2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Onu bende bekleyeceğim yaza doğru onu düşünürüm diyorum. Hakkımızda hayırlısı artık

canim sen ne fitili kullaniyorsun. hep fitil koydum diyorsun. kabizlik icin falan mi?

Canim spasm pomalgine ismi çocuk doktoru gaz damlalariyla birlikte verdi çok zorda kalırsan kullan dedi. Bazen tüm gün ağlıyor ve ıkınıyor ve kızarıyor o zaman kullaniyorum. Hem gaza hem kabıza kullaniliyomus ama biz gaz için kullanıyoruz ablamda kızında hep kabizken kullanmış.

offf herkesin bebekleri çok mu sessiz ya ağlamıyor emip uyuyor falan mı bi benim çocugum mu bu kadar inat agrasif sinirli anlamıyorum neden sinirli neden agrasf bu kadar ya annemle üstesinden gelemiyoruz resmen
Yok canım nerdeee benim ilki de çok fenaydı. Bu da kucaktan inmiyor. Hele gaz sancısı vurunca hepimiz yay gibi geriliyoruz. Annem biraz sakinleştirebiliyor. Durmadan kucakta hoplatıyor. Şarkı söyleyip konuşuyor. Yoksa ağlıyor hep. Allah yardımcımız olsun.

Mamasina birkaç damla damla dedi bir arkadasimda onu denicem canim. Gaz masajı yapıyorum hep ancak rahatliyor biraz yoksa hep iki büklüm

Mama veriyorsan birkaç damla damlat canim iyi geliyo diyorlar. Hep anne sütü içiyorsa tamamı bagirsakta emildiği için kakasını gec yapıyordur. 6 gün normal hep anne sütüyle beslenen bebeklerde.

Mama veriyorsan biberona damlat iki üç damla zeytinyağı öyle içiyor benimki ve kakasını rahat yapıyor

Bende çok zorlanıyorum canim yalnız değilsin. İlk bebeğim yardımcı olacak kimsem yok ancak telefonda teselli verip bazende dertlenince halimize guluyor annemle kayinvalidem. Bebekmis de olacakmış da bilmem ne. Bu günler verecek diye kendimi teselli ediyorum.
Uçtu uçtu 40 ımız uçtu 40landık biz kızlar darısı bekleyenlerin başına

Gözün aydın canim darısı başımıza. Dört gözle gazinin biteceği günleri bekliyorum bende.

Cok gecmis olsun canim tahmin edebiliyorum zor cabukda gecmiyor bir iki haftada ancak bitiyor,Allah kolaylik versin mantazol cok guzel eczaciya sorun lohusa oldugunu anlat verir,benim.denemedigim ilac kalmadi birtek mantazol gecirdi iki gunde.Allah razi olsun ins saglikla dogar bebem canim benim sende saglikla buyut minnaki

Canim halk dilinde sut durma diyorlar sanirim ona benim sol gogusum olmusdu ama benim cok kotuydu dr cerrah yarmasi gerekiyor dedi ben gitmedim suyu kaynattim minik havluyu islattim dayanabildigim kadar sicak havlu koydum ve bebegi aglayarak emzirdim bebegi sutten kesene kadar her hafta yasadim o sorunu tedavisininoyle buldum gecmis olsun

Merhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galiba Sabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar

Merak eden herkese teşekkür ederim. Allah herkesin yavrusunu hayırla büyütsün

Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Bz 90 veriyoruz bazen mama 3 gögsmü emdikten sonra ve fazlasını bile cıkarmıyor memem olmazsa emziği çekiyor ilacları bile iştahla yıtyor neredeyse iki yanağı birbirine değicek şişko oğlm bnm

A Anladım Benimki de çok yemiyor ama maalesef henüz verdiği kiloları geri aldı sadece bu duruma çok üzülüyorum sütüm yetmiyor
Bana sorarsan benmkide yetmiyor ama 2 doktorda kesinlikle maöa verme bak cok fazla ayına göre kilosu diyor 37 günlük 5 kilo 150 gramdı 1 hafta önce

Oh icim rahatlıyor şu gaz olmasa keski yemn ediyorum gaz sancısı beni günaha sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…