Benim oğlum da 5 yaşında, her gece gelip yanıma yatıyor, eşim zaten yanımda yatmıyor, yerine oğlum geliyorAmin canım zor valla 3 çocukbiri 6 biri 4 yaşında yanlarına gidip uyutuyorum ama gece mutlaka kalkıp geliyolar alıp yataklarına götürüp yanlarında bekliyorum dalana kadar çok zor oluyo artık bebekten daha zahmetli büyükler. İnşallah senin ki kendi kendine uyur uyur gezer gibi gezmezsin geceleri benim gibi ben odalar arası mekik dokuyorum
Gozunuz aydin onemli olan saglikli olmasi gerisi teferruat Rabbim anali babali buyutsun grubumuzun son oglani hosgeldiMerhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
Merak eden herkese teşekkür ederim. Allah herkesin yavrusunu hayırla büyütsün
Merhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
Maşallsh Allah hayırlı eylesinMerhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
nasıl oldun şimdi canımEvet yan tarafta kızarıklık var baya belirgin
maşallah canım ya bizde dğn 2 aylık olduk yavaş yavaş sevmelerime karşılık vermeye başladı gülüyoYerimm ben o ablayı maşallah kuzumaabizde bugün 40 günlük olduk.
26 gün sürmüştü canımsezaryen olan arkadaslar kanamaniz ne kadar surdu acaba?
Her bebeğin gelişimi farklidir. Uzme kendini 500gr alti oldugu zaman sorun var diyor doktorlarya kizlar ne guzel kilo almis bebisleriniz sizler icin sevindim kendim icin uzuldum. Benim oglum 23 gunluk su an kilosunu bilmiyorum kontrolu cumartesi ama 500 gr falan aldi sanirim sizinkilerin ayda 1 kilo aldigini okuyunca yeterince besleyemedim mi dusuncesi olustuGunde 2 kez falan mama veriyorum kilo alsin diye mamayi dayamak istemiyorum benim sutumde bu kadar yariyor demekki
cumartesi doktor ne diyecek bakalim. Aklim cikiyor az kilo almis bakamamissin diyecek diyeHer bebeğin gelişimi farklidir. Uzme kendini 500gr alti oldugu zaman sorun var diyor doktorlar
Cnm yarım kilo da az değil anne sütüyle besleniyor sonuçta bebegin. Günde 2 mama neki. Aklina gekdikce daya memeni:) acikmasını bekleme bile. ben başta hata yaptım 2 saat arayla emzirdim. Çocuk kilo alamamıştı ilk zaman. bugün de ilk kez 3 kere mama verdim. Akşam üstü emzirirken sanki doymuyor gibi hissettim. Ama Birazdan yine meme operasyonu yapacağım. Senin sütün tabiki yarıyor. Sakın oyle dusunme. Bol bol ama bol bol emzir :)ya kizlar ne guzel kilo almis bebisleriniz sizler icin sevindim kendim icin uzuldum. Benim oglum 23 gunluk su an kilosunu bilmiyorum kontrolu cumartesi ama 500 gr falan aldi sanirim sizinkilerin ayda 1 kilo aldigini okuyunca yeterince besleyemedim mi dusuncesi olustuGunde 2 kez falan mama veriyorum kilo alsin diye mamayi dayamak istemiyorum benim sutumde bu kadar yariyor demekki
Gözün aydın canım. Allah bir avazda kurtarsın dedikleri galiba böyle durumlar için :) çok şükür sonunda gelmis bebişin. Allah analı babalı buyutsunMerhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
sagol canim elimden geldigince emzirmeye calisiyorum yetmedigini dusundugumde de mama veriyorum oldugu kadar artikCnm yarım kilo da az değil anne sütüyle besleniyor sonuçta bebegin. Günde 2 mama neki. Aklina gekdikce daya memeni:) acikmasını bekleme bile. ben başta hata yaptım 2 saat arayla emzirdim. Çocuk kilo alamamıştı ilk zaman. bugün de ilk kez 3 kere mama verdim. Akşam üstü emzirirken sanki doymuyor gibi hissettim. Ama Birazdan yine meme operasyonu yapacağım. Senin sütün tabiki yarıyor. Sakın oyle dusunme. Bol bol ama bol bol emzir :)
1 ayda 600-1000 gr arası beklenencumartesi doktor ne diyecek bakalim. Aklim cikiyor az kilo almis bakamamissin diyecek diye
Ben ara ara sırf size bakıyordum meraktanMerhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili C _cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
umarim yakalar1 ayda 600-1000 gr arası beklenen
Seninki o aralığı mutlaka yakalar 1 haftaya
Zaman çok çabuk geçiyor canım bir bakıyoraun büyümüşler her anın tadını çıkarmak gerek zorluklarıyla birlikte yeter ki sağlık olsunIste benimkide sizin 6 ve 4 olanlar gibi olacak 27 ay araları insallah bende buyutup o yaslara getirebiliriminsallah bakalim alistirmaya calisiyorum yatagima geliyorum tam yaticam oglan uyaniyor
Valla canım bence iştahı açılan bebek öyle devam ediyor genelde meme yeterliyse mamayı da verip aşırı kiloya kaçmamak lazım aslında ama herkesin kendi evladı kendi tercihi tabiOy maşallahmama alıyorsa dikkat etmek lazım gerçi hareketlenmeye başlayınca gidiyormuş o kilolar
Zor valla canım yazık adamlaraBenim oğlum da 5 yaşında, her gece gelip yanıma yatıyor, eşim zaten yanımda yatmıyor, yerine oğlum geliyor
Doktorun verdiğicalpolden verdim şu an ağrısı vardır diye düşünüp 2. Gün ama hala huzursuz aşırı sebepsiz ağlıyor yine tam düzeldi diyordum ataklarıAyyy o çok kötü ben de 3 gün devam ettim o asi huzursuzluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?