2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sonra uyuyor mu? Eğer uyuyorsa demek ki doymadığından uyumuyor. Çok az az emiyor zaten. Çünkü uyumasıda lazım
Az emiyorsa sağ canım
Uyumadığı zamanlarda sağdığın sütü içirirsin. Ben tam boşaltamazsa sağıyorum 20 cc falan çıkıyor ama olsun daha sonra gerek görürsen içiriyorum. Emip de uyumazsa bakışıp sohbet ediyorum gözleriyle beni arıyor dinliyor ağzı açık bakınıyorGerekirse kucağımdayken yemek yiyorum. Maşallah şimdilik güzel uyuyor arada sancısı oluyor ağlıyor bacaklarını ittirip gazını çıkartıyorum. İlk kızım öyleydi memeden çektiğim an uyanırdı. Şimdi ben mi daha tecrübeliyim yoksa her bebekte farklı mı oluyor bilemiyorum

Kızlar 2 gün oldu doğum yapalı gögüslerim yara içinde kaldı kanıyor acıyor bebiş emince. Ne yapmalıyım bi öneriniz var mı krem falan gibi
Canım ben henuz dogum yapmadım ama kendıme gümüş kapaklardan aldım onlar cok etkılıymıs bide bebegı emzirmeden once birazcık sütünden sık meme uclarının kenarlarına yay krem sürer gbi . Emzirdikden sonrada aynı sekılde yap canım Annemlerden kalma bilgi . Ama gümüş kapak olayına bak istersen ben ebebekten aldım en ucuz orda :)

Hastanedeyim suyumun gelmesini bekliyoruz.
Sancım gelip gidiyor.
Sizden dua istiyorum.
Hakkınızı helal edin.
Canım hayırlı dogumun olsun insaAllah . Senjnle gunlerımız aynı bende beklıyorum ama benım suan akıntım cogaldı bide bebek cok hareketlı inşaAllaah bende kısa zamanda dogurum :)

Kizlar burda konusulmustur ama ben son gunlerde hic giremedigim icin kacirmis olabilirim, sarilik icin onerileriniz var mi? Sadece kendi sutumle besliyorum sadece bugun 1 kez cok az mama verdim emzirmeden once

Yaptım ama biberon tutmuyor sanırım daha çok küçük ve yoğun bakımdan sarılık artı beslenememe sorunu ile dün taburcu oldu.
yavaş yavaş kabul edecektir değil mi biberonu

Dış gebelik olabilir canım

Kizlar burda konusulmustur ama ben son gunlerde hic giremedigim icin kacirmis olabilirim, sarilik icin onerileriniz var mi? Sadece kendi sutumle besliyorum sadece bugun 1 kez cok az mama verdim emzirmeden once
Ben şekerli su verdim tatlım her gün 2 çay kaşığı doğumdan itibaren, çok şükür fazla ilerlemeden düşüşe geçti değerimiz. Tartışmalı bi konu ama mantığıma uyduğu için ben vermeyi tercih ettim.

Hanımlar doktorunuza hediye aldınız mı ya da almayı düşünüyorsanız neler aldınız önerileriniz var mı kontrole gidince götürmek istiyorum ilgisinden memnun kaldığım için.

Hanımlar doktorunuza hediye aldınız mı ya da almayı düşünüyorsanız neler aldınız önerileriniz var mı kontrole gidince götürmek istiyorum ilgisinden memnun kaldığım için.

Ben ismine özel çikolata yaptırdım canım çikolata atölyesi sitesinden.

Eklentiler

• IMG_20201203_173244.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20201203_172942.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bugün 39+3 üm pazartesi günü 40 hafta doluyor. Bugün ki kontrol de doktorum pazartesine kadar eğer bebek gelmez ise sabah erkenden gel yatış yap suni sancı verelim dedi. Beklemek istiyorsan eğer riski kabul ediyorsun denektir nst yaparız suyuna bakarız duruma göre uygunsa şartlar 1 hafta daha bekleyebilirsin dedi. Kilosu da ölçümlere göre iyi gidiyor her geçen gün kilo da alıyor bebiş bu sefer beklesem daha çok kilo alıcak ya çok dikişim olacak ya da normal doğum için riskli Dicek hadi sezeryan derse diye korkuyorum. Beklemesem pazartesi direk suni sancı alsam hiç bi belirti olmadan o da bana doğal gelmiyor en aZım nişan ya da su gelseydi diyorum. Ne yapıcam bilemedim sizler olsaydınız ne yapardını acaba

Benim ilk dogumum bahsettigin gibi oldu canim. 40+0 da suni sanciyla baslatmisti dr.um. Ne nişan gelmişti ne suyum. Acilmamda 1 cm falandi. Şimdikiaklim olsa biraz daha beklerdim diye düşünüyorum. Gerçi şu an da 39+1deyim. Sanci falan bir belirtim yok. Dün jontrole gittigimde 3 cm açılma var dedi. C.tesi tekrar gidicem açılma 4-5 cm olmuşsa yatış yapabiliriz dedi. Ben de onu dusunuyorum mesela. Suyum nişanim gelmezse yatış yapip napicak diye. Çünkü suni vermeyi düşünmüyorum demisti dr.um. H.sonu da girecek araya. Sancim olmazsa boşuna hastanede yatmak istemiyorum. Benim de kafam baya karışık.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün

Ayni durumdayim bende 39+2 yim haftaya saliya kadar suyum gelmezse diger secenekleri konusucaz demisti doktorum ayni karari vermem gerekicek gerci benimki daha kanala bile girmedi seninki girdi mi kanala?

tugcekb canım sarılık için bence bi önlem yok, ben hem emzirdim hem mama verdim yine de oldu. Hele ki erken doğdu bizimkiler, kaçınılmaz son gibi bi şey sanki. İnşallah seninki olmaz bizim 14tü değerimiz 2 gün sonra 17ye çıktı o gece yattık hastanede, çıkarken 9a düştü ertesi gün de 8.5a çok şükür. Doktoru 1 hafta daha mama vercez sonra kontrole gelin o zaman mamayı keselim dedi. Umarım mamaya bir daha ihtiyaç duymayız.

Ben randevu almıştım iptal edeyim o zaman takmıyorlarsa, ne zaman olacağı belli değil nasıl denk gelcek dediğin gibi .
Sağlık ocağı takiyomuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…