Canım ben lansinoh krem, susam yağı, kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli ve gümüş kapak hepsini denedim. Gümüş kapak rahatlatsa da tam iyileşme sağlamadı. Sonra her emzirmeden önce göğsümü sıkıp süt sürdüm emzirme bittikten sonra da yine aynı şekilde sütümü sıkıp göğüs ucuna sürdüm ve 15 dk. kadar açık beklettim vaktin oluyorsa yarım saatte bekleyebilirsin. Bir tek bu yöntem rahatlattı beni. İnsanın ilacı kendi vücudundaymış dedim. Bir de benim oğlum uzun süre emiyordu doktorum bir göğsünü 15 dk. ver sonra diğer göğsüne geç dedi o da rahatlattı beni.Son olarak ağzını kocaman açmasını sağla ne kadar çok ağzını açarsa o kadar rahat oluyor emzirmesi. İnternette yöntemi var bak istersen ben o yöntemi uyguluyorum ama bazen yine de çok açmıyor ağzını o zaman da ağlamasını bekliyorum ağladığı zaman veriyorum.
Gözün aydın canım
sağlıkla büyüt güzel kızını
2 gün önce doktorum biogia’ya başlattı ama o gaz ilacı değilmiş bağırsak düzenleyiciymiş ona ek olarak bugün sap simplex vermeye başladım biraz rahatlattı gibi. Düzenli kullanımda daha çok etki gösterir diye düşünüyorum