2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim oğlum da 5 yaşında, her gece gelip yanıma yatıyor, eşim zaten yanımda yatmıyor, yerine oğlum geliyor

Gozunuz aydin onemli olan saglikli olmasi gerisi teferruat Rabbim anali babali buyutsun grubumuzun son oglani hosgeldi

ya kizlar ne guzel kilo almis bebisleriniz sizler icin sevindim kendim icin uzuldum. Benim oglum 23 gunluk su an kilosunu bilmiyorum kontrolu cumartesi ama 500 gr falan aldi sanirim sizinkilerin ayda 1 kilo aldigini okuyunca yeterince besleyemedim mi dusuncesi olustu Gunde 2 kez falan mama veriyorum kilo alsin diye mamayi dayamak istemiyorum benim sutumde bu kadar yariyor demekki

Sağlıkla büyütün inşallah

Maşallsh Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah evet gerçekten zorlu bir süreç olmuş ama maşallah diyelim güzel sabrettiniz ve sonuç olarak bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız Umarım gazsız uyuyan bir bebek olur da annesini bundan sonra rahat ettirir

Her bebeğin gelişimi farklidir. Uzme kendini 500gr alti oldugu zaman sorun var diyor doktorlar

Her bebeğin gelişimi farklidir. Uzme kendini 500gr alti oldugu zaman sorun var diyor doktorlar
cumartesi doktor ne diyecek bakalim. Aklim cikiyor az kilo almis bakamamissin diyecek diye

Cnm yarım kilo da az değil anne sütüyle besleniyor sonuçta bebegin. Günde 2 mama neki. Aklina gekdikce daya memeni:) acikmasını bekleme bile. ben başta hata yaptım 2 saat arayla emzirdim. Çocuk kilo alamamıştı ilk zaman. bugün de ilk kez 3 kere mama verdim. Akşam üstü emzirirken sanki doymuyor gibi hissettim. Ama Birazdan yine meme operasyonu yapacağım. Senin sütün tabiki yarıyor. Sakın oyle dusunme. Bol bol ama bol bol emzir :)

Gözün aydın canım. Allah bir avazda kurtarsın dedikleri galiba böyle durumlar için :) çok şükür sonunda gelmis bebişin. Allah analı babalı buyutsun

sagol canim elimden geldigince emzirmeye calisiyorum yetmedigini dusundugumde de mama veriyorum oldugu kadar artik

Ben ara ara sırf size bakıyordum meraktan Hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın. Sağlıcakla kucağınıza aldığınız için çok sevindim. Sancı süreniz uzunmuş ama olsun nihayete erdi.
Birkaç soru sormak isterim size. Epizyo için bilgi verdiler mi yani o sırada şu şu sebeplerle açmamız gerek diye ve neden açıldı? Epizyo aynı yerden mi açılıyor yine? Bu konuda sizinle aynı düşünüyorduk merak ettim

Iste benimkide sizin 6 ve 4 olanlar gibi olacak 27 ay araları insallah bende buyutup o yaslara getirebilirim insallah bakalim alistirmaya calisiyorum yatagima geliyorum tam yaticam oglan uyaniyor
Zaman çok çabuk geçiyor canım bir bakıyoraun büyümüşler her anın tadını çıkarmak gerek zorluklarıyla birlikte yeter ki sağlık olsun şimdi de kızları uyutmaya çalışıyorum oğlum içerde ağlarken geçicek inşallah bu zor günler de
Oy maşallah mama alıyorsa dikkat etmek lazım gerçi hareketlenmeye başlayınca gidiyormuş o kilolar
Valla canım bence iştahı açılan bebek öyle devam ediyor genelde meme yeterliyse mamayı da verip aşırı kiloya kaçmamak lazım aslında ama herkesin kendi evladı kendi tercihi tabi
Benim oğlum da 5 yaşında, her gece gelip yanıma yatıyor, eşim zaten yanımda yatmıyor, yerine oğlum geliyor
Zor valla canım yazık adamlara

Ayyy o çok kötü ben de 3 gün devam ettim o asi huzursuzluğu
Doktorun verdiğicalpolden verdim şu an ağrısı vardır diye düşünüp 2. Gün ama hala huzursuz aşırı sebepsiz ağlıyor yine tam düzeldi diyordum atakları yorgunluktan ayağım elim uyuşuyor artık..

Hanımlar göbeğiniz ne durumda.
20 gün oldu sezeryan olalı göbeğim hala duruyor.
Ne bağlaya biliyorum nede korse takıyorum
Beni sıkıyor hala ameliyat yerim ağrıyor
Korse takmayı denedim Ama karnım göbeğim ağrıyor sancı yapıyor.
Göbek kendiliğinden gitmiyor mu.
Ne kadar zaman sonra göbek kaybolur.
20 günde gitmedi ise dururmu sizce.
Yanı tamamen durmuyor göbek Ama Var Yani ortada belirgin bir göbek. Sizin nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…