MaşallahArkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Ben dün hiç iyi değildim.
17 saat sancı çektim.
Bebeğim huzurdu ondan örnek alındı karnımda iken.
Ve bebeğin riske girdiği anlaşıldı.
Beni hemen ameliyata aldılar.
Ameliyat oldum.
Ağrılarım çok var ama çok şükür.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Ama benim için çok zordu.
O an ağladım çünkü annem geldi aklıma dedim oda böyle sancı çekmişti.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
vala canım gaz sancıları son hızla devam ediyo masajla atlatıyoruz onuda gece daha uzun uyuyo tabiBuna çok sevindim inan ki bizim de 9 günümüz kaldıBende uyandırmıyorum artık kendi uyanıyor acıkınca maksimum 3.5 saat uyudu bugüne kadar en fazla. geceleri farketti mi peki gaz sancılarından hala ağlıyor mu geceleri yoksa o da mı azaldı?
onuda sormuştum da sağlık ocagında takmıyolarmışBen randevu almıştım iptal edeyim o zaman takmıyorlarsa, ne zaman olacağı belli değil nasıl denk gelcek dediğin gibi .
Sağlık ocağı takiyomuymus
Buna da sevindim canım vallavala canım gaz sancıları son hızla devam ediyo masajla atlatıyoruz onuda gece daha uzun uyuyo tabi
Ben de daha doğum yapmadım oğluşu bekliyoruzBende henüz doğum yapmadım
2 3 gun agri oldu canim sonra azaldi ama 1 hafta agri oluyorAmeliyat ile doğum yapan hanımlar
Kaç günde ayağa kalktınız.
Kaç ağrılarınız kesildi.
Ben dün bu saatlerde oldum.
Ama hiç halim yok.
Ağrılarım çok.
Şanlı hiç geçmeyecek gibi hissediyorum
Evet canmmm kimyasal gebelik olarak cıktı ve bugün kanama başladı Allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsinDış gebelik olabilir canım
Canım ben lansinoh krem, susam yağı, kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli ve gümüş kapak hepsini denedim. Gümüş kapak rahatlatsa da tam iyileşme sağlamadı. Sonra her emzirmeden önce göğsümü sıkıp süt sürdüm emzirme bittikten sonra da yine aynı şekilde sütümü sıkıp göğüs ucuna sürdüm ve 15 dk. kadar açık beklettim vaktin oluyorsa yarım saatte bekleyebilirsin. Bir tek bu yöntem rahatlattı beni. İnsanın ilacı kendi vücudundaymış dedim. Bir de benim oğlum uzun süre emiyordu doktorum bir göğsünü 15 dk. ver sonra diğer göğsüne geç dedi o da rahatlattı beni.Son olarak ağzını kocaman açmasını sağla ne kadar çok ağzını açarsa o kadar rahat oluyor emzirmesi. İnternette yöntemi var bak istersen ben o yöntemi uyguluyorum ama bazen yine de çok açmıyor ağzını o zaman da ağlamasını bekliyorum ağladığı zaman veriyorum.Kızlar göğüs ucu yaralarım çok acıyor. Emzirirken ağlıyorum artık. Lanolin krem ve gümüş kapak kullanıyorum geçmiyor. Bir de mastit oluşmaya başladı. Sezaryen yerlerim de acıyor. Ağlamaktan bir hal oldum. Silikon göğüs ucu alsam yaralar iyileşir mi? Kullanan var mı? Acısı azalır mı hiç değilse? Nolur bi akıl verin. Komple kesicem emzirmeyi dayanamıyorum
Gözün aydın canımMinicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
2 gün önce doktorum biogia’ya başlattı ama o gaz ilacı değilmiş bağırsak düzenleyiciymiş ona ek olarak bugün sap simplex vermeye başladım biraz rahatlattı gibi. Düzenli kullanımda daha çok etki gösterir diye düşünüyorumKızlar merhaba gaz sancısı için kullandığınız ilaç var mı
Vardı canım ne yaptın doğumun oldumu takip edemiyorum burayıSancıların varmı idi.
Ben hastanedeyim suyumun gelmesini bekliyoruz
İnşallah tekrar nasip olur canimEvet canmmm kimyasal gebelik olarak cıktı ve bugün kanama başladı Allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canım gözün aydın olsun bı şekilde kavusuyosun ya unutukuyo hepsi inşallah en kısa zamanda düzene girersin bak bebeğin kilosu iyi onu kafaya takiyodunArkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Ben dün hiç iyi değildim.
17 saat sancı çektim.
Bebeğim huzurdu ondan örnek alındı karnımda iken.
Ve bebeğin riske girdiği anlaşıldı.
Beni hemen ameliyata aldılar.
Ameliyat oldum.
Ağrılarım çok var ama çok şükür.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Ama benim için çok zordu.
O an ağladım çünkü annem geldi aklıma dedim oda böyle sancı çekmişti.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
İnşAllah canım ben başta günde 4 sefer içiyordum. Sonra azalttım tabi.Canım gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini. Inşallah şeker sorunun da geçer. Ben nispeten daha iyiyim. Yine de dikkat ediyorum patates pirinç filan yemiyorum.
Canım benim bi göğsüm çok şişmişti sıcak su torbası koydum yumuşadı. Sonra iki kere masaj yaparak elimle sağdım sisi geçti ve yumuşadı. Sertleşince öyle yapacam.
Bebeğim uyuyunca arada uyumaya çalışıyorum canım, çok gaz sorunu da var çok sık ağladığı için dus falan rahat alamıyorum ama alışacaz.
Bugün doktora gittim canım o kalan kahve şey kendi gider dedi. Sabah akşam pamuğa kolonya döküp sil dedi bide.
Elimdeki humana bitince ondan alayım canım bide. Inşallah artar sütümüz. Çok fazla içmeye de korkuyorum mastit olurum diye.
Bebişin iyileşmesine sevindim canım benimKızlar iyisiniz insallah . Gerçekten bebek olunca telefonu eline almak bile insanın aklina gelmiyo . Bizde sarılık olduk dün gece yatırdılar 16 di değer 8 e düştü ilk 8 gün olurmuş zaten tekrarlayadabiliyomus ama minigimin yüzü kıpkırmızı oldu o bantlardan . Anne bebek temasını dün gerçek anlamıyla hissettim bı an olsun elimi bırakmadı beni emerken göz temasının olmaması filan çok duygulandım ama çok şükür bugün çıktık. Sütüm gelmeye başladı çok şükür ama ucu pek olmadığı için çok zorlanıyorum mama veriyoruz ama iki gündür çok sistigi için sagmaya çalıştım oda bebek gücünden olmadığından hemen bölgesel şişme yaptı biberona alışır diye henüz denemedim kaşıkla veriyoruz ayrıca beni emiyo. Tam anlamıyla oturamadigim için de zorlanıyorum günlerdir bilmem kaç saat uykuyla duruyorum ama hiç yorgunluk hissetmiyorum çok değişik bir duyguymusbizde durumlar bu şekilde alışmaya çalışıyoruz
Çok geçmiş olsun ama biberona alışır diye düşünme ilk zamanlar alışmaz memeye de tutarsan yeterki güzelce doysun kaşık yada şırıngayla yeteri kadar beslenemiyo bence çok zormuş ilk zamanlar allah herkese hayırlı doğum sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahKızlar iyisiniz insallah . Gerçekten bebek olunca telefonu eline almak bile insanın aklina gelmiyo . Bizde sarılık olduk dün gece yatırdılar 16 di değer 8 e düştü ilk 8 gün olurmuş zaten tekrarlayadabiliyomus ama minigimin yüzü kıpkırmızı oldu o bantlardan . Anne bebek temasını dün gerçek anlamıyla hissettim bı an olsun elimi bırakmadı beni emerken göz temasının olmaması filan çok duygulandım ama çok şükür bugün çıktık. Sütüm gelmeye başladı çok şükür ama ucu pek olmadığı için çok zorlanıyorum mama veriyoruz ama iki gündür çok sistigi için sagmaya çalıştım oda bebek gücünden olmadığından hemen bölgesel şişme yaptı biberona alışır diye henüz denemedim kaşıkla veriyoruz ayrıca beni emiyo. Tam anlamıyla oturamadigim için de zorlanıyorum günlerdir bilmem kaç saat uykuyla duruyorum ama hiç yorgunluk hissetmiyorum çok değişik bir duyguymusbizde durumlar bu şekilde alışmaya çalışıyoruz
Çok geçmiş olsun canımKızlar iyisiniz insallah . Gerçekten bebek olunca telefonu eline almak bile insanın aklina gelmiyo . Bizde sarılık olduk dün gece yatırdılar 16 di değer 8 e düştü ilk 8 gün olurmuş zaten tekrarlayadabiliyomus ama minigimin yüzü kıpkırmızı oldu o bantlardan . Anne bebek temasını dün gerçek anlamıyla hissettim bı an olsun elimi bırakmadı beni emerken göz temasının olmaması filan çok duygulandım ama çok şükür bugün çıktık. Sütüm gelmeye başladı çok şükür ama ucu pek olmadığı için çok zorlanıyorum mama veriyoruz ama iki gündür çok sistigi için sagmaya çalıştım oda bebek gücünden olmadığından hemen bölgesel şişme yaptı biberona alışır diye henüz denemedim kaşıkla veriyoruz ayrıca beni emiyo. Tam anlamıyla oturamadigim için de zorlanıyorum günlerdir bilmem kaç saat uykuyla duruyorum ama hiç yorgunluk hissetmiyorum çok değişik bir duyguymusbizde durumlar bu şekilde alışmaya çalışıyoruz
Gerçekten oyleymis canım hala inanamiyorum bu benim mi diyorum normalde bende kan alınırken bile morarip bozaran dün kızımın elini tuttum rabbim gerçekten güç veriyo baska hiç bı açıklaması yok bununBebişin iyileşmesine sevindim canım benimçok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha sen bol bol emzir bebeğin yorulduğunda da sağ ver sütünü. Ben pompanın faydasını çok gördüm başta. anne bebek arasındaki bağ çok başka gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah
Gerçekten çok zormuş onu anladım . Şuan gogusumu tam kavrayamadigindan biberon emzik kullanmak istemedim belki daha sonra illaki olur her çocuk bir değil o yüzden riske atmakta istemedim güzel beslenmesi lazımmış sisi indiği için 200 gram düşüş varmış mama takviyesi yap dedilerÇok geçmiş olsun ama biberona alışır diye düşünme ilk zamanlar alışmaz memeye de tutarsan yeterki güzelce doysun kaşık yada şırıngayla yeteri kadar beslenemiyo bence çok zormuş ilk zamanlar allah herkese hayırlı doğum sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?