik icin onerileriniz var mi? Sadece kendi sutumle besliyorum sadece bugun 1 kez cok az mama verdim emzirmeden once
Canim mama vereceksen emzirmeden sonra ver sonra sıkıntı yaşarsınKizlar burda konusulmustur ama ben son gunlerde hic giremedigim icin kacirmis olabilirim, sarilik icin onerileriniz var mi? Sadece kendi sutumle besliyorum sadece bugun 1 kez cok az mama verdim emzirmeden once
Ben de ben deBenfe daha duruyorum
Hanımlar doktorunuza hediye aldınız mı ya da almayı düşünüyorsanız neler aldınız önerileriniz var mı kontrole gidince götürmek istiyorum ilgisinden memnun kaldığım için.
Kızlar bugün 39+3 üm pazartesi günü 40 hafta doluyor. Bugün ki kontrol de doktorum pazartesine kadar eğer bebek gelmez ise sabah erkenden gel yatış yap suni sancı verelim dedi. Beklemek istiyorsan eğer riski kabul ediyorsun denektir nst yaparız suyuna bakarız duruma göre uygunsa şartlar 1 hafta daha bekleyebilirsin dedi. Kilosu da ölçümlere göre iyi gidiyor her geçen gün kilo da alıyor bebiş bu sefer beklesem daha çok kilo alıcak ya çok dikişim olacak ya da normal doğum için riskli Dicek hadi sezeryan derse diye korkuyorum. Beklemesem pazartesi direk suni sancı alsam hiç bi belirti olmadan o da bana doğal gelmiyor en aZım nişan ya da su gelseydi diyorum. Ne yapıcam bilemedim sizler olsaydınız ne yapardını acaba
Merhaba kızlar. Doğum hikayemi yazayım sezaryen olacaklara cesaret olsun.15 Aralıkta sabah 9da yatışım yapıldı. 9 buçuk gibi ameliyathaneye alındım. Spinal iğne yapıldı. Belimde birazcık yanma oldu. İki dk içinde komple uyuştu belden aşağısı. Başımdaki ebe çok hoşsohbetti. Güle oynaya bebiş geldi. Ameliyathaneyi ayağa kaldırdı. Bu çok fena bişey yandın sen dediler. Saat 10:05te dünyaya geldi oğlum 51 cm 3475 gr olarak. Doğum fotosu da çektirdik. Sonra odaya geçtik. Oğlumu küvöze aldılar. Bir gün kaldı. Dün öğleden sonra taburcu olduk. İlk iki gün biraz ağrılarım oldu. Ağrı kesici içince iyiyim. Şimdi evimizdeyiz çok şükür. Doğumu bekleyenler de bir avazda kurtulsun inşallah. Cennet kokusu var bu bebelerde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayni durumdayim bende 39+2 yim haftaya saliya kadar suyum gelmezse diger secenekleri konusucaz demisti doktorum ayni karari vermem gerekicek gerci benimki daha kanala bile girmedi seninki girdi mi kanala?Kızlar bugün 39+3 üm pazartesi günü 40 hafta doluyor. Bugün ki kontrol de doktorum pazartesine kadar eğer bebek gelmez ise sabah erkenden gel yatış yap suni sancı verelim dedi. Beklemek istiyorsan eğer riski kabul ediyorsun denektir nst yaparız suyuna bakarız duruma göre uygunsa şartlar 1 hafta daha bekleyebilirsin dedi. Kilosu da ölçümlere göre iyi gidiyor her geçen gün kilo da alıyor bebiş bu sefer beklesem daha çok kilo alıcak ya çok dikişim olacak ya da normal doğum için riskli Dicek hadi sezeryan derse diye korkuyorum. Beklemesem pazartesi direk suni sancı alsam hiç bi belirti olmadan o da bana doğal gelmiyor en aZım nişan ya da su gelseydi diyorum. Ne yapıcam bilemedim sizler olsaydınız ne yapardını acaba
Benim pazar sezeryan erken gelecek dedi ama duruyor halaBence ben
Ben randevu almıştım iptal edeyim o zaman takmıyorlarsa, ne zaman olacağı belli değil nasıl denk gelcek dediğin gibi .bizim 40 çıktı canım sağlık ocagında ebeye sordum spiral taktırıcam nasipse ama ilk adette takılıyo dedi ne zaman adet olcam onuda bilmiyorum çok saçma adetin 2.günü takılıyomuş ansızın adet olcam 2. güne randevuyu nasıl bulcamprezervatife devam ebe ilk adetini olana kadar kendi bildigin gibi korun, diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?