- 30 Aralık 2019
- 1.392
- 1.322
- 53
İleride anlatıp güleriz bunlaraGerçekten komik anım oldu
Evet ben de pazar günü doğum yapmıştım Perşembe kontrole gitmiştim ağrı çok fazlaydı batikanla pansuman yapiyordum kontrolde iki krem vermişti onlar yumusatiyordu daha rahatlatiyordu zaten alttan muayene yapmadi karnımı ultrasona vermiştiBirde yaniyomus gibi oluyo buda normal mi temizligimede dikkat ediyorum . Doğumdan sonra gittin mi doktora beni pazartesi çağırdılar ama kanamam filan devam ediyo temizliğinde yapamiyorum
Beklemek zormuş sabredemiyorum artık sizde kasılma vs tarzı belirti var mı bende hiç kasık agrısı falan yok evde hiç oturmuyorum sürekli dolanıyorum ama bilmiyorum etkisi oluyor mu39+2 benimde çok yokmuş aramızds
Gözün aydın canımCanım ben dün doğum yaptım.
Çok şükür.
Allaha isteyen herkese versin inşallah
Inşallah olmaz canım dilerim gerçekten çok zor bir süreç benim kızım hala beyaz olan hiçbirşeyi yemez Allah beterinden saklasinMalesef alerjiler türü bakımından genetik yatkınlıkla ilgili ama alerjiyi ortaya çıkaran şey toksik yük sadece. Annenin vücudundaki kimyasal birikinti, gebelikte ilaç kullanımı, katkılı beslenme, antibiyotik ve aşılar. Her biriyle vücudun toksin yükü yavaş yavaş artırıyor. O yüzden alerjiler de bu toksin kaynaklarına maruz kaldıkça yavaş yavaş şiddetlenip genis alana yayılıyor.
Benim bebeğimde ilk uc ay hayvan sütü alerjisi vardı, 3 ay aşısından sonra yumurta ve kuruyemiş alerjisi başladı, 6 ay aşısından sonra hayatımızı karartacak boyutta bir alerji başladı. Bir çocuk doktoru kızamık aşısına karşı uyardı, aşı tavuk yumurtasında üretiliyor, bebekte bu kadar alerji varsa aşıdan sonra anafilaktik şok gelişebilir, aşıyı çocuk acilde yaptırın dedi. Anafilaktik şok bir alerjik tepki, dil dahil bütün baş şişiyor ve nefes yolu kapanıyor, anında müdahale edilmezse ölümle sonuçlanıyor. Tabi bunu duyduktan sonra aşı araştırmalarına başladık ve geri dönüp baktığımızda her alerjinin aşıdan sonraki hafta başladığını farkettik. O zamandan beri de aşı yaptırmıyoruz. 14 aylıkken aşı detoksuna başladık ve bir hafta sonunda alerjisi yuzde 70 gerilemişti. Aşı detoksunu mutlaka araştırmanızı tavsiye ederim.
Doğacak bebeğim için de 3 yıldır hazırlanıyorum bedenen. Çok yoğun detoks programları uyguladım vücudumun toksik yükünü azaltıp bebeğimi mümkün mertebe temiz bir bedenle doğurabilmek için. Gebeliğim de kızıma nazaran çok rahat geçti. Doğacak bebeğime herhangi bir aşı yaptırmayacağım, hayati bir durum gelişmedikçe ilaç yanlısı biri hiç olmadım, Allah muhtaç etnesin ilaç da kullanmayacağım. Eğer gebelik öncesi detokslarım yeterli seviyede bedenimi temizlediyse bu bebeğimde alerji gelişmeyeceğini tahmin ediyorum.
Allah yardımcın olsun canım inşallah hemen iyileşir senin bebişin de ya gerçekten surekli anladıklarında insan ne yapacagini şaşırıyor benim ilk kızım da kolikti aman Allahım neler çektik sadece fon makinesi ile uyurdu kaç tane fon makinesi yaktık bilmiyorumAllah kolaylık versin canım inşallah atlatırsınız bu zor süreci. 2 gündür benin bebeğin de uyumuyor gazdan ıkınıyor ne yapacagimi şaşırdım. Bugün alt kısmını sıcak suya soktum biraz rahatladı. Doktor banada dinci ve metsil verdi çok gazi var dedi. Bide fitil var onu çok zorda kalırsanız kullanın dedi ama bugün 6 saat kadar ağlayınca kullandım mecburen.
Hurma adacayi squat gibi seyler yapiyor musunBeklemek zormuş sabredemiyorum artık sizde kasılma vs tarzı belirti var mı bende hiç kasık agrısı falan yok evde hiç oturmuyorum sürekli dolanıyorum ama bilmiyorum etkisi oluyor mu
Gidip memnun olanlari duymustum ama doktor vs hic bilmiyorum malesef. Ama no vermeden gece suyun vs geldiginde nasil ulasicaksin onu anlayamadim ozel hastane sonucta. Son hafta bile doktor degistirenler var ama o senin verecegin bir karar memnunsan sadece bunun icinde degistirme hic benceDoğum yapan annelere hayırlı olsun bebişleri sağlıklı sıhhatli büyüsünler inşallah. Doğum yapacaklara da Rabbim sağlıkla kolaylıkla yapmayı nasip etsin.
Ben de Şubat annesi olacağım inşallah. Yorumlarda pek denk gelmediğim için sormak istedim. Doğum yapmayı düşündüğüm hastane hakkında çok fazla bilgi edinemedim. Aranızda Çamlıca Medipolde doğum yapan oldu mu? Doğumla ilgili doktorum 37. haftadan önce konuşmadığı için şartları neler hala öğrenemedim. Zaten doktorum tel no da vermiyor ulaşmak için dahili telefon arıyorum ama genelde not bırakıp beklemek zorunda kalıyorum. Son ulaşmaya çalıştığımda 2. gün anca ulaşabildim. Bu sebeple de tedirginliklerim var ama doktor değiştirmek riskli olur sanki bu haftadan sonra. Kafam karıştı.
Belki tamamen kendi hızınızda doğum yapabilseniz o sıyrıklar da olmayacaktı. Maşallah suni sancıya rağmen iyi atlatmışsınız ama epizyosuzEvet suni sancı aldım 45 dk sürdü
Aslında bilgisine güveniyorum detaylı incelemesi de güzel bebeğimi ve benim şikayetlerimi dinliyor ve ilgileniyor. Sadece çok güleç ve çok ilgi gösteren biri değil. Soğuk bir mizacı var. Telefon da vermeyince doğumda nasıl ulaşıcam diye korkmaya başladım.Gidip memnun olanlari duymustum ama doktor vs hic bilmiyorum malesef. Ama no vermeden gece suyun vs geldiginde nasil ulasicaksin onu anlayamadim ozel hastane sonucta. Son hafta bile doktor degistirenler var ama o senin verecegin bir karar memnunsan sadece bunun icinde degistirme hic bence
Iletişiminizin tatmin etmediği biriyle doğum gibi annenin ciddi güven ihtiyacı hissettiği bir duruma sokmayın bence kendinizi. Şu an sadece takip altındasınız ama dogumda şefkate, bilgilendirilmeye, yönlendirilmeye ihtiyaç duyacaksınız. Böyle tedirgin eden biriyle yeterince rahat hissedebilecek misiniz doğumda? Hem doktor değiştirmek neden riskli olsun ki? Önceki tüm tahlillerinizi, ultrason ölçümlerinizi toparlayın, kafanızda tüm 34 haftanın hikayesini oluşturup gidin başka bir doktora. Zaten bütün doktorlar makinelerin ürettiği rakamlara bakarak takip etmiyor mu gebeyi, yeni doktorunuzla da bu rakamları paylaşacak olduktan sonra doktor değiştirmek size ne kaybettirebilir ki? Ben ilk gebeliğimde 3 doktor değiştirdim, doğumuma giren doktorla 35. haftada tanıştım. Şu an 41. haftadayım, doktorumun beni sezaryene hazırladığını hissettiğim için 3 gün önce bıraktım kendisini.Aslında bilgisine güveniyorum detaylı incelemesi de güzel bebeğimi ve benim şikayetlerimi dinliyor ve ilgileniyor. Sadece çok güleç ve çok ilgi gösteren biri değil. Soğuk bir mizacı var. Telefon da vermeyince doğumda nasıl ulaşıcam diye korkmaya başladım.
Bende batma hissi çok fazla oluyor .Anlık ama canımı çok yakıyor.Kasıklarıma da kramp giriyor sanki böyle tuhaf bir his.Anlık sancılar tabiki var.Ama henüz ritmik değil.Doktorum en son 1 parmak açıklık var demişti.Beklemek zormuş sabredemiyorum artık sizde kasılma vs tarzı belirti var mı bende hiç kasık agrısı falan yok evde hiç oturmuyorum sürekli dolanıyorum ama bilmiyorum etkisi oluyor mu
Gerçekten zormuş beklemek.Belirsizlik belkide en zoru.Ne olacak ne bitecekt stresi.Bende halsizlik çok fazla günde 2 tane demir hapı kullanmama rağmen.Birde mide yanmaları mahvediyorBende batma hissi çok fazla oluyor .Anlık ama canımı çok yakıyor.Kasıklarıma da kramp giriyor sanki böyle tuhaf bir his.Anlık sancılar tabiki var.Ama henüz ritmik değil.Doktorum en son 1 parmak açıklık var demişti.
Canım sezeryan mı oldun normal mi?Daha çok yenii kendine biraz zaman ver bence.İllaki yanında birileri vardır sana yardımcı olacak.Kızlar bugün doğumun 2 inci günü ve ben toparlayamıyorum
Ayağa kalkamıyorum.
Çok zorlanıyorum olmuyor gayret ediyorum ama.
Bu da benim 3. doktorum. Ben de normal doğum istiyorum ama onunla ilgili görüşünü bile 37. haftaya kadar öğrenemeyeceğim konuşmuyor çünkü. Bu çarşamba randevum var tekrar telefon numarasını isticem. Tedirginliklerimi de söylerim bakalım tepkisi ne olacak. Doktor değiştirmek risk derken yeni doktor arayışı vs strese sokuyor insanı bir de hormonlar tetikliyor.Iletişiminizin tatmin etmediği biriyle doğum gibi annenin ciddi güven ihtiyacı hissettiği bir duruma sokmayın bence kendinizi. Şu an sadece takip altındasınız ama dogumda şefkate, bilgilendirilmeye, yönlendirilmeye ihtiyaç duyacaksınız. Böyle tedirgin eden biriyle yeterince rahat hissedebilecek misiniz doğumda? Hem doktor değiştirmek neden riskli olsun ki? Önceki tüm tahlillerinizi, ultrason ölçümlerinizi toparlayın, kafanızda tüm 34 haftanın hikayesini oluşturup gidin başka bir doktora. Zaten bütün doktorlar makinelerin ürettiği rakamlara bakarak takip etmiyor mu gebeyi, yeni doktorunuzla da bu rakamları paylaşacak olduktan sonra doktor değiştirmek size ne kaybettirebilir ki? Ben ilk gebeliğimde 3 doktor değiştirdim, doğumuma giren doktorla 35. haftada tanıştım. Şu an 41. haftadayım, doktorumun beni sezaryene hazırladığını hissettiğim için 3 gün önce bıraktım kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?