2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım lahana filan da sariyolarmis öyle duydum bana ayva cekirdegi çok iyi geldi onun yanı sıra lansinoh ve hindistan cevizi yağı .. silikon göğüs kalkanı almıştım gayet memnunum sütlerin orda birikmesi cidden motive ediyo insanı silikon ucu hiç kullanamadik almiyo

Canım ben henuz dogum yapmadım ama gumus kapaklardan aldım . Ama annem sey demıstı her emzırme oncesi sütünden sık meme ucuna sür krem gbi daha sonra emzirmeyı tamamlayıncada sık ve sür orayı tedavi edıyomus canımn.

İşe yaramadı cnm işte o gümüşkapaklar bi denemediğim hindistanceviz yağı onu da deneyeyim

Bi Hindistancevizyağını denememiştim onu da deneyeyim cnm sağol lahana sütü keserken kullanıyorlar genelde ama onu bilemedim riske atmayayım yine De sağolasın

WAlla sorma bana da hemşire dedi mama takviyesini şırıngayla verdik ilk gün ama çocuk doğru düzgün yiyemedi werdim walla biberonu şuanda sağdığım sütleri de biberonla veriyorum normal emiyoda o yüzden dedim cnm ver biberonla bişi olmaz önemli olan sarılığı artmasın bidaha inşallah

Bi Hindistancevizyağını denememiştim onu da deneyeyim cnm sağol lahana sütü keserken kullanıyorlar genelde ama onu bilemedim riske atmayayım yine De sağolasın
Ben merhem kullanıyorum doğal yollar ise yaramıyor en azından bende yaramadı şükür daha iyiyim biri toparladı diğeri azaldı
Geçmiş olsun hemen geçer inşallah çok zor bir acıymış valla

Canım aynı raddeye gelmiştim Allah yardım etsin.
Garmastan pomat. Merhem kullanıyorum çok iyi geldi doktor tavsiyesi

Mastit için beyaz lahana yaprağı demişler ondan aldık marketten. Gerçekten göğüs yine şişiyor ama taş gibi bezeler oluşmuyor süt kesilmeden akıyor. Hem de soğuk oluyo yapraklar koyunca rahatlıyorsun canım. Tekrar olursa sen de alıp dene bence

O kadar doğru noktalara değinmişsin ki cidden bunları yapmak lazım. Benimki de bıraksan bir saat aynı memeyi emiyor. Ağzını tam açabiliyor muyum bilmiyorum. Memeler o kadar şişti ki inek gibi çocuğun alt çenesini göremiyorum. Ağlayınca emzireyim bari ben de zaten süt isteyince ağlıyor hemen. Kendi sütümü sürdüm ama açıkta o kadar bekletemedim sürekli emmek istiyor ya saat başı veriyorum sanki. Öyle olunca da 15 dk da kurumasını beklesem zaten 24 saat memeler dışarda gezmem lazım 15 dk emzirip diğerine geçme işlemini ben de yapayım bari yoksa bebenin esiri oldum mumsy naturel diye bi kremi çok övmüşler ondan sipariş verdim bakalım inşallah işe yarar.

İnşallah canım zamanla daha da daha da güzelleşiyor farklılaşıyor her şey bebeğiyle zaman geçirdikçe daha güzel duygular tadıyor insan gerçekten ve gerçekten güç veriyor Rabbim onun için her şeye katlanıyorsun. Uykusuzluk yorgunluk vız geliyor

Geçmiş olsun gözün aydın canım

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri
Henüz 2. Günde başladı göğüs ucu acıları hatta kanama raddesine geldi.
Sütüm gelmiyor zaten bestlak ve humana kullanmaya başladım inşallah gelir hemen.
Mama veriyorum ama üzülüyorum emmek istiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…