2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah Allah hayırlı eylesin

vala canım gaz sancıları son hızla devam ediyo masajla atlatıyoruz onuda gece daha uzun uyuyo tabi

Canım ben lansinoh krem, susam yağı, kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli ve gümüş kapak hepsini denedim. Gümüş kapak rahatlatsa da tam iyileşme sağlamadı. Sonra her emzirmeden önce göğsümü sıkıp süt sürdüm emzirme bittikten sonra da yine aynı şekilde sütümü sıkıp göğüs ucuna sürdüm ve 15 dk. kadar açık beklettim vaktin oluyorsa yarım saatte bekleyebilirsin. Bir tek bu yöntem rahatlattı beni. İnsanın ilacı kendi vücudundaymış dedim. Bir de benim oğlum uzun süre emiyordu doktorum bir göğsünü 15 dk. ver sonra diğer göğsüne geç dedi o da rahatlattı beni.Son olarak ağzını kocaman açmasını sağla ne kadar çok ağzını açarsa o kadar rahat oluyor emzirmesi. İnternette yöntemi var bak istersen ben o yöntemi uyguluyorum ama bazen yine de çok açmıyor ağzını o zaman da ağlamasını bekliyorum ağladığı zaman veriyorum.
Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt güzel kızını
Kızlar merhaba gaz sancısı için kullandığınız ilaç var mı
2 gün önce doktorum biogia’ya başlattı ama o gaz ilacı değilmiş bağırsak düzenleyiciymiş ona ek olarak bugün sap simplex vermeye başladım biraz rahatlattı gibi. Düzenli kullanımda daha çok etki gösterir diye düşünüyorum

Kızlar iyisiniz insallah . Gerçekten bebek olunca telefonu eline almak bile insanın aklina gelmiyo . Bizde sarılık olduk dün gece yatırdılar 16 di değer 8 e düştü ilk 8 gün olurmuş zaten tekrarlayadabiliyomus ama minigimin yüzü kıpkırmızı oldu o bantlardan . Anne bebek temasını dün gerçek anlamıyla hissettim bı an olsun elimi bırakmadı beni emerken göz temasının olmaması filan çok duygulandım ama çok şükür bugün çıktık. Sütüm gelmeye başladı çok şükür ama ucu pek olmadığı için çok zorlanıyorum mama veriyoruz ama iki gündür çok sistigi için sagmaya çalıştım oda bebek gücünden olmadığından hemen bölgesel şişme yaptı biberona alışır diye henüz denemedim kaşıkla veriyoruz ayrıca beni emiyo. Tam anlamıyla oturamadigim için de zorlanıyorum günlerdir bilmem kaç saat uykuyla duruyorum ama hiç yorgunluk hissetmiyorum çok değişik bir duyguymus bizde durumlar bu şekilde alışmaya çalışıyoruz

Eklentiler

• IMG20201217235648.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 94
Canım gözün aydın olsun bı şekilde kavusuyosun ya unutukuyo hepsi inşallah en kısa zamanda düzene girersin bak bebeğin kilosu iyi onu kafaya takiyodun

Herkese selam telefonu unutanlar kervanına katıldım çok sayfa birikmiş okuyamadım herkes iyidir umarım biz 7 günlük olucaz 12 den sonra göğüs yarası sezeryan acısını geçiyo ve hala geçmedi ne yapsam da çözümü bulan warmı gümüş uç silikon uç ayva çekirdeği jeli lansinoh krem bunların dışında

İnşAllah canım ben başta günde 4 sefer içiyordum. Sonra azalttım tabi.

Bebişin iyileşmesine sevindim canım benim çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha sen bol bol emzir bebeğin yorulduğunda da sağ ver sütünü. Ben pompanın faydasını çok gördüm başta. anne bebek arasındaki bağ çok başka gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah

Çok geçmiş olsun ama biberona alışır diye düşünme ilk zamanlar alışmaz memeye de tutarsan yeterki güzelce doysun kaşık yada şırıngayla yeteri kadar beslenemiyo bence çok zormuş ilk zamanlar allah herkese hayırlı doğum sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Gerçekten oyleymis canım hala inanamiyorum bu benim mi diyorum normalde bende kan alınırken bile morarip bozaran dün kızımın elini tuttum rabbim gerçekten güç veriyo baska hiç bı açıklaması yok bunun inşallah daha da güzel olacak her şey

Gerçekten çok zormuş onu anladım . Şuan gogusumu tam kavrayamadigindan biberon emzik kullanmak istemedim belki daha sonra illaki olur her çocuk bir değil o yüzden riske atmakta istemedim güzel beslenmesi lazımmış sisi indiği için 200 gram düşüş varmış mama takviyesi yap dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…