Amin canım zor valla 3 çocukAllah bagislasin sizinkiler kac yaslarinda benim iki tane sizin üç Allah kolaylik versinoglan olmadan 1 ay once kizimin odasini ayirdik sallayarak uyutuyorduk meger iyi degilmiş babasi salliyordu ben karismiyordum 3-4 gundur ben yataginda yaninda durup pışpışlayarak uyutuyorum bazen geceleri kalkip geliyor goturup tekrar uyumasini sagliyorum kendi kendine uyur mu zamanla bilmiyorum nasil yapacagim
Iste benimkide sizin 6 ve 4 olanlar gibi olacak 27 ay araları insallah bende buyutup o yaslara getirebilirimAmin canım zor valla 3 çocukbiri 6 biri 4 yaşında yanlarına gidip uyutuyorum ama gece mutlaka kalkıp geliyolar alıp yataklarına götürüp yanlarında bekliyorum dalana kadar çok zor oluyo artık bebekten daha zahmetli büyükler. İnşallah senin ki kendi kendine uyur uyur gezer gibi gezmezsin geceleri benim gibi ben odalar arası mekik dokuyorum
Zeytin yağı kullanmani tavsiye ederim canım sabah akşam bir çay kaşığı zeytinyağı ver. Bide poposuna sür bide tuvaletini yaparken yardım et ayaklarını karnına doğru ittir benim kide o şekilde yapıyordu sukurbduzene girdiKolik bebeğim maalesef gaz sancısı çok var. Kakasını bi gün tam yapamadi o yüzden hep ikinip ağlıyor.
4 haftalık olacak canim inşallah 2 gün sonra beklenen doğum tarihinden 3 hafta erken doğdu atak haftasına var daha. Nasil geçiriyorsun atak haftasini huysuzlaninca.
Ilk ay 1.300 aldı. 2300 doğmuştu şu an 4 kilo. 34 günlüğüzKızlar bebeğinizin kilo alımı nasıl? İlk ay kaç kilo aldılar?
Ayyy o çok kötü ben de 3 gün devam ettim o asi huzursuzluğuSokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu? 9'dan sonrası için bilen var mı? gece uyumazsa arabada dolaşmak için soruyorum 1 aylık aşı olduk da huzursuz çocuk
Benim bebiş 6 gündür falan kakasini yapmıyor. Aslında 10 gün diyeyim fitille yaptı bi kere. Doktor 1 defalık fitil verdi. Sonra 6 gün geçti hala tık yok.Kolik bebeğim maalesef gaz sancısı çok var. Kakasını bi gün tam yapamadi o yüzden hep ikinip ağlıyor
Kız ben de benim sıpa da 2300 doğdu ben doğduğu ilk gün verdim tuttu daha da çıkarmadım hemşireleri dinlemedim çok şükür kurtaricim vallaKızlar benim kız emzik tutmuyor ya ilk tutmustu eşim küçük doğdu emmeyi keser anne sütünü dedi hemşirelerin lafıyla şimdide veriyorum midesi bulanıyor benim mememi bos meme olarak kullanıyor saatlerce uyuturkrn zor oluyor phılıps avet aldık almıyor başka meme mi denesek acaba damaklı olandan falan
Benim büyükte 22.5 aylık. Yanında ben olmadan uyumaz. Gece küçüğü babasına bırakıyorum uyanınca geliyor ben usulca yanından kalkıp korka korka hemen çabucak emzirip babaya veriyorum doğru büyüğün yanına. Zaten iki yaş sendromu ve kıskançlık krizi o kadar zorluyor ki. Birde gece kalkıp yanında yoksam allahım ne ağlama. Bir an önce bende o 6 ve 4 yaş leveline geçmek istiyorum mümkünse!!! Ama daha 4 sene varIste benimkide sizin 6 ve 4 olanlar gibi olacak 27 ay araları insallah bende buyutup o yaslara getirebiliriminsallah bakalim alistirmaya calisiyorum yatagima geliyorum tam yaticam oglan uyaniyor
Bazen bende bunalıyorum ama olabildigi kadar mucadele etmeye calisiyorum. Bu gunlerin geccegine inaniyorum o gunlere isinlanmak istesemde bu anlarinin da tadini cikarmaya calisiyorum yarin buyuduklerinde ele avuca sigmayacaklar biz ozleyecegiz bugunleri. Sizinki daha kotuymus anladigim kadariyla buyugun odasinda uyuyorsunuz.Bence sizde alistirmalisiniz. Eşinizle de sorun olabilir. Odasini ayirdigimizda bi kac gece geldiginde aramiza almistik bi baktik her gece ayni saatte kalkip aramiza gelmek istedi bizde birdaha aramiza almadik uyaninca hemen yatagina goturup orada uyutuyoruz.Benim büyükte 22.5 aylık. Yanında ben olmadan uyumaz. Gece küçüğü babasına bırakıyorum uyanınca geliyor ben usulca yanından kalkıp korka korka hemen çabucak emzirip babaya veriyorum doğru büyüğün yanına. Zaten iki yaş sendromu ve kıskançlık krizi o kadar zorluyor ki. Birde gece kalkıp yanında yoksam allahım ne ağlama. Bir an önce bende o 6 ve 4 yaş leveline geçmek istiyorum mümkünse!!! Ama daha 4 sene var
Ama boş sonucta karni doymayinca atar yaniAç olduğu zamn çok güzel emiyor emzigi canım
MaşallahIlk ay 1.300 aldı. 2300 doğmuştu şu an 4 kilo. 34 günlüğüz
Sagol canımCanım ben oioi kagucuk gibi emziği var onu denedim red oluşmadı çok şükür anne gogusu gibi ama dediğin gibi illaki midesi bulaniyomus gibi kendi cikartiyoaslında olabildiğince geç baslayacaktim ama sürekli bı mızir mizir mecburen verdik çok ağlarsa altını açtığımda bide uykuya dalarken veriyorum ben yeni başladım zaten
Anladım canım çok sağolCanım normal benimki bazen çok yiyo fiskirarark çok yoğun bi sekilde kusuyo doktor normal dedi günde çok olmadığı sürece. Oda mide kapakçığı gevşek oluyomus doyduklarini bilmediklerinden fazlada sıkışınca kusma meydana geliyo öyle anlattı. Çökelek kaviminda sütün yaradığı anlamına geliyo .
Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum.
Bebeklerinize eldiven kullanıyor musunuz?
Lohusaliginiz nasıl geçiyor?
Evet eldiven kullanıyorum. Hem elleri üşüyor hem yüzünü yırtiyor diye. Ama sakinken ellerini açıyorum gözlemliyorum tabi.Emziren anneler adet olur mu?
Nezaman olur?
Şu an kreşe gidiyor o kadar değişen şey var ki hayatında biraz daha bekleyeceğim odada tek yatması için sanırım. 2 yaşında küt diye ayıracağım. Alışsın birazda bebeğe. Gerçi hangisi doğru onu da bilmiyorum. Geçecek mi onu hiç bilmiyorum. Çok zorlanıyorum amaBazen bende bunalıyorum ama olabildigi kadar mucadele etmeye calisiyorum. Bu gunlerin geccegine inaniyorum o gunlere isinlanmak istesemde bu anlarinin da tadini cikarmaya calisiyorum yarin buyuduklerinde ele avuca sigmayacaklar biz ozleyecegiz bugunleri. Sizinki daha kotuymus anladigim kadariyla buyugun odasinda uyuyorsunuz.Bence sizde alistirmalisiniz. Eşinizle de sorun olabilir. Odasini ayirdigimizda bi kac gece geldiginde aramiza almistik bi baktik her gece ayni saatte kalkip aramiza gelmek istedi bizde birdaha aramiza almadik uyaninca hemen yatagina goturup orada uyutuyoruz.
Benim kız da 4 günde bir yapıyor. Mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum ben ebemiz söyledi. Her biberonda değil de arada versen sorun olmazBenim bebiş 6 gündür falan kakasini yapmıyor. Aslında 10 gün diyeyim fitille yaptı bi kere. Doktor 1 defalık fitil verdi. Sonra 6 gün geçti hala tık yok.her altını açtığımda kaka umuduyla açıyorum ama yok bu hafta yine doktora götüreceğim. Ama kullandığımız şeylerden mi bilmiyorum. Pek ıkınma olayı yok sabah ıkınma oluyor bazen sub simplex veriyorum gevşiyor. Naapsam da kaka yapsa bilemedim. Zeytinyağı iciremem ben poposunu da uyardım. Biogaia verdi doktor yapsın diye. Onu da tınlamiyor:) duaya kaldım
Anladim bende kardesi olduktan sonra hayatinda degisiklikler yapilmamali diye okumustum bi yerde siz zamana ve yavrunuzun durumuna gore ayarlarsiniz artik iyice buyumeden. Bende tuvalet egitimi icin bekliycem hem havalarin isinmasini hem biraz alismasini.Şu an kreşe gidiyor o kadar değişen şey var ki hayatında biraz daha bekleyeceğim odada tek yatması için sanırım. 2 yaşında küt diye ayıracağım. Alışsın birazda bebeğe. Gerçi hangisi doğru onu da bilmiyorum. Geçecek mi onu hiç bilmiyorum. Çok zorlanıyorum ama
Hadi hayirli olsunUçtu uçtu 40 ımız uçtu40landık biz kızlar darısı bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?